Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 80
Raspunsuri - Pagina 3
lalitica2000 spune:
neatza fete dragi,
magda multumim de capitol. Cu atatea inseminari de toamna trebuie sa fie cu capitol in care sa curga cu bebei. Tinem pumnii sambata pentru spermograma.
aris, sa-ti traisca baietelul. sa ai o sarcina usoara in continuare. ne vedem diseara...ce bataie o sa fie pe paharul tau...
tamy draga, cred ca deja ai iesit din operatie si dormi bine la ora asta. te asteptam cu un rezultat beton!!!
cine vine cu aparatul foto diseara?
georgia, ma gandesc ca rezervarea este facuta pe numele Georgia, corect?
mada, bafta azi la monitorizare. te asteptam cu valori bune.
ana, nu in ultimul rand bafta la inseminare
felix, multumim de tratatie. azi am schimbat meniul si am mancat de dimineata o punga de pufuleti..yamiii...
felix76 spune:
Magdi, astept cu speranta si interes rezultatul spermogramei voastre!!!!! Sa fie BETON ARMAT
Lali, o sa bag si pufuleti in meniul de dimineata ! Si mie-mi plac la nebunie!
Felix
georgia_c spune:
fetele ..rezervare e pe numele de georgiana
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
georgia_c spune:
micutele ... io am facut rezervarea pt 10-12 persoane , la 18.15 , trattoria ...cine vrea sa apara e binevenit ... ne vedem gramada organizata acolo ..greu de facut acum , iar o lista ... dar noi 4(lali , mada , elly , io ) suntem sigur, asa inteleg
Albert Einstein
anaconda2 spune:
Cosicel , imi pare bine ca ne-am vazut azi , arati ca o papusa Barbie .. ! Mai lasa nervii...si daca se sparg la noapte tot e bine , asa ca stai limistita !
Unde e Mada ?? Sa vina la raport !
Magdita , Lalitica...
Merci de urari , trebe sa mai merg si la ora 14 , ca nu s-a spart cel baban , deci....poate-o facem diseara , asa a spus T .
machus spune:
Intru si eu ca nu pot sta deoparte, so:
Magdita, sa vii cu vesti bune si de la histero si de la spermograma. Eu am un feeling ca asa va fi !
Mada sa vii cu un samburel in burtica la Galati; altfel nu te primesc!
Tamy, refacere usoara si sa nu fi gasit nimic Tutu prin burtica, iar daca a gasit sa se fi reparat.
Aris, FELICITARI pentru nazdravan. Se pare ca Felix te-a ghicit.
Mmc_nd- ma bucur pentru rezultatul bun la histero si sa fie cu noroc luna aceasta !
Alex, in legatura cu rezultatul la TT, te sfatuiesc si eu ca si fetele de la celalalt topic sa il suni pe Tutu cat mai repede, ca sa nu te stresezi degeaba.
Alexela iti doresc sa iti DD sanatate, putere si anul 2009 sa iti aduca bucuria cea mare (anul asta a fost unul atat de greu pentru tine). Te imbratisez!
Georgi, Felix simpatice ca intotdeauna !!!
Bun venit fetelor nou venite si le doresc sa fuga rpd la ODISEE.
Va doresc distractie placuta deseara si va rog sa considerati ca sunt si eu spiritual acolo ! Sa mangaiati burtica lui Aris ca sa se ia...
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze
machus spune:
Anaconda, se pare ca tu nu stii inca unde vei fi deseara: la fufu cu injectia sau la intalneala... BAFTA si sa fie momentul perfect pentru iubire!!!
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze
cosicel spune:
ana - multumesc de aprecieri, da' ca sa-ti spun sincer arat 'jigarita' rau ca in 2 sapt am slabit 5 kg! Nu ma recunosc nici eu! Nu's daca clomifenul e cauza, da' in continuare mi-e greata si am crampe.
Deci ai facut pregnyl si inca "babanu'" e intreg? Las' ca-i mai bine ca nu s-a spart peste noapte, esential e sa prinzi momentu'!!!! Si, sunt convinsa ca luna asta va fi ca la carte!
Nu stii ce i-a zis Malinei? Abia astept sa ne spuna care-i situatia!
georgia_c spune:
macusica .... cum ma faci tu sa fiu melancolica .... ce mi-ar place sa ne cunoastem nici nu iti dai seama ... imi place optimismul si echilibrul tau ... io ba fierb la fic mic , ba sunt in congelator ... nu m-ar echilibra si pe mine DD
Albert Einstein