PETITIE privind indemnizatia pentru cresterea copi

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Claudelu, de unde ai aflat ca a fost aprobata deja? ziceau ca miercuri e ziua cea mare...Doamne ajuta sa o aprobe ptr ca eu voi naste la inceputul lui feb 09 si din ianuarie vreau sa stau acasa, deci pica la fix. Eu zic ca vor beneficia de ea si mamicile care sunt deja in CIC, asa e corect. Nu are cum altfel...

Anuc cu Ioana mica si BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

abia maine e votul final,sa nu ne bucuram inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

am inteles ca s-a aprobat,mi-a trimis o prietena articolul dar nu stiu sa-l postez
poate intra cineva care stie.....
oricum s-a APROBAT

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

s-a votat, merge la promulgare la BAse!

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Uraaaa!
Deci pana la 1 ian e tot 6 mil si de la 1 ian vom primi 85%? Toti, adica si cei care sunt deja in CIC acum?

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

IUHUUU !! Mai e doar un pas ..

Dar nici eu n-am inteles daca se aplica pt toata lumea sau doar pt cele care intra in CIC dupa 1 ian .. Stie cineva ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-4813015-1-ianuarie-2009-indemnizatia-pentru-mame-deveni-85-din-media-veniturilor-din-ultimul.htm?cfnl=

exprimarea e "proiect de lege care prevede ca indemnizatia pentru mamele care sunt in concediu de maternitate sa se calculeze la 85% din media veniturilor din ultimele 12 luni, dar nu mai putin de 600 de lei."

eu inteleg de aici ca e vorba si de cele care sunt deja in CIC la 1 ian 2009.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

ce bine ar fi sa fie asa ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Din pacate cred ca se aplica numai copiilor nascuti in 2009. Asa am inteles, si se aplica de la 01 jan 2009 si nu de la 01 jan 2008 asa cum era conceputa initial.
Oricum e o treaba buna, gata, ma apuc de treaba, oricum vroiam, acuma taman bine. Si mai este o diferenta: inainte era calculul la sal brut si venea mai mare decat netul (cel putin pt cele 126 zile pentru care primeam oricum 85%). Acum se va calcula 85% din net, dar oricum diferenta este majora.

Va pupam si noi.

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Daca este asa cum se vehiculeaza si legea va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009, toate mamicile, indiferent de data la care au intrat in CIC, vor lua 85% din venit incepand cu acea data. Adica si cele care sunt deja in concediu. Neretroactivitatea se refera la faptul ca pentru indemnizatia incasata pana la 1 ianuarie 2009 nu vor exista modificari in sensul de completare de la 600 de lei la 85% din venit.

P.S. Vine la fix. Oricum incerc de cateva luni sa raman iar insarcinata.

Mergi la inceput