LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

ah am uitat ceva

- Laptele il bea la biberon. Dimineata si seara la culcare. Nu am incercat sa ii schimb cu altceva dar cred ca nu ar vrea. Si bea Milumil pt 1-3 ani. O sa ii dau pana pe la 3 ani din asta, sper sa pot adica sa imi poata trimite ai mei ca ii place mult, bea 600 ml ...acum am primit 5 cutii si peste 2 sapt mai vin alte 5...

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

da, da, am primit si eu mailul ala..
Xan, cum esti? Ti-au scos firele?
Ma duc sa culc trupa..
Noapte buna!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

itzy, foarte bine ca-ti trimit ai tai lapte, ca tot aud de probleme pe la voi cu laptele pt copii...
Dar cum adica pantalonasii la baieti sunt crepati intre picioare?? ca oricum , ca si mama de baietoi pot sa-ti spun ca li se scurge pipi si pe picior cand fac, adica nu cred sa nimereasca ei exact crepatura cu pricina ...

Eu nu reusesc sa fiu consecventa cu olitza, mai ales cat am fost singura cu ei, efectiv obosisem sa-i intreb in parte, vreau sa reiau acum ca e maica-mea iar la noi ... apropos ajutorul primit de la mamele noastre, cred ca pot sa ma consider super norocoasa, maica-mea ar sta la noi pana implinesc copiii majoratul, tatal meu de-asemenea e f. intzelegator si-i da fara discutzie "bilet de voie", fiind si primii nepotzi, tot timpul imi spun ca ei sunt lucrul cel mai important pe lumea asta, si fac tot ce le sta in putere sa ma ajute ... si uneori ma supar pe mine insami ca ma iau la hartza cu ei pe motive banale, dar asa sunt eu mai cu capsa pusa.

lilina, neaparat sa-ti deschizi caiet de perle pt Vlad, e un simpatic si jumatate, cred ca e f. greu din partea bunicilor sa nu-l rasfetze putzin, e sigur mandria si lumina ochilor lor (a voastra oricum, se subintzelege).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Adina - imi pare rau ca ai trecut prin asa cosmar cu Alex. Ce-a avut? cumva infectie cu rotavirus? Eu am vaccinat-o pe Dara pt rotavirus si de 2 zile are reactii foarte urate. De-mi pare rau ca am vaccinat-o deja. Dar imi era frica sa nu ia Vladut de la cresa si sa- transmita si ei. Si cum ea e mica, e risc foarte mare la ea sa fie o infectie urata.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Adina adik nu sunt cusuti pe mijloc din fata si pana in spate e gol pusca. iti dai seama ca si in carut stau asa...si au cateva luni...deci nu e vorba de "prelins"...nu am vazut vreunul murdar, . O sa studiez problema. da nu ai detaliat despre Alex ce a patit?
Cu laptele e un adevarat tam-tam mai mult in alte parti decat aici...a fost scandal cu un lapte de-al lor ...cea mai ieftina marca. Nu stiu ce sa zic de ce scrie in presa dar pe rafturi sunt cutii de lapte si Nestle, si Similac, parca si de-ale lor autohtone...si lumea nu pare deloc dispe pe aici. Eu oricum voiam doar Milumil dar aici nu se gaseste de aceea am cerut sa imi trimita. Dar mi-l cumpara unchiul meu tocmai de la voi. are drum lung laptele asta.

Cris imi pare rau...ce reactie are Daria? Febra, diaree?

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

La mine e 4 dimineata...ascult Leonard Cohen in surdina si incarc niste poze pt voi

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Cristina, el a facut direct febra 40 pe la 5 dupa-masa si sotzul l-a dus la garda, de unde l-au trimis acasa cu un paracetramol in jeb si cu sfatul: puteti zbura linistiti in Romania!.
Dupa cateva ore, il tinema pe picioare, vad dintr-odata ca incepe sa termure ca varga, se albeste ca peretele, i se invinetzesc buzele, ii apare spuma la gura si devine inert. Eu n-am stiut ca asa se manifesta convulsiile, am intrat in panica, am fost sigura ca a murit ...sotzul l-a luat rapid in brate si a fugit descultz la vecinul nostru de peste drum care e doctor si care i-a dat un diazepan si inca ceva pt febra, i-a pus comprese reci la incheieturi (eu nu eram in stare de nimic, deja vorbeam ca o nebuna mi-a zis sotzul mai tarziu).Intr-un final si-a revenit, dar era terminat, multa vreme n-a zis nimic. Ne-au internat, 2 zile intregi n-au reusit sa-i scada febra mult sub 40 de grade. A mai luat de-acolo si enterocolita, l-au chinuit si 2 masele care dau sa crape, sa fie tacamul complet ... in sfarsit, a 4-a zi a fost mai bine, a raspuns la medicamente . iar acum e bine, sper sa nu recidiveze.

Analizele au iesit toate bine, i-au luat de 2 ori sange , leucocitele sunt scazute, semn de infectie spun ei. Oricum, verdictul: enteroviroza, insa nu pareau deloc convinsi, insa na, au trebuit si ei sa scrie ceva pe foaia de iesire.

Fetelor, chiar, aveti mare grija: cica convulsiile astea apar destul de frecvent la copii intre 2 si 5 ani, nu sunt periculoase daca ele decurg normal, insa e bine sa aveti acasa un medicament de prim ajutor pt asemenea cazuri, fiindca frumos nu arata, am imbatranit 10 ani, jur.

Cristina, eu am vrut sa-i dau pe copii la gradi de la 2 ani jumate, dar am renuntzat, voi astepta pana au 3, sunt prea panicata.

O seara faina va doresc!

Mergi la inceput

Alinutza, dar ce-i cu insomniile astea la tine? Ok, am intzeles faza cu budigaii, saracii copilasi . Baga rapid pozele, cat mai sunt in zona. Sotzul meu se uita la tv pt a 50-a oara la Razboiul Stelelor, cred ca seria asta devine incet-incet motiv de divortz .

Mergi la inceput

Adina nu stiu dar daca stau pe net imi fuge somnul si ma uita Dumnezeu pe aici.

Asadar doamnelor va poftesc la o prima serie de POZEEEEE. Cele cu petrecerea de ziua Anei-Maria si cele de la Orasul interzis le pun maine-poimaine ca nu mai am rabdare acu'.

Vizionare placuta...ca sunt cam multe...cu slideshow se vad pe tot ecranul

Marele Zid Chinezesc

Beijing

Blue Zoo Beijing - Acvarium

Mephala, dedicatia mult promisa Cu mainile in aeeer. Ai 4 poze dragutza..."ca sa ma vezi mai bine"

puuup

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna! Am aparut, la ore mici
Eniko, mi-am scos firele dar nu am mai apucat sa intru, azi am cam tras mata de coada, am si dormit la amiaza... Am fost niste puturosi azi
Monica, nu stiu ce fire am avut, cert e ca azi am ramas fara ele (am vazut acum seara la stiri ca e un scadal amplu cu aceasta ata chirurgicala, a fost retrasa din spitalele din 5 judete, printre care evident si Suceava). Narcisa bea ceai de menta+tei.
Andra, multumesc mult pentru cuvintele tale frumoase Eu am 3 cezariene. E buna ideea cu nick-ul, am s-o pun in aplicare, merci Sper ca Vladut sa nu fie alergic la gluten.
Princess, operatia e facuta pe aceeasi taietura, nici nu se cunoaste ca-s 3. Doctorul meu e priceput, am vazut si randul trecut, foarte frumos a cusut. Narcisa bea inca lapte cu bibe si poarta pampers. Noi ne-am dat silinta. Inca ne mai straduim
Ramo, Diana deocamdata doarme noaptea, ramane de vazut ce va urma. Nu m-a durut deloc la fire, desi am avut ceva emotii. A fost ok. Spor la treaba, sa terminati repede cu parchetul.
Lexi, imi pare rau ca Maria nu doarme noaptea .
Festina, asa ceva am citit si eu despre plecatul de acasa; am ajuns si noi la performanta de a o vedea pe Narci dand bezele la plecare. Dar nu e asa tot timpul. Eu zic sa mergi urgent la doctor sa vezi exact despre ce e vorba.
Adina, imi pare rau ca ati tras atatea cu Alex. Pun iar link-ul cu pozele Dianei.
Tanima, nu ai putea sa-ti iei concediu? Ar trebui sa te odihnesti mai mult.
Alexutza, am si eu la activ un prenatal de 3 zile
Cristina, pupici Dariei!
Itzyshor, las pozele pe maine
Multumim inca o data pentru aprecieri!

P.S. Da` mult ati scris...

Bebe

Mergi la inceput