Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 9
Karmen_ spune:
Buna, dragi mamici! Sunt tare, tare fericita ca sunt o mami "in devenire". Datele mele sunt: DN 03.04.1979, UM 16.08.2008, DPN 23.05.2009.
Am fost aseara la dr. Mi-a aratat ecografia, sarcina e buna, bebe, cica, ar avea 5 saptamani (nu prea se pupa cu calendarul de aici, desi eu il cred). Problema e ca mi-a spus ca n-ar fi prea bine prins si mi-a dat sa iau acid folic, utrogestan si no-spa, dar "sarcina e buna". Aum mi-e teama si, desi mi-a spus sa nu ma stresez imi vine sa plang intr-una si sa va citesc cu mare drag povestile.
Sanatate tuturor:si mamici si bebici! Va pup!
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strunfita Alyntha27, se pare ca am reusit! multumesc mult. Carmina 6+ si Bogdan (04.02.2005)Poze |
Bravo, ma bucur ca ai reusit!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
8+Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Bebe Beca spune:
Anda, nu stiu ce medicamente o sa imi aduca Andrei, o sa fie surpriza. Succes la medic, asteptam vesti!
In seara asta am mancat precum un purcel, rusine sa-mi fie
Ioana
10+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
anda_magda spune:
iaca am venit de la medic. n-am voie decat nazomer sau altele de genul asta, un algocalmin sau paracetamol in caz ca ma doare capul si cam atatica. in rest lichide calde, miere si odihna la caldurica. din pacate maine ma duc la serviciu si e tare naspa.
eu n-am papat in seara asta decat un iaurt mare de baut cu painica si simt ca am mancat cat 12 ![]()
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare 
blue77 spune:
Oana_du
Luana daca sarcina evolueaza normal nu ai de ce sa ti faci griji de drumurile cu masina.
Doar trebuie sa faci opriri mai dese cam la 2 ore.
Eu la 6 luni am mers 1000 km, facuti in 2 zile, si totul a fost ok.
Vad ca toata lumea e racita, mie nu mi mai trece nasul, doar noaptea ma doare gatul si mi se infunda nasul, o sa trec si eu pe apa marina.
Voi aveti angoase? eu ma gandesc la tot felul de nenorociri, cica se numeste mummy blues, in fine tare sunt prapastioasa si nu pot deloc sa ma relaxez.
Cand mi am dorit unca un bb m am gandit ca voi profita din plin caci prima oara eram stresata si iata ca de cand am aflat repet scenariul....
Va pup
O noapte linistita si fara vise
P S eu una nu mai reusesc sa ma odihnesc nopatea ca lumea visez non stop...
NOI
+5 si Marc 
oana_MVT spune:
Bun venit noilor mamici de albinute.
Blue77 noi gandim la indigo. Asa am zis si eu ca la al doilea voi fi relaxata, da de unde, sa ma vezi ce idei am si ce prapastii imi fulgera mintea
Eu am scapat de scurgeri si sangerari, nici nu imi vine sa cred ca au trecut fara zeci de injectii si pastile.
Insa....
nu am scapat de greturi, dimineata si seara parca's teleghidata asa ma misc de frica sa nu
.
Mai nou de doua nopti nu pot dormi, simt presiune in burta, ma duc la baie da tot nu imi trece. Cred ca al meu sot isi va muta patul pe jos ca eu sunt intr-o continua miscare si nu il las nici pe el sa doarma.
Vineri eram foarte bucuroasa ca descoperisem Kefir-ul care imi luase greata cu mana, insa minunea nu a tinut decat 2 zile, acum nu mai functioneaza 
mami de Tudor si
6+
Animagus spune:
Cum mai intram si noi din cind in cind si ne bucuram sa descoperim informatii importante, o sa incercam si sa scriem atunci cind credem ca avem ceva folositor de impartasit. Si sotia are probleme cu nasul congestionat. Iar folosirea anterioara a bixtonimului reprezinta o greutate si mai mare, avind in vedere ca acum, in sarcina, orice tip de picaturi este forbiden. Pe linga Nazomer am descoperit ca un produs asemanator frantuzesc este nitel mai eficace, cel mai probabil din cauza modului de administrare (este spray nazal). Se numeste Marimer si dezavantajul fata de Nazomer este ca este muuult mai scump: 28 lei
.
In privinta greturilor, le mai pacalim cu suc de lamaie (adica lamaie stoarsa). O jumatate de pahar in caz de criza mai pune din greturi pe fuga.
Ultima informatie speram noi utila: nu at inceput inca sa faceti gimnastica speciala? E o idee foarte buna sa incepeti acum. Noi suntem foarte multumiti de fizioterapeuta noastra si suntem convinsi ca exercitiile de acum vor fi foarte folositoare in ultimul trimestru. Dar! Aveti grija sa va asigurati ca respectivul antrenor este fizioterapeut si stie exact ce exercitii sunt benefice si care nu. In plus, daca participati la exercitii de grup in cadrul unui curs, asigurati-va ca l-ati informat pe trainer inca de la inceput despre orice probleme de sanatate ati avea. De exemplu, daca aveti probleme de coloana, anumite miscari si exerciti sunt contraindicate si chiar daunatoare. Uneori fizioterapeutul nu intreaba inainte pe fiecare asa ca trebuie sa va asigurati ca stie despre eventualele probleme de santate. Stim, din pacate, un caz in care gimnastica medicala pentru sarcina a facut mai mult rau decat bine tocmai din aceasta cauza.
Cam atat deocamdata. Va dorim sarcina usoara! 
_
Just me, La vache qui rit
nutel83 spune:
buna fetelor! ma primiti si pe mine? Datele mele DN 08.04.1983, UM 19.08.2008, DPN 26.05.2009. Este prima sarcina si foarte dorita, numai ca am fost la eco si mi s-a confirmat sarcina, dar mi-a spus nenea doctor ca nu se vede embrionul, este doar sacul gestational. Merg saptamina viitoare sa vedem daca apare
. Voi ce spuneti cind ati vazut embrionul la eco? Ca eu sunt cu nervii la pamint 

oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nutel83 buna fetelor! ma primiti si pe mine? Datele mele DN 08.04.1983, UM 19.08.2008, DPN 26.05.2009. Este prima sarcina si foarte dorita, numai ca am fost la eco si mi s-a confirmat sarcina, dar mi-a spus nenea doctor ca nu se vede embrionul, este doar sacul gestational. Merg saptamina viitoare sa vedem daca apare . Voi ce spuneti cind ati vazut embrionul la eco? Ca eu sunt cu nervii la pamint ![]() ![]() |
Neata burtici!
Imediat ma duc sa trec fetele noi, dar am vrut sa ii raspund proaspetei gravidute Nutel83
Nu iti fac griji, poate ai avut o ovulatie mai tarzie si inca nu s-a format embrionul. Daca s-a vazut sacul si daca e la locul lui, bine implantant...va aparea si embrionul. Nu mai plange ca nu ii faci bine samburelului de la tine din burtica.
sau poate dr.tau nu are un ecograf atat de performant cat sa vada si embrionul, care acum e cam cat un samburel de mar.
Pupici si stai linistita, totul va fi bine!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!
ela2004 spune:
Nutel nu-ti face griji...bine ai venit printre albinute si stai linistita ca la urmatorul echo se va vedea si embrionul.. La mine la primul echo abia daca s-a vazut un micut embrion si de fapt la o luna am descoperit ca am doi mormoloci mititei..
.
Si noilor fete bine ati venit si sa avem cu toatele o odisee frumoasa..
Eu as fi vrut sa intreb fetele daca si voi aveti dureri de burtica si mai ales daca seara simtiti burtica incordata si imbalonata... Offf..ma enerveaza durerea asta si mai ales ca parca simt cum "creste uterul " in mine.. (sa nu radeti de mine)... Doctorul mi-a zis sa iau nospa, pana la 3 pe zi, si atat...dar oare e bine ca am burtica asa incordata??
Va pupic si va urez o zi linistita la fetele care sunt la servici...precum si la celelalte..

Bogdan (04.02.2005)