NU MERGETI LA VOT ... de ce ai vota?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

FrItz - da, cred ca asta e o solutie corecta. In acest fel arati ca iTi pasa insa nu ai pe cine alege.

Poate nu mai inteleg eu, dar mesajul initial lansa un altfel de indemn: hai la vot, ca sa nu voteze numai "prostii".
Acum, daca nu avem pe cine vota, mergem oricum, doar ca sa aratam...ce?
Eu cred ca absenteismul este principala cale de a arata neincrederea noastra in institutiile ce vor fi alese.
Pe 24 septembrie, intr-o sedinta comuna, alesii neamului si-au votat pensii marite. Pana la 2000 lei marirea. Acum, la sfarsit de mandat. Hotararea e deja publicata in Monitor. Nu poate fi atacata.
Draga mea Mirela, de ce m-ar mai interesa subiectul "alegeri"?

As vrea sa precizez, ca sa se inteleaga: nu numai ca nu am pe cine vota, dar si daca as avea, nu am incredere ca va munci pentru mine si nu pentru el.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Sa ma duc la vot? De ce? Pt ce? Sa aleg pe cine imbogatesc 4 ani pe cineva, sa ii ofer 4 ani de stat in scaun la dormit?
De fiecare data am fost la vot, de fiecare data am fost dezamagita de cine ne conduce.Asa ca de data asta zic pas, iasa cne-o vrea faca ce-o vrea ca tot una mi-e.La fel a facut si cand am fost la vot, la fel va face si daca nu merg, tot cine vor ei vor iesi.
Nu pot alege pe nimeni, pt ca stiu ca pe oricine as vota, tot nu se va schimba nimic in bine, si nimic sau f putin din promisiunile facute vor fi respectate.
Ati observat ca intotdeauna la sfarsit de mandat si inceput de mandat se fac de toate?
La inceput ca sa arate celor care i-au votat ca au facut o alegere buna si inntr-un timp foarte scurt isi pierd interesul si restul 3 ani si 10 luni nu mai fac nimic pt noi, ci se lupta doar pentru contul lor.
La sfarsitul mandatului e evident, ca sa fie votati.

Precis gasesc eu sa imi folosesc timpul acela intr-un mod mult mai placut.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Ma roade subiectul VOT fiindca se apropie. Daca nu ma duc la vot vor merge toti PSD-istii pensionari si din nou vom vedea la tv pt Antene laude cu mama ce procent tare si mare am avut! Daca ma duc ma doare mana sa votez fiindca intr-o oarecare masura toti sunt hoti deci cum stabilesc eu care-i hotul mai mic. Daca ma duc si votez pe toti ca sa se anuleze voturile , cica, tot nu rezolv nimic fiindca la acest vot nu este nevoie de 50+1, deci cu cine sa votez? Cred ca o sa-mi scol pe unii in cap dar voi incerca cu PNL-ul. Au fost doar doi ani curat la guvernare, tot timpul au fost sicanati si contrati de PDL si de PSD in orice initativa au avut asa ca le mai acord o sansa. PSD au avut sansa lor timp de aproape 12 ani sa fim sinceri si si-au baut joc de toata lumea, PDL-ul din pacate nu are oameni capabili suficienti si pare foarte nesigur efectiv gelatinos....PRM-ul are doar o latura pozitiva: dragostea pt catei iar restul partidelor sunt nesemnificative. Nu dati cu bolovani in optiunile mele electorale va rog:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Nici eu nu merg la vot si nu din cauza de gratar(ca nici nu-mi place) dar efectiv sunt nervoasa numai cind ma gindesc ca vine campania electorala. Mi-e greata de promisiuni, de fata celor care se bat cu pumnul in piept ca ei au facut sau vor face si ceilalti ce misei sunt.
E un spectacol grotesc pentru care trebuie sa ne pregatim.(caci vom fi agresati cu sigurantza).
As vrea sa votez dar spun si eu ca cineva inaintea mea parca ma doare mina sa votez cu ochii inchisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Pentru ce sa mai merg la vot? Cu cine sa votez? Indiferent cui dau votul tot aia e. E ca si cu moneda care are ambele fete pajura. Indiferent cum se invarte tot pajura iese. Asa si cu potentialii nostri alesi. Sa alegi...dar pe cine?

Spune o persoana care merita votul nostru si sunt prima care ma duc la vot. Din pacate....inca nu vad n imic la orizont. Sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Am votat intotdeaua, nu am lipsit niciodata (!), imi asum greselile de a alege pe cine nu trebuie. Votul este un drept si pentru mine o dovada de maturitate.
In afara de titlu nu am citit nimic la acest subiect, ca sa fiu sincera nu ma asteptam ca sa citesc asa ceva. Mi se pare trist.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Cristina - pai merita sa citesti -acest topic este un pamflet.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

din pacate, nu traim intr-o tara in care un partid care castiga alegerile sa fie ulterior tras la raspundere pt promisiunile netinute. la noi nu exista asa ceva. adica fiecare minte pana nu mai poate, ies unii sau altii, nu fac nimic pt popor, dupa care vin urmatorii, se aranjeaza si ei bine, si tot asa.
si atunci, cui prodest? la ce bun sa imi pierd eu timpul? pana acum am votat si de fiecare data mi s-a dovedit ca am dreptate, si unii si ceilalti sunt la fel.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

Am votat intotdeaua, nu am lipsit niciodata (!), imi asum greselile de a alege pe cine nu trebuie. Votul este un drept si pentru mine o dovada de maturitate.
In afara de titlu nu am citit nimic la acest subiect, ca sa fiu sincera nu ma asteptam ca sa citesc asa ceva. Mi se pare trist.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Cristina, ce inseamna ca iti asumi greselile de a alege gresit? Adica, concret: ce faci? Cum repari greseala? De fiecare data cand ai votat ai crezut ca, de data aia, faci cel mai bine? A iesit cum ai vrut tu? Iar ce-a iesit a si facut ce te asteptai? Anul asta ai convingerea (indiferent ce s-o dovedi) ca vei alege ce trebuie?
Scuza-mi tirul de intrebari...dar poate ma lamuresc si eu.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

absenteismul nu a insemnat pentru nimeni nimic se pare ...de aceea la primarie m-am dus si nu i-am votat pe toti, ci pe NICIUNUL..am pus stampila langa!

Nu ca anularea votului meu ar fi insemnat ceva pentru cineva...poate doar pentru presedintele de comisie ca a trebuit sa faca raport

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput