Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(91)
Raspunsuri - Pagina 20
andreyutza spune:
buna fetelor!
eu azi stau acasa ca m-a rapus rau de tot raceala asta.
am vb ieri cu dr de fam si mi-a spus sa iau oscillococcinum, paracetamol, ser fiziologig in nas, ceaiuri si lamaie cu miere.
mamiseli sanatate multa si tie.
leeloo, La multi Ani sotzului tau!
alexa_roxi bine ai venit, sarcina usoara in continuare si nastere usoara.
creatza, esti frumoasa foc.
Amalia, felicitari pentru bebe mare si grasun.
BraveGirl
nu mai fi supi ca se intoarce sotul repede, nu? a plecat pana la Iasi nu in America. hai, sa vad un zambet.
mav, sa treaca repede uratii de H. 
monicus, sanatate multa si ai grija cu viroza asta ca uite, pe mine m-a rapus.
madutza, nu stiu daca risti sa pleci dar parerea mea e sa intrebi gineco. el/ea o sa-ti dea cel mai bun sfat pntru tine. la Cheile Gradistei e minunat, am fost si noi in vara.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
28+ 
Mirtha spune:
Gata , se rezolva !
Veeezzzziii nu mai este nevoie de bici ? Nuuu-iiii asa ?
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 Mirtha chiar asa pe unde umblii????? na na ca ne ti ca pe jar..iti mai las timp pana la 13 sa intri si daca nu dau cu tel dupa tine ![]() 34+ Dimitrie |
Mirtha
36 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 4 SAPTAMANI
elilov3 spune:
babizapy ma bucur ca esti mai bine..cat despr sot sa vina odat ca ii dau nana ca a suparat fata draga si frumoasa 
gata eu merg sa termin papa sunt singura toata ziua saracul ion are ore pana deseara la 9...deci , iar party
...ah si merg sa fac curat maine avem niste rude care vin in vizita...rude de-ale sotului pe care nu le-am cunoscut niciodata....vin sa vada animalul ![]()
34+
Dimitrie
elilov3 spune:
mirtha numai e nevoie iubita uite aici o floare ca ai fost cumintica
si un pupik 
andreyutza ma bucur ca sa rezolvat si la tine cu nenorocita de raceala...sunt sigura ca o sa fie mai bine dupa tratament ...sanatate 

34+
Dimitrie
Mirtha spune:
Eu ti-am mai atras atentia odata ca e ceva in neregula ...sau in regula
.
Spor la curatenie. Nu are sens sa iti spun ca nu ai voie sa misti in front cu mopul , matura si alte chestii de-astea periculoase momentan .
Iti spun doar sai ai nervi tari si tie si fetelor care sunt prin demolari , parchete ude sau uscate si montari de mobiler.
Nervii tari ca incet incet se fac si astea.
| citat din mesajul lui elilov3 mirtha tu vazusi la ce ora trimisasi mesajul e la fel ca al meu mai putin de nr secundelor la tine 30 la mine 40..bah parca te simt mai decat telepatia... ..ce ma bucur ca esti ok si in sfarsit te hotarasti si tu sa stai mai cumintica ![]() ![]() 34+ Dimitrie |
Mirtha
36 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 4 SAPTAMANI
elilov3 spune:
Mirtha da ai dreptate...pai pana acuma nu m-a pus pe ganduri, dar acum zau e ceva in atmosfera
..cat despre mopuri si maturi adica sporturi exteme fac si eu ce pot ca zau nu vine ctc-ul...gata hai ca te las sa iti termini treaba la scarbici...te pupik 
Diana, simona, ramo,otilia, ginye la apel voi pe unde sunteti prea tacute sunteti si voi ![]()
34+
Dimitrie
mav spune:
io as vrea un semn de la vrajitoarea, ancaoradea, brie si.... simona, esti ok?
36+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
oceanborn spune:
Mirthabine zici...incet incet...noi cand ne-am mutat am zis ca vom zugravi si gata...am ajuns sa modificam bucataria sa schimbam gresia in toata casa, faianta doar in bucatarie ..si multe alte chestii de care ne-am apucat...si uite asa inca suntem in santier..dormitorul e locuibil si eu de aici nu ies!
Ba meseriasul e bolnav , ba altul are probleme, ba unul vine dupa programul de lucru si uite asa toate merg mai incet decat ar trebui...oricum nu mai avem mult dar ma termina psihic harababura asta.Daca am fi angajat o echipa sa faca tot era de mult gata dar de unde atatia bani...manopera si materialele ne-ar fi costat cat un sfert din apartament..asa ca mai face sotul, mai un meserias si sper sa fie gata in maxim 2 3 saptamani ca de nu dau cu pumnu'-n masa!
Saptamana trecuta in we sotul s-a gripat..a luat de la niste prieteni pe care i-am vizitat..dar simptomele si la ei au aparut a doua zi dupa vizita noastra.. ghiciti cine e singura pers care n-a luat raceala??
eu![]()
Eli nebuna mica ce esti!!! auzi "vin sa vada animalul"

31+
Thomas 
monicus spune:
Bine ai revenit printre noi creatza. Ne bucuram ca ai venit cu vesti legate de bebe.. Hai ca o a sa fie bine pana la capat.
Fii optimista. Suntem alaturi de tine si din toata inima iti dorim sa ai o nastere usoara si la termen... nu mai devreme...
Suntem alaturi de tine. 
| citat din mesajul lui creatza Salutare, burtici! Tare mult a trecut de cand nu v-am mai scris... ma mai tineti minte? Sa stiti ca eu va citesc des, v-am invatat pe toate, dar n-am mai scris... nici eu nu stiu de ce Ieri am fost la doctor si alaltaieri dupa-amiaza la ecografie, asa ca astazi m-am hotarat sa dau si eu raportul la odisee. Bebe Tudor e foarte bine, e ditamai grasanul de 2.8 kg - la 34 saptamani arata ca un bebe de 36 Toate bune, mai putin faptul ca se cam grabeste sa vina pe lume... Colul s-a scurtat mult, are doar 2 cm acum, iar bebe este deja coborat, foarte jos. Trebuie sa stau cuminte si sa-l conving si pe bebe sa mai astepte macar 2-3 saptamani. Nu vreau sa deschid eu capitolul de nasteri Oricum, preventiv, am facut ieri o injectie cu Dexa... (nu stiu numele complet) pt a grabi maturizarea plamanilor lui bebe. O sa mai fac una saptamana viitoare, si inca una cealalta saptamana. Mie nu-mi vine sa cred ca marele moment poate fi atat de aproape... Va pup mult de tot, pe toate! creatza 34+ Tudor |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
28+ 
AMR 12 saptamani
alra spune:
oceanborn, am niste poze in albumul de pe DC, dar nu foarte recente. e una cu laura cu codite de la craciunul anterior, cam la fel arata si acuma, doar s-a mai inaltat si subtiat si pare mai "smechera"
si noi avem santier in weekend - tati pune hartie care urmeaza a fi vopsita pe unul din peretii din living. jobul meu va fi sa o tin pe laura departe de scara/lipici/cutter
ines, agree, natura umana e sugubeata
si [eli] - corectez - nu "are mama o fetita" ci o sa aiba mama 2 fetite
tare ma bucur. intr-o noapte am visat ca am 3 fetite care veneau dimineata in pijamale si ciufulite la noi in pat. nu stiu insa daca ma voi mai incumeta si la a 3-a ... nu mi se pare prea simplu bortzosita, cu copii mici si mama la 2500km. da' never say never, ce sa zic...
auziti, da voi de ce faceti antitetanos? nici aici nu se face.
Vacanta cu Laura in Romania

ca ne ti ca pe jar..iti mai las timp pana la 13 sa intri si daca nu dau cu tel dupa tine
Toate bune, mai putin faptul ca se cam grabeste sa vina pe lume... Colul s-a scurtat mult, are doar 2 cm acum, iar bebe este deja coborat, foarte jos. Trebuie sa stau cuminte si sa-l conving si pe bebe sa mai astepte macar 2-3 saptamani.