Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(91)
Raspunsuri - Pagina 21
Miky-ea spune:
[quote]citat din mesajul lui mamiseli_11
Spiridusule si Miky-ea mare surpriza si eu sunt nascuta pe 07.11. Si sa va mai zic ca e posibil sa nasc cam pe atunci??

Oauuuuu,ce tare : si eu sunt tot Mihaela si tot pe 7.11[/b]!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
mav spune:
Nu vreau sa redeschid discutia despre vaitat/tipat/etc.... dar citeam ceva interesant... si vreau sa va impartasesc si voua:
"Se intampla cu o femeie slab pregatita si mai ales prea ingrijorata ca sa poata privi cu putina detasare evenimentul pe care il traieste... sa nu-si poata controla durerea. Ea o simte cu atat mai intens, cu cat si-o amplifica singura. Si cand afirm aceasta, nu ne gandim la un fenomen de autosugestie cum s-ar putea crede, ci la un fenomen pur fiziologic. Sub efectul durerii, creierul secreta niste substante asemanatoare morfinei, care au rolul s-o atenueze . Acestea sunt endorfinele. Or, sub efectul stresului datorat angoasei, sau ca s-o spunem pe sleau, datorita fricii, glendele suprarenale secreta adrenalina care inhiba productia de endorfine. Rezultatul este o perceptie ascutita a durerii, care contribuie la accelerarea frecventei cardiace si a celei respiratorii, precum si la cresterea tensiunii arteriale. Consecinta este ca muschiul uterin, stimulat pe de-o parte de ocitocina, si pe de alta parte franat de adrenalina, lucreaza incoerent, fara eficienta. El se incarca cu toxinele rezultate din oboseala musculara indusa de contractii si devine, din aceasta cauza, din ce in ce mai dureros. Travaliul dureaza mai mult, dilatarea este intarziata si uneori chiar inceteaza complet. Durerea devine insuportabila."
Va las pe voi sa trageti concluziile?![]()
36+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
diana21 spune:
| Citat: |
| El se incarca cu toxinele rezultate din oboseala musculara indusa de contractii si devine, din aceasta cauza, din ce in ce mai dureros. Travaliul dureaza mai mult, dilatarea este intarziata si uneori chiar inceteaza complet. Durerea devine insuportabila." |
Mav, am citit si eu o tona de chestii pe tema asta, nu zic, in teorie
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
33+ Asa creste bebe
nov-dec2008 spune:
Poftiti de ciripiti la: CAPITOLUL 92
Diana, eu oricum "te-am luat"! La mine totul a durat doar 4 ORE!!!!!!
Poti citi povestea nasterii... ![]()
creatza spune:
fetelor 
voi incercati sa ma faceti sa-mi para rau pt cat m-am codit sa scriu si sa pun poze
daca stiam ca navaliti cu atatea complimente si urari, pai mai pierdeam eu vremea? sunteti bune de pus pe rana!
nici nu stiu cui sa-i multumesc mai repede... asa ca va pup pe toate
oceanborn, nu stiu cum am facut, dar nu am vazut PM si de aceea mi-am facut albumul separat. o sa-l mut in contul comun, dar imi trebuie un pic de timp pt asta, si n-am deloc :( eu inca lucrez si nu-mi ajunge niciodata timpul. pana una-alta am mai pus cateva poze de la nunta (eram in luna a 4-a) si cateva poze cu bebe.
in legatura cu diminutivele, sa va spun cat ne straduim noi sa nu-i spuna lumea lui Tudor - Dorel? Tocmai de aceea am inceput sa-l alintam noi de acum Dudu (sau DouDou).
promit sa mai scriu, imi sunteti tare dragi toate 
pup,
creatza
34+
Tudor
http://community.webshots.com/user/creaatza?vhost=community
oceanborn spune:
Fetelor eu nu stiu ce sa zic...mie inca nu mi-e frica..pana si ginecologul m-a intrebat daca m-au apucat temerile...poate pt ca nu stiu din ce consta o nastere...dar nu ma panichez f usor...ma mai gandesc si eu ..dar nu ma inspaimanta nasterea...daca o sa fie mai grea o sa sufar atunci , n-are rost sa ma agit de acum...
31+
Thomas 
Ramo2007 spune:
Am reusit si eu sa intru...
N-am gasit aseara ghetute pt finut care sa-mi placa, mergem maine dimineata.Azi o ajut pe mama finutului sa faca papa bun pt. maine, eu o sa gust de toate de astazi
Ramo
29+ 
Puiutul meu scump