Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 11
diador spune:
salutare fete!!!
sunt tare suparata...azi mi-am scos analizele de sange si eu stiu ca am RH negativ, iar in analize scrie pozitiv...in plus mi-a gresit numele de 2 ori...asa de incompetenti sunt astea de la laboratoare?
nu stiu ce sa fac....
Getutza81 spune:
Buna mamici de albinutze !!!
Sunt o mamica de mai iunie 2008 si cu nostalgie intru sa va zic sarcina foarte usoara, curaj si sa va odihniti cat mai mult in aceasta perioada ! Sa va bucurati la maxim de ea, si un sfat, sa va faceti muuuuuuuulte poze
... eu una as fi vrut sa imi fi facut mai multe.... si acum inca mai glumesc cu tati, unde a disparut burtica ????... Va pup pe toate si sa auzim numai de bine, gandurile negre sa stiti ca nu au ce cauta in aceste momente in capsorul vostru !!!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
alinutza23 spune:
Va pup si va rog sa ma luati si pe mine cu voi 
DN: 23.12.1980
UM: 05.09.2008
DPN: 12.06.2009
Este prima sarcina, foarte dorita dar la care nu ma asteptam! Azi dimineata am facut testul si am ramas muta de uimire! Nici acum nu realizez cu adevarat minunea!
Va multumesc si va urez sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi! 
http://tt.lilypie.com/A9Cxp3.png
GOD is a DJ
elenaraluca spune:
Buna fetelor!as avea si eu o nelamurire daca ati vrea voi sa ma ajutati!De 4 ani jumatate ma chinui sa raman insarcinata dar pana acum in zadar.am ovare micropolichistice,deci nu am ovulatie.nici ciclu nu prea vine decat cu utrogestan.
Vi sa intamplat sa nu mai vina ciclu nici pe utrogestan?Il iau de aproape 2 saptamani si nimic.tin sa precizez ce din ziua a 7a de cand incepusem utrogestanul timp de 3 zile am avut mici,mici sangerari,se vedeau decat pe hartia igienica nu ca ar fi ajuns pe chilot!Intrebarea mea ar fi,daca v-ati confruntat cu asa ceva,si ce ati facut!
alynta27 spune:
Karmen, Nutel, Alinutza23 bine ati venit! Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Iubita ma bucur caci copilasul tau e bine!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
8+
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ela2004 spune:
Elenaraluca nu cunosc raspunsul la intrebarile tale, dar ma intreb, de ce nu faci tu un test de sange..? Poate esti insarcinata.. iti tinem pumnii..![]()
Vad ca listuta noastra se mareste cu albinute...Bravo..felicitari si la noile intrate si sa ne bucuram cu toatele aceste luni.
Multumesc la fetele care mi-au raspuns pentru acele dureri care le am mai tot timpul..Asta ma ingrijoreaza, dar daca mi-ati zis ca mai sunteti care aveti asa dureri, ca de menstruatie, m-ati mai linistit.. Eu ma gandesc si la faptul ca fiind doi bebei, cred ca uterul meu este fortat de doua ori sa creasca...si poate de aceia am durerile astea..
Va
si sa aveti o seara linistita, fara greturi.. (ce bine ar fi sa am si eu macar o seara fara greturi si cu pofta macar de ceva mancare).. 

9+
strunfita spune:
Ela, si eu la prima sarcina am avut dureri exact ca la menstruatie, chiar eram sigura ca trebuie sa-mi vina menstruatia :) in schimb acum parca ma mai doare burta din cand in cand, mult mai putin ca la Bogdan.
Si eu stiu tot la fel, ca sunt din cauza ca se mareste uterul, la tine probabil ca durerile sunt mai mari ca trebuie sa fie loc pentru doi :)
Carmina
6+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
alynta27 spune:
Fetelor si eu am dureri de burta ca la menstruatie! Si la prima sarcina la fel a fost! Eu mai i-au cate un no-spa si trece. Nu e bine sa stam prea mult cu dureri!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
8+
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!