LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (145)
Raspunsuri - Pagina 6

lilina spune:
lilina spune:
 festina, imi pare rau sa aud ca ai problemele astea, nu stiu sa-ti raspund concret la intrebarile tale, un singur SFAT imi permit sa-ti dau....NU AMANA ACEASTA PROBLEMA, rezolv-o ACUM, mergi si la 100 de doctori si fa-ti 1.000 de controale si analize, pana o rezolvi. nu glumesc si nici nu vreau sa te sperii
eu merg la controale si analize (gineco) de cel putin 2-3 ori pe an (asta in cazul in care Nu am probleme, deci merg de mult mai multe ori)
chiar ma gandeam la tine astazi, sincer iti spun, ma gandeam ca nu mai stiu nimic de tine si ma intrebam daca mai joci triburile 
Lilina &  Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
 Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut,  site-ul

Crisnemes spune:
Crisnemes spune:
 Salutare!
  Am avut niste zile groaznice la servic , ca urmare nu am mai apucat sa intru pe forum. Am citit pe sarite din urma.
  Lilina- eu cred ca unii copilasi sunt mai sensibili. Aceeasi problema am avut-o cu Dragos, am tratat totul cu rabdare , acum nu mai are nici o problema. Cred ca la al 2-lea bb nu vei mai avea probleme   .
.
  Victor bea lapticul cu biberonul si la amiaz cand se culca cu mine bea ceai sau sirop tot din biberon.
  De scutece in timpul zilei am scapat - noaptea nu am incercat.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+ Victor(19.09.2006)
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

tanima_i2002 spune:
tanima_i2002 spune:
 Salutare
Am inceput serviciul de ceva zile si nu mai am timp de nimic, prin urmare cred ca nu am mai citit de mai bine de o saptamana si ceva, asa ca imi cer scuze ca nu am mai urat si eu cele cuvenite bucuriilor. Sunt mai mult pe drumuri, abia apuc sa ma odihnesc putin, sarcina merge bine, dar mi-e tare greu si cu serviciul ca ma obosesc f tare si am contractii. Rares a fost bolnav (virusii de la cresa) si l-am tinut pe acasa. Mi-a dat si mie sa nu fie singur. Nu mai doarme de cateva nopti de atata febra si tuse. Eu sunt cu nervii varza de la servici. Acum inca lucrez ptr servici si probabil ca si maine si poimaine tot asta voi face, noroc cu mama mea si sotul ca au avut ei grija de Rares mai mult.
Urez si eu cu intarziere La multi ani! tuturor bucuriilor care au facut 2 anisori si sa le dea DD multa sanatate si fericire, parintilor sa se bucure de fiecare zi alaturi de puiutii lor si sa fie mandri de ei.
Va pup cu scuzele de rigoare. Sper ca intr-o saptamana doua sa ma mai linistesc ca altfel ajung la balamuc.
Mamica lui Rares (15 oct 2006),  

itzy-bitzy spune:
itzy-bitzy spune:
 Salutareeee harnicutele mele ..ce-ati mai scris...
Multa sanatate puiutilor bolnaviori...offf.
Asa este, sanatatea lor este cea mai importanata...si eu ii multumesc zilnic si ma rog la Dumnezeu sa fie sanatoasa...
Asa teama imi este sa nu se imbolnaveasca pe aici...de nu va spun...poate si pt ca nu am avut pb cu ea ...cred ca i-au curs mucii de vreo 3-4 ori in acesti 2 ani, a tusit o singura data pe la 4 luni, si deranjata la stomac tot atunci...antibiotic nu i-am administrat niciodata pana acum...Dar am venit blindata cu 2 sacose de medicamente de-ale noastre...pe unele nici nu stiu cum sa i le administrez daca e nevoie.
Ceai nu i-am dat aproape deloc...am citit eu mai demult ca intervine in asimilarea fierului...si am ramas cu fixul asta. Bea ff multa apa si sucuri de fructe.
De pampers am scapat de acum 2 luni, in luna iulie. M-am mobilizat ca eram in co si a scapat in 4 zile de el. Chiar daca am inceput cu olita de la 10 luni, bunicile nu o puneau regulat la olita si cred ca asta era...eu m-am tinut in saptamana aia de capul ei. Seara ii mai pun uneori, alteori nu...doar o aleza...pt ca gasesc pampersul uscat sau se trezea noaptea si cerea. Alteori facea un pic in pampers...nu era asa greu ca de obicei. Dar nu se culca pana nu cere pipi, si la pranz imi face la fel...de ma si enervez...ne bagam la nani si incepe......pipi-pipiiii...Oricum pt seara nu ma agit prea tare sa il elimin de tot. Ziua era important.
Nu v-am spus pe avion cum a fost...M-am tot gandit daca sa iau olita cu noi . Sotul a zis nu categoric...eu eram cam indoita pt ca era vb de atatea ore, iar ea in pampers refuza sa mai faca. Ori cere insistent ori se tine...chiar si o ora jumate am vazut (eram in carrefour odata)...dar ma si vedeam cu olita defiland printre scaune ...si la vreo inclinare cu ea in capul cuiva
...si la vreo inclinare cu ea in capul cuiva ...Asa ca a ramas acasa...Am mers in toate budele...si din aeroporturi si din avioane
...Asa ca a ramas acasa...Am mers in toate budele...si din aeroporturi si din avioane ...sustinuta in brate, fara sa atinga nimic...
...sustinuta in brate, fara sa atinga nimic...
Ah faza tare... astia mici de la ei...pana in 2 ani au pantalonii necusuti intre picioare....asa e modelul s egasesc d ecumparat. Am ramas masca in prima zi cand am vazut un baietel imbracat asa...Si probabil scapa super repede de pampers in stilul asta...cam pana pe la 4-5 luni cica le pun pampers. Fetite nu am vazut...dar cica si pe ele le tin asa...Iarna, cica sunt infofoliti, cu caciula groasa pe cap dar urechile scoase afara, cu bocancei etc, si fundul gol si vanat de frig. Si uite cati sunt! Nu mai au pb cu sterilitatea si alte cele...
---------------------------------------------------------------------------
 Itzy-Bitzy
         cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

itzy-bitzy spune:
itzy-bitzy spune:
 Festina ...si eu sunt de parere  ca nu ar tb neglijata pb ta. Nu se stie in ce poate genera acea ruptura...rana de col sau mai stiu eu ce...Da am fost la control de 6 saptamani, de 6 luni, de 1 an si acum dupa ~ 2 ani, in august ...mi-am facut analize complete ca staim ca plec si sa stau linistita. 
Lilico ...hehee...drinkuiala zici bre? salutari socrilor tai . O sa ma gandesc la voi in we. Cat despre Vladut...tu stii parerea mea...Fara tipete, fara nervi, "calma pacienta"
. O sa ma gandesc la voi in we. Cat despre Vladut...tu stii parerea mea...Fara tipete, fara nervi, "calma pacienta" . Ti-am spus ca si Ana s-a facut mai obraznicutza de cand suntem aici, dar ii spun ca nu primeste si de ce, daca tipa dau ignore si se linisteste instantaneu
. Ti-am spus ca si Ana s-a facut mai obraznicutza de cand suntem aici, dar ii spun ca nu primeste si de ce, daca tipa dau ignore si se linisteste instantaneu . Ma mai enervez si eu, ma ratoiesc la ea, intr-o zi si-a furat o palmutza la fund...
. Ma mai enervez si eu, ma ratoiesc la ea, intr-o zi si-a furat o palmutza la fund... asta e...Inca ma obisnuiesc sa stau acasa si sa le fac singura pe toate, fara maaarele ajutor al parintilor si al socrilor...dar nah...mai imi pierd rabdarea, imi trece repede...si uite asa....
 asta e...Inca ma obisnuiesc sa stau acasa si sa le fac singura pe toate, fara maaarele ajutor al parintilor si al socrilor...dar nah...mai imi pierd rabdarea, imi trece repede...si uite asa.... . Timpul asta zboara atat de repede...ma gandeam ca nici nu stiu cand a trecut luna asta...A facut progrese mari si asta compenseaza micile nazbatii. Sa vezi cum va fi cand o sa creasca si nu te mai baga in seama, nu mai sta calare pe tine, nu mai tipa , sta in camera lui, sau va fi plecat cu prietenii sau prietena
. Timpul asta zboara atat de repede...ma gandeam ca nici nu stiu cand a trecut luna asta...A facut progrese mari si asta compenseaza micile nazbatii. Sa vezi cum va fi cand o sa creasca si nu te mai baga in seama, nu mai sta calare pe tine, nu mai tipa , sta in camera lui, sau va fi plecat cu prietenii sau prietena  . Asa ca enjoy
. Asa ca enjoy 
 Itzy-Bitzy
         cu

eunice78 spune:
eunice78 spune:
 Ityz, Toma nu face decat la olita sau, dar mai rar, cand chiar nu mai poate, la copac. Sa  vezi cum ne caram noi peste tot cu olita dupa noi...prefera sa nu faca decat sa faca la o toaleta straina...
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

itzy-bitzy spune:
itzy-bitzy spune:
 Eu am ramas datoare cu niste urari de la multi si fericiti ani pentru :
Roxana-Maria 
 Mario 
 Darius-Stefan 
 Tudor 
 Antonio 
 Sofia Ana 
 Tudor-Alexandru 
 Toma  Gabriel 
 Dora 
 Cosmin-Mihai
 Itzy-Bitzy
         cu

eunice78 spune:
eunice78 spune:
 poftim, ca te-am si botezat, scuze..vin cu purcel sau cu ce se vine..
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

itzy-bitzy spune:
itzy-bitzy spune:
 Eni da si mie mi s-a intamplat o data sa nu vrea...imi cerea "Aiaaa" adica la wc . Aici astia ii pun pe copii mici  asa sa faca unde le vine...nu cauta copac, boscheti... eu ma mai feresc asa, dar daca imi zice pe strada acolo o pun si eu nu ma apuc sa caut toalete...doar in magazine, restaurante intreb...Eram la o piata de flori, plante, acvarii, desi era acoperita si misto amenajata nu am vazut toaleta, sau nu m-am inteles cu aia acolo...si mi-au aratat un santz prin care se scurgea apa...sa o pun acolo. M-am uitat mirata dar cum maimutza tipa ca vrea pipiiii, am dezbracat-o dar nu a vrut ca era prea multa lume in jur si s-a inhibat
. Aici astia ii pun pe copii mici  asa sa faca unde le vine...nu cauta copac, boscheti... eu ma mai feresc asa, dar daca imi zice pe strada acolo o pun si eu nu ma apuc sa caut toalete...doar in magazine, restaurante intreb...Eram la o piata de flori, plante, acvarii, desi era acoperita si misto amenajata nu am vazut toaleta, sau nu m-am inteles cu aia acolo...si mi-au aratat un santz prin care se scurgea apa...sa o pun acolo. M-am uitat mirata dar cum maimutza tipa ca vrea pipiiii, am dezbracat-o dar nu a vrut ca era prea multa lume in jur si s-a inhibat . In rest accepta sa faca unde o pun. Nici la olita nu are preferinte...asta e diferita de aia de acasa...ma gandeam ca va face figuri...
. In rest accepta sa faca unde o pun. Nici la olita nu are preferinte...asta e diferita de aia de acasa...ma gandeam ca va face figuri...
 Itzy-Bitzy
         cu

itzy-bitzy spune:
itzy-bitzy spune:
 Da asa e...nici nu remarcaseam. Cica omul are capacitatea sa citeasca si sa inteleaga chiar si un text intreg scris gresit...cu conditia ca fiecare cuvant sa aiba prima si ultima litera corect puse, restul alambicate. Am primit un mail si intr-adevar asa e.

Itzy-Bitzy
         cu