Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(91)
Raspunsuri - Pagina 4
anes spune:
mariana28 Urinalul si Urinexul sunt acceptate in sarcina si este mai bine sa le iei pt. prevenirea infectiei urinare.
monicus, si eu zic sa mergi la dr. pt. ca pot fi semnele a mai multor afectiuni.
deea, este adevarat, tuseul vaginal poate da nuste mici sangerari. Este ok! Somn usor!
ocean, dr. ta are dreptate in leg. cu fructele dulci. Atentie la glicemie!
Mirtha yupiiii... mai ai putin!!! Felicitari pt. rezultatele bune, nici nu ma asteptam la altceva
. Ce zici, nasti pe la jumatatea lunii? ![]()
35+ 
babyzapi spune:
Neatza mamicutzele mele dulci!
Ati fost foarte harnicute cu scrisul...Azi ma duc din nou la MF sa-mi dea prenatalul vaca aia tampita...
Ieri mi-o luase razna tensiunea, tremuram toata si ma luase cu calduri si transpiratii...ca pe urma sa vad ca mi s-au umflat picioarele si chiar fatza...si azi o am un pic umflata...iar barbata-miu sta si o freaca prin franta, nici nu avanseaza cu treaba, nici acasa nu vine...deja m-au luat toti dracii si ma enervez si mai rau cand vorbesc cu el la telefon si nici-o veste buna nici-o miscare. Tot timpul intervine cate o problema!
Andutza imi pare rau pt soacra ta! Mai ales ca soacre bune si apropiate de nurori sunt foarte rare!
Alra
mersi pt link. Intr-adevar este mai satisfacator in legatura cu greutatea lui bebe. Am terminat cu stresul gata! oricum va avea 2 kg si ceva bebitza si eu am avut 2,7 la nastere si sunt bine sanatoasa. Cat despre marimea burtii, ne masuram si noi ca sa na umflam in pene cu statutul de gravidutze...foarte dulcica fetita ta.
Otilia felicitari
pt analiza de RH ! In legatura cu burtica mea chiar daca e mica tot ma plang si eu de dureri de picior din incheietura. Am zile in care abia pot merge. La mine se recomanda cezariana pt ca am avut hepatita C. Oricum eu sunt impacata cu ideea de cezariana desi la inceput am fost dezamagita.
Z-Iulia si Anes mersi frumos

Mav cat are bebe tau de ai zis ca e mic? Ma bucur sa aud ca mama ta se simte mai bine, cat despre tine incearca sa te odihnesti cat mai mult 
Elilov ma bucur ca mi-a ramas fidel bebe Dimitrie
...
Andreyutza du-te acasa la munca! Nu te mai stresa si nu te mai obosi cu lucruri care nu merita efortul. Menajeaza-te cat mai mult si pe tine si pe bebe.
Diana felicitari pt vestile bune
. Cat despre Ianca...este o dulcica chiar si atunci cand e suparata din ce povestesti tu.
Mendy felicitari si tie pt bebelina grasunica
si sarcina usoara in continuare.
BraveGirl coronita pt cea mai slaba gravidutza cred ca o iau eu si cu Criss
suntem la egalitate cu kg :51.
Criss apropo, ca tot suntem noi 2 la fel de slabute...tu cand mai ai eco? si ultima eco la cate sapt si facut-o si cat cantarea bebe? Na ca am si eu o obsesie mica acum...![]()
Mirtha felicitari
asteptam detaliile
cu lux de amanunte...nu ne multumim cu firimituri ![]()
Dea iubita mea te sarisi fara sa-mi dau seama...stai linistita nu te mai agita cu munca ca doar nu vrei sa iasa bebelina prea devreme...chiar tu ziceai ca inca nu stii sa-i faci nimic nu? ...ai facut camera galben cu portocaliu? ne pui si poze...tot la culoarea asta asa ma gandeam si eu pt bebe, ca nu vreau sa i-o fac albastra doar fiindca e baiat.
dulce honey.
Isabela
fericita 32+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
leeloo5979 spune:
Bebecris...EU STAU IN TITAN!!! Da...si de mine e departe intalnirea de azi...dar poate reusim sa ne vedem totusi la o alta intalnire!
Leeloo
34 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
Z_IULIA spune:
Mav si Dandusa aratati super amandoua !Mav ma bucur ca mama ta este mai bine.
Mamiseli felicitari pentru rezultatele bune la ECO
Mariana28, cum adica cerere de concediu de odihna pentru a ramne in prenatal ? Pai nu duci medical de la DF?
Mirta ma bucur pentru asa vesti bune !
Andreyutza dute la doc ca o chemam pe Eliza cu biciul!~
Eli-liliac, liliac dar sper ca nu si cu capul in jos![]()
Alexa felicitari ca BB e ok. Lasa ca mai are timp sa se intoarca!Ce tu ai putea sa stai atat cu capul in jos ???
Felicitari fetelor care au scapat de grija RH-lui !
Multi 

la toate burticile!
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
babyzapi spune:
Alexa felicitari pt bebel
...dar ce-a zis dr pana la sfarsit mai paote sa se intoarca cum trebuie nu?
Isabela
fericita 32+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
alra spune:
gata, dat jos cutia de haine cu ajutorul fetii, super draguta.
hainele s-au tinut tare bine dar valeleu cat sunt de mititeleeee! asa mici sunt mai nou nascutii? na, ma asteptam sa fie mai mici decat ale laurei da nu in halul asta. ma rog, acuma se invart in masina - cu detergent normal, apropo ca vazusem o discutie pe tema asta insa am sa le pun la inca un ciclu limpezit. cand s-a nascut laura am primit de aici niste sample-uri de detergent special cica si cu el am spalat prima luna, a fost suficient si nu a trebuit sa cumpar extra ![]()
carmen si eu m-am uitat dupa tine caci stiam povestea de la inceput. ma bucur mult ca totul e in regula.
diana, noi ne-am mutat cand avea laura 1.5 ani anul trecut si nu prea i-a priit mutarea insa pot spune ca s-a acomodat repede. in primele zile insa mergea ca bezmetica din camera in camera caci nu stia locul. si mi s-a rupt inima cand ne-am dus la apartamentul vechi sa mai luam lucruri si se juca asa incantata cu pietricelele din curte pe care le stia "de-o viata". da' m-a vindecat ta-su, mai pragmatic - "draga daca nu iti place la casa noua putem sa ne mutam inapoi in chirie si o inchiriem la randul nostru pe a noastra" 
Vacanta cu Laura in Romania
anes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris anes...cred ca m-ai incurcat....eu am luat 21 kg....nu am cum sa fiu asa slabuta!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() multumesc, oricum ca ma vezi mai slaba... o sa fac azi poze si o sa le pun pe contul comun... Cristina in asteptarea 33+ DAVID ANDREI ![]() http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png http://community.webshots.com/user/bebecris78 AMR - 4-5 SAPTAMANI Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!! |
Bebecris, scuze, dar eu asa am trait cu impresia. Oricum esti draguta!
35+
babyzapi spune:
Anes ai confundat-o pe Bebecriss cu Criss 
Isabela
fericita 32+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
anes spune:
Alexa, BB se mai poate intoarce pana la termen. Daca nu o face in cele din urma, trebuie sa faci cazariana. Sunt mamici care au nascut cu bebele in prezentatie pelvina, dar NU ESTE RECOMANDAT. Mai ales pt. prima nastere. Important este ca BB este in regula. Dr. Herghelegiu mi-a facut o impresie foarte buna! Eu am facut eco morfo de trim II la el.
35+ 
anes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Anes ai confundat-o pe Bebecriss cu Criss ![]() Isabela fericita 32+ cu Rafael Nicolas ![]() Primul nostru ![]() |

Da, ai dreptate
35+