LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ramo, ii dau lapte integral, de obicei Milli, Zuzu sau La Dorna. Pediatra spunea ca n-are cum sa fie de la lapte.

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Lapte bem Zuzu, cu canita cu cioc, biberon nu am avut niciodata, pe motiv de alaptat la greu. De pampersi am scapat definitiv de cca 2 luni.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Si daca tot m-am pus azi pe scris .... mai am o intrebare pentru voi ...

In urma cu ceva vreme am fost la un control ginecologic, la un alt doctor decat cel cu care am nascut. Am aflat ca in urma nasterii am avut o ruptura de col care s-a cicatrizat asa deschisa (sau nu a fost cusuta, sau s-a resorbit firul cusaturii prea repede ...), deci in momentul acesta colul meu are o deschizatura in V cu marginile cicatrizate de 1 cm. La controlul de 6 saptamani dupa nastere nu mi s-a spus nimic. Chiar ma indoiesc ca nu se vedea si atunci. Ideea este, ca acest medic mi-a recomandat operatie de corectie a colului in cazul in care mai dorim un copil, care presupune taierea marginilor cicatrizate si recoaserea, operatie cu anestezie. Un alt medic, prieten de familie dar care e adevarat ca nu m-a consultat ci doar din ceea ce i-am spus eu a zis ca nu e nevoie de operatie, in cazul unei sarcini putindu-se face cerclaj care ar fi suficient.

Voi ce parere aveti? Mai cunoasteti mamici cu ruptura de col la prima nastre dar care au dus cu bine o a doua sarcina?
Mi s-a spus ca rupturile de col sunt destul de frecvente la nasteri, dar pe voi nu v-am auzit ca ati fi avut asemenea probleme. A mai avut cineva ruptura de col la nastere? Ati mai fost la control la mai mult de un an de la nastere?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

La faza cu plecatul noi procedam asa : o lasam pe ea sa inchida usa, ne pupam,dimineata stie ca plec la serviciu si in felul asta participa si ea la momentul respectiv. Daca este f suparata ca a plecat buni sau altcineva, o iau in brate si inchidem usa amindoua, eventul ne mai uitam pe vizor si ne maimutarim un pic.

festinanu stiu ce sa-ti raspund in legatura cu problema gineco, imi pare rau. Da am fost la control si analize cam in primavara.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

problema la noi CU PLECATUL este urmatoarea: nu plange neaparat cand plecam la serviciu, mai rar, DAR plange cand pleaca tati la meci, ca si-a facut prostul obicei ca la orice meci sa plece si atunci Vladone, stiind ca noi venim amandoi dupa amiaza de la serviciu se pomeneste de fapt ca mamane DOAR cu mine, probabil nici lui nu-i convin "escapadele astea"....de aici trag concluzia ca face front comun cu mine

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

xandrutza, felicitari pt fetita ta Diana, am intzeles c-ai pus poze undeva, o sa le caut in capitolul trecut. Multa fericire va doresc si viata implinita!

Eu avusesem de gand saptamana trecuta sa merg in Romania la nunta fratelui meu, dar exact in noaptea dinaintea plecarii m-am internat cu Alex de urgentza (Cristina stiu c-ai asteptat tel meu, sorry) - cata vreme am copii mici n-o sa-mi mai fac niciodata planuri cu luni inainte ca sigur nu-mi ies.

Stiu c-au fost multe bucurii sarbatorite in perioada asta, LA MULTI ANI ! tuturor si multa fericire va doresc.

Merg sa citesc din urma ca ma simt cam pe dinafara, revin!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilina

problema la noi CU PLECATUL este urmatoarea: nu plange neaparat cand plecam la serviciu, mai rar, DAR plange cand pleaca tati la meci, ca si-a facut prostul obicei ca la orice meci sa plece si atunci Vladone, stiind ca noi venim amandoi dupa amiaza de la serviciu se pomeneste de fapt ca mamane DOAR cu mine, probabil nici lui nu-i convin "escapadele astea"....de aici trag concluzia ca face front comun cu mine

Hi hi hi cred ca asta iti doresti tu sa faca front comun cu tine. Vezi tu peste cativa ani ce preferinte are....legat de fotbal.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Lili imi place semnatura ta cu .

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Mai fetelor, cred ca trebuie intai sa se intample ceva rau ca sa incepem iar sa apreciem cu adevarat ceea ce avem , si anume copii normali si sanatosi, galagiosi, obraznici, batausi, egal - eu am avut 5 zile la rand un copil lipsit de vlaga , care imi atarna inert in bratze si care in afara de "ja" rostit cu o voce joasa si pierduta nu scotea un alt cuvant. Iar acum multumesc lui Dumnezeu c-a inceput iar sa urle de se cutremuara peretii, ca alearga toti porumbeii din curte, ca se ia la batalii cu fratele sau ... ce mai , ca-n zilele lui bune ... .

Hai sa-i pupam si sa-i iertam si s-avem rabdare sa treaca peste varsta asta dificila ...

A, si uitasem sa cva multumesc pt frumoasele urari cu ocazia zilei mele de nastere, sunteti foarte dragute ca nu m-ati uitat.

O zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

ADINA ai mare dreptate. asa e. faptul ca este un copil sanatos ma face sa uit de toate celelalte lucruri, de toate problemele, ma face sa incep o noua zi fara sa fiu suparata sau sa pun la suflet rautatile lui. Eu sa stii ca ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat acest copil, daca el n-ar fi fost PROBABIL ca nici eu nu as mai fi fost !!!!! si ma rog la Dumnezeu ca Vlad sa fie sanatos, asta e tot ce-mi doresc de la viata
sanatate multa lui Alex si lui Fabi, sanatate multa tuturor Bucuriilor

Mergi la inceput