Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(91)
Raspunsuri - Pagina 5
Z_IULIA spune:
Gelozia pe BB cred ca e nomala la copiii nostri. Baiatul meu e mai mare , are 6 ani si jumatate si tot ii simt gelozia si nesiguranta. Seara vine langa mine in patul meu si imi spune ca mai sta acu, ca daca vine "bebe cel nou" el nu mai are cum sa stea. I-am explicat ca mamica lui are 2 maini, si ii tin unul intr-o parte si unul in cealalta.Imi spune ca ii e mila de mine ca trebuie sa ma taie doc sa scoata copilul din burta si daca eu patesc ceva! Alta data imi spunea daca ii dau voie sa plimbe copilul cu caruciorul, ca el vrea sa-i tina biberonul... Oscileaza , abia asteapa dar ii e si frica de necunoscut.
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana21 Alra, Ianca are in exces atentie pozitiva din partea noastra, nu e vb despre asta, e vorba doar de aparitia bebelusului si de mutatul din casa asta (noi comunicam si stiu ca nu vrea sa plece de aici...iar bebe...ii creaza o stare de nesiguranta si de pre-gelozie, as putea spune) Mereu imi spune ca o sa-i fie dor de camera ei si ca nu vrea sa ne mutam in alta casa mai mare. Iar cu bebe, m-a intrebat acum cateva luni daca eu o sa mai fiu mamica ei dupa ce vine bebe !E doar o faza la noi, e foarte speriata de ce va urma, chiar daca, teoretic, intelege ce se intampla. Atentie are non-stop, ne jucam, o laud mereu, ii spun ca sunt mandra de ea, ca e cea mai frumoasa si cea mai desteapta, etc._ Diana, mamica Domnisoarei Nasturel Dialoguri strumfesti Tudor Stefan 33+ Asa creste bebe |
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
cata_myky spune:
buna fetelor
eu iar nu am dormit bine.am avut cosmaruri si am dormit in reprize de cite 2 ore.acum sunt capie desi am
in nas.
aseare m-a scos soata la restaurant grecesc si am papat cam mult.stateam lungita in pat si imi venea inapoi tot ce am mincat.voi patiti asa ceva?
mi s-a mai intimplat sa am zenzatii de
dar nu stiu daca e normal.
si aveam aseara un un chef de
...dar m-am lasat pagubasa ca ma simteam ca o balena.
de azi mai sunt exact 2 sapt si 4 zile si ma intilnesc cu BB.abia astept dar mie si frica.
eu il tot visez pe BB dar in vis imi dau seama ca eu nu l-am schimbat niciodata si nici nu l-am hranit de cind s-a nascut.oare o sa fiu o mama buna?
35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
elilov3 spune:
z-iulia
ba cu capul in nori sunt ![]()
ramo deh ce sa fac te dezamagesc 
bb se poate intoarce cum vrea nenea muschiul lui pana la nastere de aceea trebuie monitorizare permanenta in ultimele sapt de sarcina
uite de pe dc sapt 34 in leg cu pozitia lui bb ![]()
Daca nu s-a intors inca cu capul in jos, o poate face acum. Doctorul va monitoriza cu atentie pozitia fatului in saptamanile urmatoare, pentru ca acesta se poate decide sa se intoarca invers oricand.
34+
Dimitrie
BraveGirl spune:
Carmendu, ai incurcat borcanele cu slingul. diana cunoaste pe cineva. Si vreau si eu
...Legat de inot, am fost ieri la Atlantis si mi-au spus ca, colaboreaza cu cei de la Activecenter. Iti faci abonament la ei si vin la Atlantis. Pt mine e f bine, pt ca stau la 200 de m de intersectia Erou Iancu Nicolae si Pipera, spre centura.
Alexa, felicitari pt vestile bune de la eco!
==========
Corina
31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
elilov3 spune:
alexa felicitari de vestile bune si bb falcos
..auzi la ea falcos ca la comanda ![]()
...inca putin si ajunge bb-le la mami 
criss vazut pozicile de la bazin
esti atractia locului cred...ah si vazui si pozele de la ziua ta de nastere..erau atat de 'putine' persoane ![]()
34+
Dimitrie
andreyutza spune:
babyzapi, Z_Iulia, asa am sa fac, ma duc acasa sa ma bag in pat.
Babyzapi nu mai fii suparici. o sa vina si sotziorul tau si toate se vor rezolva. 
Diana, Z_Iulia, ce scumpici sunt copilasii vostrii. nu stiam ca la 4 respectiv 6 ani isi fac atatea griji cu venirea noilor membrii in familie. o sa fie si mai greu pt voi ca trebuie sa va impartiti intre bebele nou venit si copilul mai mare care nu trebuie sa se simta neglijat. mi se pare atat de complicat. succes!!
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
28+ 
elilov3 spune:
carmendu felicitari de evstile bune de la echo....
..bine ca dadusi un semn de viata ca te dadusem disparuta ![]()

loren@ uite asa ma iau eu frumos cu tine de manuta si declar acelasi lucru ca si tine...desi presimt ca dupa o sa imi lipseasca burtoiul 
![]()
34+
Dimitrie
BraveGirl spune:
Babyzapi, eu ziceam ca iau coronita pt ca am inteles ca voi sunteti mai micute de inaltime...eu am 1,68-1,69 (depinde cat de dreapta stau). si am efectiv 2 bete. Ieri mi-am pus ciorapi negri si o rochita si aratam ca o barza ![]()
M-am masurat si eu: 92-93-93. De la 89-60-90. Ce mai, sunt manechin
90-90-90
==========
Corina
31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
criss703 spune:
cata_myky si eu am patit de cateva ori seara in pat sa-mi vina mancarea inapoi dar aveam si arsuri de numaaa
asa ca dormeam mai mult in fund
Babyzapi eu am fost la eco sapt. trecuta dar dr. mi-a zis doar ca e in grafic nu mi-a zis greutatea , am incercat eu sa o identific dupa o formula gasita pe net functie de lungime femur, cavitate abdominala si mi-a iesit ...1,300 kg
cam putin ma gandeam si eu , asa ca m-am lasat pagubasa si ma iau dupa dr. " ca e in grafic " ![]()

Elilov , pai sa sti ca sunt " atractia " bazinului ![]()
...ma tot intreaba : dar inca mai veniti ??!! de aia nici nu-mi mai cer bani
li frica sa nu nasc pe acolo . La ziua mea de obicei e " putina lume " iar intr-un apartam. de 2 camere iti imaginezi ![]()
Criss
32+
http://community.webshots.com/user/criss703
elilov3 spune:
cata-miky si ramo ma inscriu in clubul celor care manaca si apoi au diferite dureri si senzatie gratie picioarelor flacailor sau funduleturilor din stomacul nostru...cat despre dormit ma sucesc ma invartesc si apoi mi se da shut down efectiv..dimineata ma gandesc bah da eu cum am adormit sufletu
..acu inca putin nu o fi foc pana la termen ![]()

babizapy pune biciul pe el...baga un control pe la medic cu mainile si fata aia umflata zau nu imi place cum suna....sa ne spui ce facusi sa nu ne lasi cu sufletu la gura 

34+
Dimitrie