Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 15
Ellenuta spune:
helllooo
am vorbit azi cu cretulina, fetele sunt bine, silvia e ocupata cu terasa (mai are putin) plus pregatirile de botez ca boteaza duminica. mariuca e si ea bine, merge frumos cu premergatorul.
am sunat si la iri dar nu mi-a raspuns, sper sa fie bine si ea si raresleu mic si frumos.
chiar dimineata ma gandeam la gatta, ce o face? simonik, imi pare rau de problemele prin care treceti. ma rog sa treaca mai repede. un pupic mare pentru mami si unul pentru saratelul scump!!
anca imi pare bine de vestile bune de la ortoped.
ramo tin pumnii sa scapati de operatie!
stoisor uff iara ... sper sa fie de la vaccin si sa nu mai faca pitica febra!
roli felicitari si ptr dintoc si ptr ridicat!! gata, are mami baiat mare!! si vecinii mei renoveaza si nu pot sa-ti spun ce zgomote fac .. am fost de 2 ori pana acum la ei. sper sa fii inteles sa pastreze linistea intre 14-17 ..
ereena a iesit dintocul???
roxanica ce veste buna!!! dai de
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
anca.b spune:
hehe, welcome to the club! la mine e asa de aproape 9 luni....cred ca pot sa numar pe degete de cite ori a fost cineva sa ma ajute citeva ore cu stefan...asta e, trece, ai sa vezi.
si noi sintem la somnicul nr 2 acum. dupa ce se trezeste papam brinzica fagaras si o tulim afara. daca ploua mergem sa vizitam o expo de mobila (nu cumparam nimic, doar ne clatim ochii). daca e vreme buna, mergem in parc la leagane, plimbat, tobogan etc...si miine e o noua zi....la fel...
Citat: |
citat din mesajul lui emabucuresti Uf, azi nu are cine sa ma ajute cu bebe si sunt in priza non stop cu cele 3 mese de preparat, 2 somnicuri de facut si plimbarea de dupa somnul nr 2. dar mai scriu cateva cuvinte la multe lunite si la multi ani Thea Maria, Patricia Alexia, Andreea Bianca, Stefan Cristian sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti! Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta helllooo roxanica ce veste buna!!! dai de Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Eva |
Dau, dau!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
Am taiat-o ca ma duc la pediatra cu buburuza sa-mi spuna de ce nu sta in picioare.
Un w/e cat mai calduros, va doresc!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
stoisor spune:
febra de la vaccin dar atata??
lala d pe unde esti mama?
i normal asa mult timp?24-48 de ore ?
acum l a pranz iara a facut ,i-am dat panadol ,sa potolit ,deseara i dau iara ,nurofen,macar le ia fara scandaluri,dar cat timp,a mai patit cineva asa ?
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
LaLa_20 spune:
Ginette ma bucur pt analizele buburuzei si te asteptam si cu veesti bune de la pediatra,poate intri sa ne zici macar ce a zis pediatra...
P.S.:Prima!Prima am cumparat revista s-o admir pe buburuza dragalasa foc!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
mami_patrick spune:
Buna, fetele! Au trecut 40 de zile de la UM, care a fost prima dupa nastere. Se pot intampla dereglari dupa sarcina sau ar trebui sa iau serios in considerare un alt bebe?
Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008)
POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE
LaLa_20 spune:
Stoisor am reusit sa vizionez si eu in sfarsit "putinele" poze...ai o fetita tare si frumoasa,sunteti o familie frumoasa si reusita!!!
Pupam stelista mica...
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
LaLa_20 spune:
Mami patrik se pot intampla si dereglari,dar tu stii mai bine daca si cum te-ai protejat...nu mai retin daca alaptezi,oricum la varsta asta a lui bebe nu cred ca alaptatul ar mai fi mijloc de contaceptie.
Facem galerie?!
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
mami_patrick spune:
LaLa20, sincer, nu m-am protejat in nici un fel, am tot amanat alegerea unei metode, dar nu-mi faceam prea multe griji din cauza ca am ramas foarte greu cu Patrick. Stiu totusi ca dupa o nastere femeile sunt mai fertile. Ce sa zic? Ar fi un vis devenit realitate, intotdeauna mi-am dorit multi copii (bine, in vremurile astea si cu 6 mil. pe luna cred ca doar doi ar fi OK). Mai astept pana luni si fac un test.
Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008)
POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE