LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si poftiti la

Iar incepe vremea nasoala..iar stam in casa mai mult si turbam ...

Itzy - acum ca am timp, ca doarme casa...ma uit la pozici
Cristina - multi ici Dariei sa isi revina dupa vaccin!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 30+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! !

Itzy - abia astept sa ma uit la poze,deocamdata nu ma pot delecta in liniste, asa ca aman pe mai tarziu. Daria are tot ce se poate avea dupa vaccin in afara de voma: febra, iritabilitate, tuse, muci cati cuprinde, diaree. Totusi noaptea trecuta a fost mai usor, semn ca-i pe drumul cel bun, sper.

Adina - chiar ca au fost momente de groaza cu convulsiile astea. Vladut de cate ori a facut febra, de fiecare data a fost intre 39.7 - 40.3. Intr-adevar e bine de avut ceva medicamente pentru convulsii in casa,doar ca acestea nu se elibereaza fara reteta. Cat despre cresa, vai de cate ori as fi renuntat, ca-s satula de muci pana peste cap!Dar...in apartamentul in care stau eu e cam imposibil pentru Daria sa doarma daca e si Vladut acasa, la plimbare nu-i pot scoate singura, pentru ca amandoi prefera sa stea in brate, nu in carucior. In plus Daria nu doarme afara, doar in casa. Asa ca pe Vladut nu-l pot scoate ca trebuie sa doarma Daria. El sta acasa si se plictiseste.(turbeaza altfel spus). Eu intre timp trebuie sa gatesc si sa fac curatenie, ca la mine-i ca dupa razboi in fiecare dimineata. Insa cel mai solid argument in favoarea cresei e ca lui Vladut ii place si abia asteapta sa vina sotul dimineata de la plimbare cu cainele ca stie ca imediat dupa aia merge la cresa. Totusi sunt hotarata ca la prima imbolnavire mai serioasa sa-l retrag de-acolo.Dar totodata m-am si asigurat ca-s vaccinati impotriva multor boli, la Vladut i-am facut si Prevenarul si Varilrix-ul, la Daria Rotarix. Ce sa zic, tare m-as bucura sa ne mutam odatasi-odata de aici de unde stam la casa si sa pot sa nu-l duc la cresa pe Vladut. Ca numai eu stiu cu ce frica in san stau de fiecare data cand il aud ca tuseste, sau cand vad ca Daria are a mia oara muci, de frica sa nu se complice lucrurile.

Xan - eu nu am gasit pozele cu Diana. Ma poti ghida unde sunt?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

gata am vazut pozele cu nepotica. O scumpete ```

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Alexutza, saru`mana pentru cafea. La noi e o ceata afara, s-o tai cu cutitul. Pe azi au anuntat 21 de grade, dar maine vor fi abia 10
Cristina, pupici Dariei, mititica! Am patit si eu asa, dupa un vaccin antigripal, eram cobza... Dar eu sunt ditamai femeia, pe cand ea, un bebelus, sa traga atat...
Am tras cu ochiul la pozele lui Itzyshor, sunt superbe! Dar le voi viziona pe indelete ceva mai tarziu.

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Saluty mamici!

Remember me?

Mi-au dat lacrimile de bucurie cand am vazut pozele Xandrutzei. M-am emotionat.
Xan, e bine ca ai pus link-ul din nou, ca si eu l-am cautat ieri la servici si nu-l gasisem, mai aveam de "sapat".

Eu la fel de ocupata, abia ieri am dat gata situatia care o aveam de facut la servici.

Maria e bine la cresa, cred, n-a mai racit, in schimb i-au aparut niste bubite pe gat care o mancau tare. Am fost la dr. si mi-a zis ca avea o alergie minora.

In schimb, vestea proasta este ca impinge si loveste copiii. Acasa nu facea asa ceva, tot acolo s-a invatat cu chestii din astea. Acum incercam sa o dezobisnuim.

Am ramas in urma cu noutatile, dar sper sa revin in forta.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Daca nu s-a creat un alt subiect nou (mi-s patita), va urez "Buna dimineata" si va invit la o .

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

buna dimineatza, .
Offff, de cand n-am mai intrat pe subiect, mi-e si rusine...sper sa ma iertati, dar am inceput serviciul in fortza si am avut mult de muncit la planificari, programa, teste initiale...au fost atatea de pus la punct, ca m-au dat peste cap, .
Baietii sunt bine, cel mare a inceput gradinitza iar Teodor sta acasa cu mama. E temporar, caci mama face naveta Botosani-Iasi si e destul de obositor...

cu intarziere urez tuturor copilasilor ce si-au aniversat ziua de nastere, sa ne traiasca si sa fie sanatosi. Sanatatea e tot ce conteaza.

am reusit s-o vad pe Diana, un colaj tare frumos ai facut, Xan. Ai o fetita perfecta, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.
Musai sa citesc din urma cum a fost recuperarea dupa cea de-a treia cezariana.

Itzy, m-ai impresionat mult de tot cu dedicatia voastra, , ce sa mai spun: sunteti doua frumoase.
Poza asta e superba!

Lilina, iti multumesc pentru tot, .

Adina, mi-au dat lacrimile citind prin ce-ati trecut. Multa sanatate puiului scump.

cred c-am uitat sa va spun: votarea la concursul Danonino s-a incheiat de mult timp, am iesit pe primul loc si suntem tare fericiti. Multumim celor care ne-au votat pozele din concurs, .

o sa rasfoiesc paginile anterioare, sa vad ce noutati mai sunt.
va pup pe toate, sa aveti o duminica placuta.

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata! Poftiti la
Gety, Mephala, multumim frumos!!
Gety, sper sa rezolvati cu alergia.
Mephala, daca nu mai gasesti postarea mea iti spun ca recuperarea dupa a 3-a cezariana a fost cred ca cea mai rapida M-am simtit mult mai bine, am mers mult mai bine dupa ce m-am dat jos din pat, dureri mai putine, a fost ok.
La noi e foarte frig afara, e urat...
Cu toate astea va doresc o duminica frumoasa!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

xandrutza vazut frumusetze grasunica, se vede ca e sanatoasa, e un bebe foarte reusit. Sa va bucuratzi de toate 3 multi ani de-acum inainte (sa vezi cand or veni petitorii pe la casa voastra ).

Alina, super tari pozele, mai ales cele de la acvariu m-au rasturnat de pe scaun. Pupici la papusica!

Cristina, eu n-am vrut sa te conving sa faci asemeni mine cu gradi, eu vroiam numai sa-ti explic cat de paranoica am devenit cu faza asta. E clar ca tie ti-e mult mai greu cu ei pt simplul fapt ca n-au acelasi program si nu-i poti ocupa cu activitati asemanatoare. Lasa ca peste un an o sa fie mult mai bine, ai sa vezi!

mephala merci de urari.Dar in ce domeniu lucrezi, daca nu-s indiscreta?

Duminica faina fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Aici ploua, e urat, la mine nu au dat drumul la caldura...
Si am visat urat rau..voi credeti in vise?
Sanatate bolnaviorilor.
Alina, am apucat sa vad pozele de la marele zid. FF frumoase.
Gety, e si asta o etapa..trece.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput