Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 80

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Cosi!!!! Cum adica ai slabit? Pe mine clomifenu m-a ingrasat!!! Acu stiu: au venit kilele de la tine la mine.... Ti le dau inapoi!!!!!

Machsica cu burtica! Bine zice sorelina, tare optimistica si echilibrata mai esti! Te admir si admir si burtica purtatoare de Bubulin! Am fost si io odata cu echilibru-n vine dar se pare ca ma dezechilibrez din cand in cand, mai ales cand vaz putine gravidute pi la noi! Ce face burticuta? Cred ca ai niste senzatii grozave!!!!

Jorjelu, bine ca ai facut rezervarea pt 10-12 ca nu se stie ala mic al lui Aris cat are de gand sa pape!

Mai fetele, de Flacarica ce mai stiti?

Poooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

georgia, vezi ca iti sare de gat lilisor ca ai uitat de ea caci si ea a spus ca vine.

eu abia astept sa ne cunoastem!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Machusica, Felicic, Lali, multumesc mult pentru urari . Doamne ajuta sa venim toate cu cele mai bune vesti ! E anotimpul bogatiei si sper sa fie o toamna bogata in vesti bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Cosi- e un lucru bun ca ai slbit
Eu m-am ingrasat ff mult.
Dupa 3 ani de duphaston/utrogestan si cateva luni de stimulare cu clomifen m-am ingrasat 20-23 kg

Oricum eram ff slaba inainte- dar m-as bucura sa dau jos vreo 10 kg
Dar nu pot - nu scade deloc greutatea.

Asta este.

Cosi- iti doresc ff mult sa te ingrasi cat mai repede .

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Mai, nu's daca el e cauza, da' ma usuc pe zi ce trece! Chiar imi spunea o prietena, ca la cum arat acum, e greu de imaginat ca voi putea ramane gravi sau c-o sa tin sarcina!

A, si probleme cu endometru sunt sigura ca am! Acum 13 ani, cand am ramas , cand am mers la dr ca nu-l voiam, mi-a spus direct ca nu crede ca as fi putut sa pastrez sarcina, ca deja sangeram ...

Multumesc, Elly! Si eu sper...da' nu fac un capat de lume daca nu voi reusi... Pana la final, poate ca nu DD considera ca nu's o mama buna si d'aia nu ma lasa sa-l fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

hai mai cosi cum sa spui asa ceva ca n-ai fi o mama buna si de aia nu-ti da DD un bebe! Nimic mai adevarat, doar ca inca nu a venit si timpul nostru dar urmeaza ca pe rand ajungem sa ne indeplinim visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Machus , cam asa e , n-o sa pot veni la intalneala ....
O sa am treaba cu Tutu .
Cosi , am facut Pregnilul ieri dupa amiaza . Dupa cum vad , a schimbat strategia T , ca pana acum imi facea IA cu ei chiar si nesparti , insa la eco de a doua zi , mereu ii gasea sparti...
In orice caz , astazi fac clar IA ! C-o fi mai dupa amiaza , sau la ora 18 , sau la 22 diseara , azi mi-o face .
Malina cred ca vine si maine dimineata . O sa intre ea sa ne spuna ce si cum..
Pa pa , o sa intru mai tarziu . Acum ma pregatesc sa ajung devreme la cabinet , si sa-i aliniez din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lali ,fata desteapta,ai mare dreptate.Sa vezi ciufuleala ce-si ia Georgica de la mine ca m-a uitat...Evident ca voi fi acolo!!!
Elly ,ce bine ca esti dotata cu aparat foto,ca al meu nu le face frumoase in interior si de-aia nici nu l-am luat.
Georgia ,o sa trebuiasca sa ma impaci,pentru ca ai uitat tocmai de martie din post.
Cosi ,nu-ti mai face atatea griji,ca va fi bine!Anaconda are dreptate:daca se sparge la noapte,e foarte bine sa o faci bine?Ne vedem dupa amiaza si te linistesc eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Pai, uite, Lali, dupa ce-am facut avortul ala, n-am mai ramas niciodata! Si chiar voiam.... Poate ca esta mi-e crucea... da' cum sunt mai zapauga, io tot o sa incerc prin ... metode mai putin naturale! Si poate apreciaza efortul meu, si-mi da un bebe (adica o bebica, ca nu sunt pregatita sa iau in calcul un baietel!)

Ana - aliniaza-i in formatie, si pune-i sa dea raportu'! Ce mi-as dori sa faca 'poc' chiar sub sticku' lu' dom' doctor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

machus, multumesc pentru urari!

magdita, va tin pumnii pentru spermograma, va fi mai buna decat credeti, o sa vezi .

anaconda, iti urez bafta si aici!

La mine n-a mai crescut nazdravanul de folicul. Cosicel, maine dimineata avem intalnire la Elias !

Mergi la inceput