Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 80

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Neata! Fetelor eu o sa ajung pe la 18.30. Si eu am ghicit la Aris, iar Aerilian are sigur o fetita!
Cosi, nu vorbi asa! Si eu am avorturi la activ. Doua. Si cred ca n-as fi fost o mama grozava pt copii aia doi, dar pt asta stiu sigur ca sunt pregatita.
Magdita, bafta, bafta, bafta.
Tamy sunt sigura ca esti OK, sa intri sa ne povestesti.
Anaconda bafta la IA, sa gaseasca drumul cel mai scurt si "bull's eye"!!!!!
Elly se poate slabi! Daca ajungi diseara o sa povestim (nu, nu am nicio legatura cu herbalife hahahaha).
Georgia, Lali, Mada si restul fetelor care vin abia astept sa ne cunoastem.
Rocsy, Felix, Machus, Mmc, Sarah va pup.
Alexa, nu dispera, ia fiecare moment pe rand, ca pe feliile de cozonac.

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Rala-
daca imi dai o reteta simpla si sigura pt slabit raman datoare

Ne vedem diseara.

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Fetelor nu va mai ganditi la trecut- nu are niciun rost.
Concentrati-va asupra prezentului.
Eu nu am ramas nici macar o data insarcinata- dar asta este voi ramane eu odata si-odata.

Trebuie sa fiti bucuroase ca stiti ca puteti ramane insarcinate- nu va mai ganditi la toate tampeniile.

Eu ar trebui sa fiu mai stresata- ca nu am ramas niciodata insarcinata si nu stiu daca voi ramane vreodata.

DD ne iarta toate greselile.

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna elly-me
am mai conversat noi mai demult,nu stiu daca ma mai tii minte!
am citit ca si tu ai ovare micropolichistice,la mine s-au vazut azi dimineata la eco,z 11 ,2tab clomi/zi,1 folicul de 8 si restul mici si multi.
ce tratament ai luat si ce analize ai facut pt pcos?
eu am facut prolactina,fsh,lh,progesteron.testosteron,toate sant ok.
inainte aveam un aspect de pcos numai pe un ovar,acum e mai pronuntata toata treaba ca e pe ambele ovare.multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lilisor... io numaram , numai cine s-a anuntat azi ..am zis ca nu mai fac lista , ca fetele stiu deja de intalnire , si sigurrrr o sa vina .. cum sa te uit micuta tocmai pe tine ... nu imi permit asa ceva ... is io baba , dar daca mi-am amintit de tamy cu laparo , nu-mi aminteam io de tine ...
io incerc sa o culeg pe mada , sper sa ma taraie , in timp util , ca io plec de la munca .. si nu vreau sa astepte fata ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Mai, mai ma coplesiti cu complimente. Am avut si eu momente de descumpanire si nu era echilibrul cea mai mare calitate... dar important este atunci cand te "dezechilibrezi" sa iti fie alaturi cineva, indiferent ca este sotul sau prietenele de pe forum- conteaza enorm. Chiar aseara rememoram cu sotul cum plangeam pe holuri la Elias, dupa laparo, cand am aflat ca trompele nu prea-s bune si trebuie sa fac fiv. Si uite ca au venit si clipele de fericire.

va impartasesc aceste lucruri sa va incurajez sincer ca totul este posibil si sa credeti si sa sperati in continuare in steaua voastra norocoasa!

Legat de simtaminte..asa este - sunt niste trairi de nedescris !

Stiti ce am observat clar de cand sunt gravida? Sunt oamenii f atenti cu mine si sunt rasfatata. La piata, parca imi pun gogosarii cei mai frumosi, la supermarket- cand cumpar peste imi aduce "din spate"- pe cel mai proaspat, iar cea mai tare faza a fost la cofetarie, nu mai avea in vitrina miniamandine, am intrebat vanzatoarea si imi spune ca nu mare are; eu si sotul ne invarteam in jurul vitrinei sa vedem ce altceva sa iau, si atunci spune tipa "stati putin" si se duce in spate si aduce o tava cu miniamandine (cine stie pentru cine/ce erau puse deoparte).

ma scuzati ca am fost off topic...

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Rala ,esti bestiala!!!Deci nu spui ca voi avea o fetita ci esti convinsa ca deja o am!Ma pot baza pe simturile tale ca sa ma pot bucura deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

vreauuuuu si io sa fiu gravi ..sa mananc tot ce e mai bun ...sa ma fac si mai mare ..cat casa poporului ..ca si-asa nu mai am mult .. macar sa fie cu motiv ...nu raman io insarcinata , mananc toata cofetaria nu ca machus miniamandina ..auzi si tu .. io pap si tava ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Da, bazeaza-te! O sa ai o fetitza frumoasa ca tine! Asta daca nu cumva, vei avea cuplu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Prajituri ...caaaahhhh! Nu-s bune!
Eu as vrea niste peste prajit, cu mamaligutza si usturoi!

Da' ce de eu am o stelutza gri si voi le aveti stralucitoare?????

Mai, are vreo leg starea de presiune din zona pelvina cu ovulatia? Ca am senzatia ca pocnesc!!!!

Mergi la inceput