LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Buna tuturor,
Ma scuzati si pe mine ca nu am mai intrat de multisor. Vreau sa fac si eu cateva urari:

XANDRUTZA, felicitari din toata inima pentru minunea mica (pentru ca e o frumusetze cu adevarat)...si felicitari pentru curajul de a fi mamica a treia oara. Te admir din suflet. Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna...tati si cele 4 fete ale lui

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor din perioada aceasta. Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi.

Celor bolnaviori le doresc din inima insanatosire grabnica.

Le urez tuturor celor cu copii care nu s-au adaptat...sau care se adapteaza greu la cresa...multa rabdare si nervi de otel... Fiti tari mamicilor. (ceea ce imi voi ura si mie in curand...dar nu mai devreme de anul viitor...am hotarat sa o dam doar anul ce vine la gradinita)

Va salut pe toate.
La noi nu e mai nimic schimbat. Ne-am racit putin...dar e normal la inceputul toamnei si intr-o tara cu muuulti virusi noi . Speram sa nu degenereze.
Reby creste si iar creste, vorbeste bine, inca bea din biberon laptele (Nestle junior), la wc nu face decat cacutz si cand vrea ea pipi. Deseneaza deja ca o artista (copii cu cap, par, ochi, nas, gura, gat, burtica, manutze si picioare), spune poezii si povesti, stie aproape toate literele (stie sa isi scrie pe tastatura numele)...insa va spun sincer ca nu eu am insistat sa le invete. Singura vine si ma intreaba: "ce litera e asta?").
Si cel mai nou si induiosator dintre toate: vine la mine, se alinta pe langa mine si ma intreaba: "ma iubesti mami?" Ma topesc toata.
Cam atat despre noi...

Va pupam pe toate si imi cer scuze ca am intrat mai rar.

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. E gata -luta.

LakioanaReby cea isteata.Am incercat sa o invat si eu pe Cosmi literele si cifrele dar inca nu are rabdare.

mephala30felicitari pentru concursul Danonino .

Alina f frumoase pozele. Dar sa ne-o arati mai mult pe Ana..

xan bine ca ai scapat de fire.

Lili ai un PM de la mine. Cum a fost la Telega?

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza, a fostr cat de cat ok in we, Vladone singurul copil printre 5 adulti, soacra-mea nu a fost deci toata treaba a fost pe capul meu bine ca am mai avut o prietena cu mine si m-a ajutat
Vladone a facut de toate, s-a trezit noaptea pe la 3 in urlete si tipete, nu vroia sa taca si i-a trezit pe toti, apoi dimineata pe la 7 BIS, a fost un nazdravan, a umblat cu socrosenia pe afara si a venit ud fleashk, in contextul in care el e racit, a cazut cu fatza in urzici, ce mai....un mic Denis - pericol public

Alina, suuuuuperbe pozele

Adina, m-am ingrozit cand am citit ce ai patit cu Alex, Doamne ajuta, sa fie sanatosi. sa nu mai aveti probleme

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lili ai primit PM-ul? Nu sunt sigura daca l-am trimis bine.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

da soro, eu vroiam doar sa stiu daca o cheama Gheorghita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna, fetelor!

nu am reusit sa intru zilele astea, dar am recuperat la scris. asa ca niste rasp:

Monique, nici Daria nu bea pana de curand decat ceai Hipp, ca asta i-l dadusem. de vreo 2 luni am inceput sa-i fac ceai menta cu tei (amestecat) si ii pun si o lingurita de miere (ca acum au voie) si ii place tare mult. eu zic sa incerci diveste sortimente de ceaiuri si vei gasi tu unul care sa-i placa. sa i-l faci mai dulce, ca stiu ca baby drink e f dulce.

Alexutza, nu cred ca ar trebui sa ma iei pe mine de exemplu cum ma descurc cu 2, ca se pare ca sunt dezastru la acest capitol. mai bine uita-te in gradina Cristinei, pe care n-am auzit-o vreodata sa se planga si o felicit. sau, mai nou, xan, care este chiar wonder woman.

Lexi, pe dariutza n-am dus-o deloc la cresa sapt trecuta. am tinut-o acasa sa o fac bine de tot, ca inca ii mai curgea nasul si vroiam sa se linisteasca putin.
azi am dus-o si nu a plans cand am lasat-o, dar era trista.

Lili, Vladone e un scump si stiu si eu ce inseamna crizele. si pe daria cand o apuca o tine mult si bine. ea plange si cu muciosi, si cu balutze. ah, sa nu uit. mama mi-a zis dupa ce ne-am vazut cu voi ultima data in parc, citez: "stiam ca Lili e o fata frumoasa, dar l-am vazut si pe sotul ei si e si el foarte frumos. are un sot frumos"... dragutza, sa-ti traiasca sotul fumos!

fetelor, intrebare: victorasul are nasul infundat de vreo luna, de cand s-a schimbat vremea. am facut 2 controale, nu are nimic, rosu in gat sau altceva. are doar o rinita alergica si medicul mi-a zis sa-i dau doar Sterimar si ser fiziologic. ii bag batista bebelusului de 2 ori pe zi, uneori si noaptea. cel mai nashpa e noaptea, ca nu doarme ca nu poate respira. stranuta in continuu, se ineaca, se agita rau de tot. fetelor, la 3 luni jumate pot sa-i dau vreun antialergic? ca m-am saturat sa astept sa-si faca efectul sterimarul. e clar ca e o cauza alergica si sterimarul nu trateaza asta. peritol sau alt antialergic poate fi dat la varsta asta?

Itzy, ne gandim mereu la voi si ma enerveaza ca nu am mai mult timp sa stau pe msg ca sa putem vb. va pupam si ne e dor de voi. de fapt inca nu-mi vine sa cred ca sunteti asa departe.

pt fetele din Titan: s-a deschis un nou loc de joaca la Iris Center, langa Auchan, la etaj. super locul, mault mai bine decat la auchan. e un open space in care intr-o parte e loc de joaca, in alta parte biliard, in alta parte bowling si jocuri electronice. e cam mare galagia, ca e muzica tare, dar eu zic ca merita sa duci copiii acolo cand e urat afara.

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Adina multa sanatate puiului mic. Nici nu pot sa-mi imaginez prin ce ai trecut.

Itzy am vazut toate pozele .... SUUUUUUPERBE!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui lilina
chiar ma gandeam la tine astazi, sincer iti spun, ma gandeam ca nu mai stiu nimic de tine si ma intrebam daca mai joci triburile

Lilina m-am lasat si de "sportul" asta, stau tare rau la capitolul timp. Tu mai joci? Si tu Xan? O pentru tine ca te-ai gandit la mine chiar daca eu nu intru asa des. Sa stiti ca si eu ma gandesc f des la voi, adica la toate fetele si bucuriile lor, chiar daca de multe ori doar citesc si nu mai apus sa scriu ... cred ca s-a creat o legatura invizibila intre noi toate, sunt convinsa de asta

Va multumesc fetelor de sfaturi, voi consulta mai multi medici si voi lua o decizie.

O zi buna va doresc

Mergi la inceput

ROXA, incerca Zyrtec, nu stiu sigur daca merge la copii asa mici, dar stiu ca i-am dai si eu lui Vlad, cred ca mai am un flacon in casa, ti-l donez daca ne vedem dupa amiaza la Iris Mall la spatiul ala de joaca...ce zici Moniq, veniti ?

Festina, si eu stau prost cu timpul si cu rabdarea, nu mai joc de mult Triburile, devenise obsesie, bine ca am scapat, mai baga cate un joc nevinovat pe net o data la 2-3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare!

Incerc sa va trimit mesajul asta, nu stiu daca voi reusi: am laptopul stricat, s-a blocat ceva pe la mouse si pe la tastatura, se fac niste contacte aiurea si e un chin sa-l folosesc pentru ca multe taste de baza nu functioneaza, mouseul e mort... Miine il dau la reparat si sper sa nu dureze foarte mult.

Sint destul de ingrijorata de vineri, de cind am fost la pediatra si ne-a spus ca suspecteaza intoleranta la gluten. Intr-adevar mi se pare ca are sens ce spune ea si tare ma tem ca are si dreptate, altfel problemele astea digestive nu s-ar fi intins pe 4 luni daca n-ar fi vorba de o alergie alimentara la ceva ce el consuma zilnic. O sa mergem miine sa recoltam singe pt test si sper din tot sufletul sa nu se confirme banuielile, desi tare ma tem ... Ma ingrozeste gindul ca Vladut ar putea sa fie obligat sa tina regim pentru toata viata. Ca ar putea avea interdictii la tot ce inseamna produs din cereale cu exceptia orezului, a porumblului. Am inteles ca pina si dozele foarte mici sint interzise, iar glutenul se poate gasi in compozitia multor alimente: dulciuri ca ciocolata pot contine urma de gluten, unele lactate, produse din carne etc. Si el e mic, ii e pofta, merge in parc, va merge la gradinita... Nici nu vreau sa ma gindesc cit de greu i-ar fi...

Ah, aveti idee cum se poate recolta singe de la un copil caruia ii e teama de medic? Adica ce ma fac daca se zbate, nu sta locului, urla? O sa ii poate lua proba? Ati fost in situatia asta?

In rest, facem planuri pentru ziua lui, am decis sa nu ii mai facem petrecere ca anul trecut pentru ca l-am intrebat daca vrea sa invitam copii de ziua lui si a spus "NU". Am insistat cu intrebarea citeva zile la rind si raspunsul a ramas neschimbat. Ne-am gindit ca nu are rost sa organizam ceva ce nu l-ar bucura prea tare, vreau sa se simta cit se poate de bine in ziua aniversarii. Asa ca o sa-l sarbatorim in familie.

Cam astea-s vestile despre noi. Am vrut sa va scriu inainte de a disparea pt citeva zile, sau cit o fi sa fie, habar n-am cit e de serioasa treaba cu computerul si cit va dura reparatia. N-am reusit sa citesc nimic din ce ati scris peste weekend.

La multi ani copilasilor ce si-au sarbatorit ziua recent sau urmeaza sa o sarbatoreasca zilele ce urmeaza!

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Saru`mana pentru cafea, Monica!
Daniela, eu mai joc triburile, cate 5 minute pe zi Acum nu stiu ce o sa fac, e posibil sa renunt; pe perioada asta am avut inlocuitori. Oricum, nu mai e ce-a fost...
Lakioana, felicitari pentru Reby, ai o fetita foarte isteata si frumoasa!
Roxana, i-am trimis un mesaj lui Lili, sa vedem ce parere are ea despre problema lui Victoras. Cand imi raspunde o sa scriu pe forum.
Lilina, pupam pe Denis pericol public

La noi e foarte frig, bate un vant afara... Of, eu intru cand apuc, mi-e somn in permanenta...

Bebe

Mergi la inceput