Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(91)
Raspunsuri - Pagina 19
elilov3 spune:
alexa multumesc de apel...sa faci pozici la tot ce vine azi...ah sunt asa de curioasa 
![]()
madutza pai na nu pot sa iti spun nici dute, nici nu te du....pai eu zic ca mergi pe raspunderea ta..mai ales dupa 34 de saptamani...daca tot mergi sa opriti des sa iti intinzi spatele...sti tu toate pt confortul tau si al lui bb....sper sa nu fie nevoie de spital si alte cele...e cu dichis problema, clar 
![]()
34+
Dimitrie
elilov3 spune:
amalia felicitari de vestile bune de la echo
ce bb mare ai
tot asa la mai mare pana la capat 
fetele mele cu rh- voi facurati vaccinul minune antitetanos...ca eu l-am refuzat...tot de teama rh-ului si a altor complicatii Diana , Otilia ???
34+
Dimitrie
elilov3 spune:
diamisha si tu cu demolari...ce sa iti doresc eu in afara de spor la lucru si sa termine baieti treaba cat mai fuga sa te poti odihni si tu inainte de marea intalnire...cat despre invadat
eu imi aduc aminte cand ii zicea bunicul sotului...tata daca nu va iasa multi bani la nunta sau la botez sa nu va suparati stiti voi la nunta te alegi cu mireasa, iar la botez cu copilu...![]()

mav off uite aici un tratament pt nenorocitii de h
...acuma na mai stai si pe acasa daca natura o cere...sanatate multa iubita ![]()

34+
Dimitrie
elilov3 spune:
alra
are mama o fetita frumusica foc vb cantecului... cat despre ceea ce ai scris sunt intru totul de acord cu tine...
![]()
anes pai maine sa intelegem ca scoatem pampoanele
..deci maine e clipa adevarului...

34+
Dimitrie
elilov3 spune:
monicus ma bucur ca ai fost la doc si totul este relativ bine..asculta sfaturile lor si ai sa vezi ca o sa iti fie mai bine
sanatate 
mendy eu fac cezariana cu anestezie generala..nici nu vreau sa aud de rahi...brr mi groaza de asa ceva..eu dupa apendicita de la rahi am ramas cu o durere de cap foarte urata..in sensul ca mancam numai cu cpul pe masa de durere ce aveam...lasa il vad pe bb a 2 si tati primul nu e bai bine sa fie bb ![]()

34+
Dimitrie
babyzapi spune:
Neatza!
Ieri m-a durut piciorul ingrozitor din incheietura...ma simteam ca o babutza! Azi sunt fresh si in plina forma. Astept sa ma sune sotzul sa vedem cum facem : vine acasa in 2 zile sau ma duc eu acolo, ca asa nu se mai poate. Mie mi-ar surade ideea sa vina el acasa...cand suntem in Romania eu sunt sefa! ![]()
Vazut pozicile lui Creatza esti o gravidutza frumoasa 
VonHelen ma bucur ca esti ok si tu si bebe.
Ramo sa poarte hainutele cu placere finutul si bafta la cumparat ghetutele.
AlexaRozi bine ai venit la odiseea noastra si sarcina usoara in continuare.
Carmendu si Oceanborn si la mine incepusera prietenele sa-i zica Rafa lui bebitza al meu...le-am retezat-o imediat, tare sensibila sunt cand e vorba de ingerasul meu.
Dea fericito! Iti vine barbatul acasa, a? Nu mai zic de data asta ca o sa fie tavaleala multa la voi, ca parca te si vad cat te tii de batzoasa sa nu te impiedici
Petrecere frumoasa la babyshower si sa primesti cat mai multe lucrusoare frumoase si sa le faci si poze sa vedem si noi da? 
Leeloo La Multi Ani sotului sa fiti fericiti!
Crismargrg si eu am luat calciu timp de 10 zile si nu am avut probleme cu contractiile.
Amalia felicitari pt vestile bune 
Diamisha in continuare cu renovarile.
Mav
mersi de intrebare. Azi ma duc la dr meu sa arunce si el un ochi pe eco si sa vedem daca zice ceva de nastere desi cred ca e cam devreme.
Mendy eu nasc prin cezariana si vreau anestezie rahie ca sa il vad pe bebitza imediat cum il scoate.
Monicus ma bucur ca te simti mai bine. Si mie imi e teama sa iau pastile de capul meu si astept mereu sa vorbesc cu dr cand am ceva.
Fetelor cum a fost la intalnire? Poze ceva?
Isabela
fericita 32+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
mav spune:
Madutza, draga.... ti-ar prinde bine si tie si cu siguranta si Mariucai o gura de aer curat.... dar sa pleci acum la drum de 3 ore... sincer, mie mi se pare cam riscant. Nu zic nimic de drum... daca tu se simti in stare sa rezisti... e ok, puteti face pauze dese... te dezmortesti... DAR!!! ....Tu nu mai esti la prima nastere.... si travaliul ar putea fi foarte scurt... Eu pe Seb l-am nascut in 4 ore.... si a fost primul.... Asa ca... din experienta mea... pt ca ai intrebat, te-as sfatui sa amani excursia asta.... pentru dupa nastere!
36+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Mirtha spune:
Buna dimineata burticute !
Hai ca reusesc si eu cu chiu cu vai sa revin "in actualitate".V-am citit foarte repede toate mesajele - si acestea si cele din capitolul anterior - si va multumesc celor care ati intrebat de mine.
Ca de fiecare data dupa bairamul de Bucuresti cu tusee si analize - o fericire ambele , joi trebuie sa rezolv lucrarile restante de miecuri si sunt aproape sufocata.
Va ramasesem datoare cu ceva amanunte despre Filantropia . Lucrurile stau cam asa : camerele in noua aripa mi s-a explicat ca sunt dotate cu 2 paturi , sistem rooming-in mama si copilul, durata normala a internarii daca lucrurile decurg ok , clasic fara complicatii este pentru nasterea vaginala de 48 ore.Nu am intrebat in cazul nasterii prin cezariana , nici nu voi intreba. Daca va fi cazul
voi sti atunci.
Din discutiile purtate cu ginecul am inteles ca noua aripa va fi data in folosinta undeva in jurul datei de 14-15 octombrie.
Joi sau vineri 9-10 octombrie vom reveni pt. control in Buc. moment la care vom face o vizita in Filantropia si poate reusim sa vedem ceva si din aripa noua asa ca atunci sper sa vin cu amanunte "pe viu".
In rest , in aripa veche nu sunt decit 2 rezerve cu 2 paturi daca sunt libere oe ok , daca nu la multi-bads. Ne adaptam , asta e nu a murit nimeni pina acum de multi-bads!
Am abordat si subiectul legat de job si de naveta si concluzia a fost ca decizia este un strict personala raportata starea sanatatii mamei. Daca drumul e ok si nu are denivelari excesive 1 ora de naveta nu e mare lucru . Iar cu job-ul situatia este la fel : daca ma simt in stare e ok , daca observ ca nu ma simt bine intru pe concediu.
Mi-a confirmat ca nasterea va fi cu atit mai usoara cu cit ne apropiem de 40 de saptamani dar...mi-a atras atentia ca dupa sapt.37 se poate naste oricind nemaifiind in discutie nasterea prematura.
Tocmai de aceea incerc sa fac tot posibilul sa nu grabesc momentul nasterii iar saptamanina viitoare raminem la bunica pt. e evita naveta. Dupa aceassta saptamana voi intra in concediu.
Nu pentru ca nu mai pot sa merg sau nu m-as mai simti bine dar mai mult pentru faptul ca vreau odihna cit mai multa inainte de nastere. Plus ca citesc pe fuga si asta nu imi place iar la servici deja incepe epidemia de gripa. 
Am vazut ca tot incercati sa prognosticati o data a nasterii fie mijlocul lui octombrie , fie daca am moasa la servici....![]()
Mei lasati-va de bancuri : am de gand sa nasc cel mai devreme pe 23 octombrie. Ce tot va grabiti atit ?
Sper doar ca si bebelina sa fie de acord cu mine iar de la voi astept sa imi tineti pumnii sa nasc undeva cit mai aproape de sapt. 40 ! 
Aaaa...am reusit sa obtin - datorita prietenilor betonisti in IT
- varianta printabila a materialului trimis de Diamisha pe alaptare , ingrijire si babysitting sugar.Daca le vreti in varianta printabila sa ma anuntati , le trimit in mail.
Pup
, ma intorc la treburi , revin intr-o pauza !
Mirtha
36 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 4 SAPTAMANI
elilov3 spune:
bravegirl numai pange cat sta sotul acolo? , sunt convinsa ca o sa vina repede acasa la mami si bb-lina 

Mirtha chiar asa pe unde umblii????? na na
ca ne ti ca pe jar..iti mai las timp pana la 13 sa intri si daca nu dau cu tel dupa tine ![]()

34+
Dimitrie
elilov3 spune:
mirtha tu vazusi la ce ora trimisasi mesajul e la fel ca al meu mai putin de nr secundelor la tine 30 la mine 40..bah parca te simt mai decat telepatia...
..ce ma bucur ca esti ok si in sfarsit te hotarasti si tu sa stai mai cumintica 

34+
Dimitrie