LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Andra, imi pare tare rau pentru Vladut, sper totusi sa nu fie vorba chiar de intoleranta la gluten. Nu stiu ce sa-ti spun despre recoltarea de sange, adica cum sa procedati voi cu Vladut; sper sa reusiti sa-i luati proba de sange.
Astept niste vesti bune de la voi!

Bebe

Mergi la inceput

La multi ani, Fabi si Alex! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi! Va doresc o copilarie fericita si o viata minunata!

Adina, felicitari mamico!

Bebe

Mergi la inceput

Uitam:
Mephala, felicitari pentru concursul Danonino! Eu nu mai tin minte daca v-am votat, daca nu am facut-o, mii de scuze.
Itzyshor, superbe poze!!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
La multi ani Fabi si Alex, sa fiti sanatosi, norocosi si sa aveti parte de muuulta fericire in viata!
Lakioana, felicitari pentru Reby cea isteata!
Roxana, eu i-am dat Mariei Zyrtec la 6 saptamani cand a facut o alergie urata dupa botez. Asa ca daca vrei, ii poti da lui Victoras. Eu ii dadeam 5 picaturi pe zi, parca. Dar oricum trebuie sa scrie pe prospect sau intrebi farmacista.
Mephala, felicitari pentru concurs! Eu am ratat votarea, cand m-am trezit deja se incheiase.
Itzy, superbe pozele voastre, le-am vizionat de vineri, impreuna cu Maria, si ne-au placut taaare mult. Mai vrem!
Lilina, iti urez muuuulta rabdare cu Denis pericol public. Acelasi lucru mi-l urez si mie de fapt! Eu ii spun deseori Mariei ca Denis pericol public era mic copil pe langa ea... Asta e, vorba lui princess rabdare, rabdare si iar rabdare.
Eloise, sper si eu ca Vladut sa nu aiba totusi intoleranta la gluten. Despre analiza de sange nu stiu ce sa spun, probabil ca vor trebui sa fie mai multi adulti prezenti care sa-l tina. Nu e sfatul cel mai indicat, stiu, dar alta solutie nu vad...
Noi de sambata am inceput operatiunea olita. Momentan nu a facut nimic la olita dar perseveram. Pana una alta insa, a invatat sa se dezbrace singurica si sa se aseze pe oala, dar cred ca o face mai mult ca sa se distreze. Sunt curioasa cat va dura pana va invata.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Roxana, daca esti prin zona, am primit mesaj de la Lili. Necunoscand prea multe amanunte ii este cam dificil sa se pronunte. A zis ca poate ar merge o mascuta cu aerosoli...
Vedeti si voi, poate luati legatura cu un alergolog...

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

IERTARE, ADINA, LA MULTI ANI GEMENILOR ALEX SI FABI, SA FIE SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE EI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Noi de sambata am inceput operatiunea olita. Momentan nu a facut nimic la olita dar perseveram. Pana una alta insa, a invatat sa se dezbrace singurica si sa se aseze pe oala, dar cred ca o face mai mult ca sa se distreze. Sunt curioasa cat va dura pana va invata.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Lexi, mult succes!! Sper sa aveti cat mai curand rezultate bune!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lilico pe la ce ora va duceti ? Eu am programare la dentist pe la 3. Poate reusesc sa ajung dar depinde ora, ca as aduce-o si eu pe Cosmi sa-si mai consume energia.

lexi bafta cu operatiunea olita. Noi inca ne mai chinuim.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

salutareee,

La multi ani Fabi si Alex! multa sanatate, fericire, impliniri si mult noroc!
of Adina nu-mi vine sa cred prin ce ai trecut cu puiul mic. Multa sanatate ii doresc.

eloise tin pumnii sa iasa analizele bune. Asteptam vesti daca reusesti

Alinaaa, fetele de la Beijing Foarte frumoase pozele, dar mai ales protagonistii, peisajele.... E o dulce Ana si cand o vad zambind si cu dintisorii rariti parca o vad pe Patry

festina nici eu nu stiu ce sa-ti raspund, oricum, dupa cum vad ca te-ai hotarat, mai consulta si alti medici si nu sta asa

eu tot pe fuga, pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Ziua buna!

La Multi Ani, Fabian si Alex! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Alinush, am vazut pozele, sunteti foarte frumusei si veseli toti trei! Papusica este mai mare, parca i-a mai crescut si parul! Despre locurile vizitate de voi ce sa mai spun? Impresionante... Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de bine!

Xandrutza, ce face Gogosica? E cuminte, doarme, papa bine? Narci si Raluci cred ca sunt numai pe langa ea, nu-i asa?

Eloise, cand am mers cu Rares la recoltat i-am explicat dinainte ce se va intampla, eu am stat pe scaun cu el in brate, l-am tinut si eu si asistenta si a stat cumintel, dar spre final a inceput sa planga pentru ca i-a apasat putin manuta ca sa curga mai repede sangele. Eu zic sa nu iti faci probleme pentru ca sigur te vor ajuta si asistentele sa il tii si trece repede! Bafta!

Noi cu olita stam cam asa: in casa fara pampers si vad ca de cateva zile nu mai uda pantalonasii, afara si la somn cu pampers, iar pentru kk deocamdata ne antrenam la wc; i-am luat o scarita cu doua trepte si reductor ii place sa le foloseasca dar de facut ioc!

Va pup! O zi frumoasa!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput