Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Hello burticutze mai mari sau mai mici :)!

Z Iulia am spus ca am facut o cerere ca si cea pt concediu de odihna, dar in loc de CO am scris concediu prenatal si am specificat doar data cand incepe concediul.

Mai burtici, voua va sughita bebeii? Al meu sughita de obicei si am citit pe net ca inghite prea mult lichid, dar mi-a spus cineva ca nu e prea bine ca asta inseamna lipsa de oxigen , voi ce stiti?

La ultima eco dr a vazut ca sughita, dar nu mi-a spus ca ar fi ceva rau, dar abia astept sa ma duc iar la control sa intreb.

30 + baietel, poate Matei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Alexa felicitari pt vestile bune.am vazut si pozele cu bebelicul.nu-l mai fa urat!!!pe pariu ca nasucul o sa-l mosteneasca de la tine???
Anes mie mi s-a facut minitestul cu glucoza , 2 intepaturi doar si a iesit f bine.ginecul se refera la kg...tinand cont ca la inceput abia am reusit sa revin la kg initiale...acum sa nu explodez la ce pofta de mancare am.

31+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mariana, si bebelina mea sughita. Este f bine, pt ca este un exercitiu pt diafragm care ii ajuta sa respire cand ies din burtica.

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui cata_myky

buna fetelor
eu iar nu am dormit bine.am avut cosmaruri si am dormit in reprize de cite 2 ore.acum sunt capie desi amin nas.
aseare m-a scos soata la restaurant grecesc si am papat cam mult.stateam lungita in pat si imi venea inapoi tot ce am mincat.voi patiti asa ceva?
mi s-a mai intimplat sa am zenzatii dedar nu stiu daca e normal.
si aveam aseara un un chef de...dar m-am lasat pagubasa ca ma simteam ca o balena.
de azi mai sunt exact 2 sapt si 4 zile si ma intilnesc cu BB.abia astept dar mie si frica.
eu il tot visez pe BB dar in vis imi dau seama ca eu nu l-am schimbat niciodata si nici nu l-am hranit de cind s-a nascut.oare o sa fiu o mama buna?

35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Visele acestea sunt de fapt exprimarea temerilor pe care le avem ca nu vom fi mame bune, ca nu vom sti sa-l ingrijim pe BB. Ai sa te descurci, visele acestea nu reflecta realitatea, ci doar angoasele inconstiente.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Mariana si al meu are program zilnic de sughitat.cate 4 5 min in continuu.In schimb eu am citit undeva, oare aici pe forum o fi scris cineva..sau nu stiu unde ca cica ar fi bine ..acum ..nu stiu..

31+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

am dat add la toata lumea din lista, promit sa fac mass, doar cand anuntzam o nastere

ma duc sa dorm, k mancare..... or face vecinii

33w + Alexandru www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

mariana28 stai linistita ca este cel mai normal lucru ca BB sa sughite, pt. ca in uter, in ultimul trimestru se comporta exact ca un copil nou nascut. Adica inghite, face kk, pp, se joaca, doarme si sughite. Eu il somt cand sughite pt. ca sunt niste zvacniri slabute, regulate in stanga jos.

carmendu, ma bucur tare mult ca rezultatele sunt bune si tu esti mai linistita din punctul asta de vedere.

edit: am plecat la mama sa pap.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mariana bah fi serioasa cum sa fie lipsa de oxigen cand peste tot scrie ca e semn de sanatate daca sughite se pregateste pt prima lui gura de aer...ce sa faca si el tota ziulica la noi in burtica ...si al meu sughite saracu cateodat ma si sperie...ma mama da tu nu te mai opresti...zau de nu ma bucura cand sughite...ma gandesc inca putin, e bine sunt maturati plamanii...deh mai vezi ce zic fetele parerea mea ca e ok...cat despre diferite tanti si neni si parerile lor scot biciul..pentru 'buna lor purtare'vorba Mirthei babisme...
Diana bine bine Lizuca da ce ma fac ca nu il am pe patrocle ...acu ce sa fac daca sunt asa 'violenta' da in clasa a 4-a am ramas fara tat si dragii mei in lod sa dezvolta sentimente de compasiune au dezvoltat sentimente de ura si drag de kilareala fata de mine..efectiv radeau 'ce ma ti-a murit tatal'...oricum in clasa a 6-a am ajuns la performanta de ii bateam pe colegi la greu... la dirigentie ma ridica dirigu in picioare ca ma parau ca ii bat...deh ce sa fac m-am aaptat sa supravietuiesc...apoi m-am mai calmat...mama sa imbolnavit si atrezit compasiunea in mine..ma gandeam ma da eu daca ii lovesc pe ei nu ii doare...si asa am ajuns din curajoasa ...o molateca...incercam sa par optimista desi in interior era mereu o zbatere in care incercam sa inteleg de ce se intampla unele lucruri asa, si de ce unii au si altii nu...ehh gata ca dau in alte helea si vb cea ma ia cu nostalgii
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Diana cat despre gelozie la copii e natural indiferent de cate jucarii va avea sau cat de mult ii vei spune ca o iubesti si e cea mai tare si mai frumoasa...copii tot se vor simtii intimidati de aparitia unui fratior...o sa il iubesca apoi ai sa vezi...este instinctul uman
andreyutza gata esti mai bine plecasi acasa sau mai stai la scarbici
34+Dimitrie

Mergi la inceput

anes sa ai pofta rectific sa aveti pofta
spiridusul pai cere si tu ceva dac tot fac papa vecinii...eu de Sf Pasti nu am facut sarmale..si dai imi veni mie o pofta si nu stiam ce sa ma mai fac...si uite asa am iesit eu pe geam siu stateam cu ochii dechisi si ma uitam si in stanga si in dreapta doar doar o aparea vreo vecina sa cer si eu...si deh veni sotia directorului lui mami stau cu mine in bloc...si dai Buna ziua..femeia buna eli...ce faci...bine, auziti sarmale ati facut....da...stiti imi dati si mie sunt nitel gravida...a mers saraca femeia si a venit cu un castron plin de sarmale piftie si turta...doamne cand ma gnadesc asa ma ia o jena....deh de-ale sarcinii pofte...
34+Dimitrie

Mergi la inceput