PETITIE privind indemnizatia pentru cresterea copi

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rlami spune:

Buna seara!
Tocmai am vazut si eu la stiri ca se va modifica in sfarsit aceasta "lege a mamelor", ma bucur si sper din tot sufletul sa poata beneficia de ea si mamele care sunt deja in concediu de ingrijire copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Gabitza - tu de unde ai aflat? Eu sunt cu ochii pe stiri si nimeni nu a zis nimic concret inca...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Gabitza - tu de unde ai aflat? Eu sunt cu ochii pe stiri si nimeni nu a zis nimic concret inca...

la Pro TV au spus!
uite aici:
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/concediul-de-maternitate-ar-putea-fi-platit-cu-85-din-salariu.html

dar...acum am citit mai bine.... se pare ca miercuri va fi dat votul final de catre deputati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Cine stie cum arata proiectul de lege? Oare vor primi 85% si mamele care sunt acum in plata cu 600 lei?

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Din stirile de pe TVR am inteles ca va intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2009.

Nu am inteles ca ar fi ceva retro.

Cu siguranta va apare pe site-urile de specialitate ...zilele urmatoare, si va fi discutata si pe DC la Legislative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

In mod normal ar trebui sa se incadreze toate mamicile care se afla in CIC, nu doar cele care incep sa depuna dupa 1 ianuarie.
Din cate imi amintesc, si cand s-a facut trecerea de la 6 la 8 milioane, si apoi din nou, modificarea in 6+2 milioane, s-a aplicat tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

a fost aprobata indemnizatia in valoare de www.antena3.ro/stiri/romania/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-85-din-media-veniturilor-pe-ultimul-an_55342.html" target="_blank">85% din media veniturilor pe ultimul an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Sper din tot sufletul sa dea si la mamicile care sunt acum in plata cu 600 lei , nu retroactiv , dar de la 1 ianuarie sa ne includa si pe noi in aceasta lege.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Si cum e? 85% din media veniturilor nete?

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

si eu sper sa fim si noi incluse, chiar daca numa de la 1 ianuarie!!
cum putem afla?

Mergi la inceput