Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Seara buna, zuzici
LauriciD ieri nu plansese Thea tot timpul cat am fost plecata, ca dormea cand am plecat eu si s-a trezit cu 1/2 ora inainte sa vin. Azi iar am gasit-o scuturandu-se de plans (am si auzit-o de la et 2, noi stand la 4) si cu 5 min inainte vb cu soacra la tel si nu plangea...dar ziceai ca a batut-o cineva, in asa hal plangea...suspine de avea spasme la gurita si plansete ascutite, ca parca nu mai avea aer Nu voia nici sa pape, desi era ora! Cand am luat-o in brate s-a mai linistit, apoi iar a tras o tura de plans de-mi venea sa mor AM linistit-o aratandu-i desenele cu winnie de pe peretii camerei ei. SI a papat tot biberonul, dupa care era o veselie si o vorbareala...nush ce sa fac! Luni merg iar la sala, sper sa nu mai faca asa!
Ceska imi pare rau ca esti suparata! Si eu am avut azi meci cu sotzul, de fapt sunt suparata pe el de 2 zile, dar nu pare sa-l impresioneze Si tot din motive de plecat de acasa si venit tarziu (a fost meci, lua-l-ar)...sunt furioasa rau
Ramonab chiar e necesara operatia de fimoza? Sper sa nu fie dureroasa si sa scapati repede! Am citit mesajul cu castanele si mai am rabdare
Fetelor, spre rusinea mea, cam atat am citit Nu reusesc sa fac ceva cu timpul asta...ufff de s-ar lungi ziua, sa aiba vreo 36 de ore

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

bine ca nu plange tot timpul. asteapta-te sa o mai gasesti plangand dar sa stii ca se va obisnui cu timpul.
cat despre sot... iarta-l si pe el ca stiu eu de la barbata-meu ca este viciu mare fotbalul asta... dar daca asta este sigurul viciu eu zic ca este bine !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Fetelor cu puisori bolnaviori, sa treaca repede repede! Va citesc aproape in fiecare zi si sunt alaturi de voi.

Noi ne pregatim sa plecam la Bucuresti ( duminica). Poate ne vedem peste o saptamana undeva, intr-un parc sau daca nu-i vreme frumoasa poate ne vedem doar noi mamicile la un pahar de vin si o cina calda:)) Ce ziceti? Cred ca ne-ar face tare bine sa mai iesim si noi fara bebelusi si sa lasam taticii macar din cand in cand sa se ocupe de bebelusi.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

de acord. abia astept !!!!
dar eu propun 2 intalniri: una cu bebei, alta fara...
ca eu vreau sa o revad si pe frumoasa saara ca data trrecuta am stat putin impreuna....

si Eleni - 05.02.2008

Subscriu - mai ales,la intalnirea cu clopotzei

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata fetelor,

In primul rand ici pt LauraD si Helene, ca mi-au simtit lipsa.

Apoi, Ramo, ce bine ca Razvi e ok si a scapat si de operatia de fren; cat despre fimoza, hai, c-o sa fie bine si o sa treceti si peste asta .

Felicitari Roberto (de moni) c-ai "strigat-o" pe mami!

N-am apucat sa citesc decat "in diagonala" ce-ai mai facut,dar am citit povestea Emei si am retrait momentele nasterii - cred ca de fiecare data cand voi citi o astfel de poveste o sa ma ia cu calduri, de emotie!

Si am citit si ca mamai lu' Miri e mai bine - Doamne ajuta!

Asa, acum sa-mi "motivez" absentele: am fost la Cluj miercuri si joi; miercuri am avut treaba toata ziua dar ieri m-am intalnit cu AncaB - am vazut ca v-a spus; vreau sa spun ca Stefan are niste ochi albastrii si este atat de prietenos - imediat a intins bratele la mine - si tare cuminte a fost: a stat in carut si a "cantat" cat ne-am plimbat noi, fara sa "protesteze" in vre-un fel. Ce mai, este o dulceata de copil, si i-am zis sa vina la Buc c-am o printzesa pentru asa un cavaler mandru .

Si mai vreau sa spun ca Anca arata tare bine (ca tot spunea ea ca e grasa alte chestii - prostii) si eu nu sunt genul care sa fac complimente de dragul sa m-aud sau sa dea bine.

Rezumat: m-am simtit excelent cu ei (sper ca si ei - adik mai mult Anca - cu mine).

Vreau sa spun ca nu credeam c-o sa-i simt lipsa buburuzei; am sunat din 2 in 2 ore - bine, mai putin ieri, cand dupa ce m-am intalnit cu Anca mi-a "murit" mobilul - sa vad ce face bubulina mea! Am exasperat-o pe mama cat am interogat-o !

Acum, cu mucii sta mai bine, adik s-au mai dus, nu se mai scoala noaptea si doar de 2 ori ii bag aspiratorul; la 11:30 se duce Dan dupa rezultate! Keep you updated!

Am citit si de-o intalneala prin Moghioros?! Sunt "pro"!

Si, sa nu uit sa ma laud: Adela a apaurt in revista BABY la "baby-album"! Am ramas masca cand mi-a aratat mama revista; eu am postat pozele pe site-ul lor dar n-am crezut c-o sa aleaga una s-o publice!

Mai citesc ce-ati mai scris si revin.

Hai ca m-am intins ca o placinta!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

tu spusesei ca vei fi plecata la cluj dar eu nu retinusem ca saptamana aceasta..
chiar vroiam sa te intreb cum te-ai "descurcat" fara buburuza ta langa tine... imi dau seama ce greu ti-a fost dar ei sigur i-a fost tare bine cu bunica ei!!!
felicitari pentru micutza vedeta !!!
mai este pe piata revista? sa o cumpar si eu...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Elle cred ca e ceva in aer,Sofia nu a fost o mancacioasa dar acum intrece orice masura,cum ma vede cu lingurita intoarce capul,imi da peste mana scuipa,de formula nici nu se pune vb,vrea numai tzitzi.

Ema am citit povestea nasterii,f frumos povestita,mi-au dat lacrimile poate odata si odata o voi posta si eu pe a mea.

Ceska, Irlandeza sper sa se rezolve repede probl cu soti.

Crista chiar imi era dor de voi,Antonia nazdravana.

Jmoni felicitari pt primul mama

Ieri Fifiuc a facut PRIMII PASI tinuta de manute,eram la maica-mea in vizita mancam iar bunicul o tinea in picoare jos pe podea, ce mi-a venit sa-i zic "hai la mama" si sa intind mainile catre ea,am crezut ca lesin cand am vazut ca incet incet incepe sa puna pasi sa ajunga la mami ei.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

BRAVO SOFIA !!!

pune intreaga talpa in pamant sau "merge" pe varfuri ?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:

AncaB ce bine ca e ok Stefan, cu mersul;

Am uitat sa va spun - chiar dak stiati - ca am ramas masca cand l-am vazut pe Stefan cum merge. Pai, "codasa" mea cred c-o sa mearag asa, la vara!

Ramo, inseamna ca in timp o sa se decaloteze complet; am vazut ca Razvan e 'arging viu' din poze.
Ce as vrea s-o vad si eu misunand asa; azi o duc la pediatra ei, s-o vada sa-mi spuna dak e normal ca pana la aproape, 10 luni sa nu se ridice in picioare.

A luat Dan rezultatele: uraaaa, urocultura e negativa, iar in sumar sunt doar rare leucocite, restul indicatorilor sunt "absenti" .

Off, Sara (de stoisor) mica; o stii pediatra ce-o stii, dak a zis ca trece.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

BRAVOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

ereena si puiutul matei.

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:

Neata fetelor,

In primul rand ici pt LauraD si Helene, ca mi-au simtit lipsa.

Apoi, Ramo, ce bine ca Razvi e ok si a scapat si de operatia de fren; cat despre fimoza, hai, c-o sa fie bine si o sa treceti si peste asta .

Felicitari Roberto (de moni) c-ai "strigat-o" pe mami!

N-am apucat sa citesc decat "in diagonala" ce-ai mai facut,dar am citit povestea Emei si am retrait momentele nasterii - cred ca de fiecare data cand voi citi o astfel de poveste o sa ma ia cu calduri, de emotie!

Si am citit si ca mamai lu' Miri e mai bine - Doamne ajuta!

Asa, acum sa-mi "motivez" absentele: am fost la Cluj miercuri si joi; miercuri am avut treaba toata ziua dar ieri m-am intalnit cu AncaB - am vazut ca v-a spus; vreau sa spun ca Stefan are niste ochi albastrii si este atat de prietenos - imediat a intins bratele la mine - si tare cuminte a fost: a stat in carut si a "cantat" cat ne-am plimbat noi, fara sa "protesteze" in vre-un fel. Ce mai, este o dulceata de copil, si i-am zis sa vina la Buc c-am o printzesa pentru asa un cavaler mandru .

Si mai vreau sa spun ca Anca arata tare bine (ca tot spunea ea ca e grasa alte chestii - prostii) si eu nu sunt genul care sa fac complimente de dragul sa m-aud sau sa dea bine.

Rezumat: m-am simtit excelent cu ei (sper ca si ei - adik mai mult Anca - cu mine).

Vreau sa spun ca nu credeam c-o sa-i simt lipsa buburuzei; am sunat din 2 in 2 ore - bine, mai putin ieri, cand dupa ce m-am intalnit cu Anca mi-a "murit" mobilul - sa vad ce face bubulina mea! Am exasperat-o pe mama cat am interogat-o !

Acum, cu mucii sta mai bine, adik s-au mai dus, nu se mai scoala noaptea si doar de 2 ori ii bag aspiratorul; la 11:30 se duce Dan dupa rezultate! Keep you updated!

Am citit si de-o intalneala prin Moghioros?! Sunt "pro"!

Si, sa nu uit sa ma laud: Adela a apaurt in revista BABY la "baby-album"! Am ramas masca cand mi-a aratat mama revista; eu am postat pozele pe site-ul lor dar n-am crezut c-o sa aleaga una s-o publice!

Mai citesc ce-ati mai scris si revin.

Hai ca m-am intins ca o placinta!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

tu spusesei ca vei fi plecata la cluj dar eu nu retinusem ca saptamana aceasta..
chiar vroiam sa te intreb cum te-ai "descurcat" fara buburuza ta langa tine... imi dau seama ce greu ti-a fost dar ei sigur i-a fost tare bine cu bunica ei!!!
felicitari pentru micutza vedeta !!!
mai este pe piata revista? sa o cumpar si eu...

si Eleni - 05.02.2008

Da; mama a luat-o ieri.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,

Va multumesc frumos fetelor pentru cuvintele frumoase adresate in urma citirii povestii nasterii lui Milan! Voi cele care ati scris povestile m-ati impulsionat si pe mine sa o fac. Merci mult fetelor care mi-au lasat mesaje la topicul cu povestea! Si Milan va multumeste mult si va pupaceste dulcic!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Uf, azi nu are cine sa ma ajute cu bebe si sunt in priza non stop cu cele 3 mese de preparat, 2 somnicuri de facut si plimbarea de dupa somnul nr 2.

dar mai scriu cateva cuvinte

la multe lunite si la multi ani

Thea Maria,
Patricia Alexia,
Andreea Bianca,
Stefan Cristian

sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Uf, azi nu are cine sa ma ajute cu bebe si sunt in priza non stop cu cele 3 mese de preparat, 2 somnicuri de facut si plimbarea de dupa somnul nr 2.

[/blue]

Ha ha, welcome to my world
Mai adauga unul de 8 ani cu nevoile lui + dus/adus de la scoala + lectii + menaj.
Pot sa spun ca vreau o vacanta pe o insula pustie ?

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput