Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 10
LauraOana spune:
ela2004 - si eu ma simt la fel...seara am o burtica maaaaaaare maaaaare..:) parca as avea o minge in burta...si eu simt cum creste uterul
... am mici dureri aproape incontinuu, pot sa le compar cu dureri usoare de menstruatie...dimineata dispare burtica, am o burta plata plata, si seara din nou creste..:))
in rest imi este incontinuu frica sa nu pierd pe bebe...am citeva cunostinte care au pierdut bebele in primele 10 saptamini..si parca numai la asta imi sta gindul...
Laura
8+
nutel83 spune:
multumesc de primire! 
si eu am uneori crampe scurte dar destul de puternice, ma mai doare spatele uneori, si balonata seara sunt. Alte simptome nu prea am, nu prea simt voma, dar nici pofte nu am. Mi-i foame aproape permanent, dar de vrut ceva anume sa pap nu vreau. Si eu iau no-spa, medicul mi-a spus ca relaxeaza muschii uterului si mai beau uneori valeriana.
Nu mai am rabdare pina la urmatorul eco.
Sa aveti o sarcina cit mai usoara!
iubita_tiana spune:
BUNA FETELE, AM FOST SI EU LA DR aseara, dupa o sperietura la primul medic, cum ca nu vede sarcina in uter si m-a diagnosticat cu lichid in sacul douglas, am citi numai prostii pe net, de la sarcina extrauterina la tot felul......oricum, aseara am fugit dupa consulatatie la alt medic, al meu propriu zis, care m-a supraveghiat si la sarcina pierduta, si spre bucuria mea, samburelul era in uter, nici vorba de lichid, cel putin nu mi-a zis nika de acel lichid din uter, insa e o sarcina extrem de mica si tind sa l cred, se vedea doar un punctulet negru, oricum eu am avut um 02.09.2008, deci cred ca sunt cea mai mica dintre voi.......poate ma puneti si pe mine in listuta: dn 20.05.2008, um 02.09.2008, am 5 sapt de amenoree, sarcina propriu zisa nu are inca 3 sapt...am ovulat tarziu
inca o speranta sfaramata...
Bebe Beca spune:
Buna dimineata burtici!
Ieri m-am tratat cu suc de lamaie cu miere (am reusit sa beau un pahar) si cu sodou delicios. Andrei mi-a luat Stodal pt tuse si strepsils pentru gat (pe asta nu l-am putut lua ca mi-a facut greata imediat cum l-am bagat in gura) si astazi ma simt putin mai bine
.
Nutel, bine ai venit si sarcina usoara!
Animagus, multumim pentru sfaturi!
Ela, si pe mine ma doare burtica zilnic, ca niste taieturi, nu stiu sa explic. Si se accentueaza daca fac vreo miscare brusca (respectiv ma gadila sotul) sau tusesc, etc. Si spatele a inceput sa ma lase, dar vreo 3 saptamani am fost in pioneze.
Dragele mele, spuneti-mi, va rog, la ca saptamani se face morfologia fetala?
Ioana
10+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
iubita_tiana spune:
CAT DESPRE DURERI, SI EU AM, nu stiu cum sa le descriu, sunt mici dureri ca la menstruatie, dar parca totusi nu seamana.......nu stiu, e un disconfort care ma ingrijoreaza, oricum, la o sarcina asa mica ca a mea, ....nu mi ramane decat sa astept.....
dr nu mi-a dat nici un tratament caci a zis ca e ineficient la varsta asta a sarcinii, si sa lasam natura sa faca treaba.....uterul meu este predispus la avort spontan.....si sunt incadrata ca gravidutza cu risc...nu am voie sa fac deloc efort, bai calde, sport....sex.....
Bebe Beca spune:
Iubita...
. Si daca toate merg bine, poate semnatura ta va fi mai optimista
Ioana
10+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
iubita_tiana spune:
nu stiu sa o schimb, nu am mai gasit.....
apropo, eu cate sapt sa scriu ca am 3? cate are sarcina sau 5 , de la prima zi a ultimului ciclu?
oanaiacovita spune:
Iubita, sarcina se calculeaza de la prima zi a ultimului cm, deci ai 5 sapt.
Cred ca data nasterii mi-ai dat-o gresit...20.05.2008 ![]()
Pentru a schimba semnatura, mergi Profil-> Editeaza profil->bagi parola-> mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / -, apesi pe plus si ai acolo semnatura.
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
luanaroman spune:
Iubita_tiana stai linistita ca nu esti mica, eu sunt cea mai mica , la mine UM a fost pe 05.09.2008 , deci bebe al meu e cel mai mic saracutul.
Important e sa fie sanatosi,
Eu am mai repetat Bhcg si in ziua a 16 de la embriotransfer a crescut la 1033 , dr a zis ca e foarte bine.
Luana
iubita_tiana spune:
luana, eu nu mi-am facut test de sange......
sarcina mea se vede acolo mica, o sa astept cateva sapt,....sper sa creasca mare