PETITIE privind indemnizatia pentru cresterea copi
Raspunsuri - Pagina 6
rlami spune:
Buna seara!
Tocmai am vazut si eu la stiri ca se va modifica in sfarsit aceasta "lege a mamelor", ma bucur si sper din tot sufletul sa poata beneficia de ea si mamele care sunt deja in concediu de ingrijire copil
ankalaura spune:
Gabitza - tu de unde ai aflat? Eu sunt cu ochii pe stiri si nimeni nu a zis nimic concret inca...
Anca mami de Eliza si Erika
Gabitza1977 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura Gabitza - tu de unde ai aflat? Eu sunt cu ochii pe stiri si nimeni nu a zis nimic concret inca... Anca mami de Eliza si Erika |
la Pro TV au spus!
uite aici:
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/concediul-de-maternitate-ar-putea-fi-platit-cu-85-din-salariu.html
dar...acum am citit mai bine.... se pare ca miercuri va fi dat votul final de catre deputati....
crengu75 spune:
Cine stie cum arata proiectul de lege? Oare vor primi 85% si mamele care sunt acum in plata cu 600 lei?
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
norocuta spune:
Din stirile de pe TVR am inteles ca va intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2009.
Nu am inteles ca ar fi ceva retro.
Cu siguranta va apare pe site-urile de specialitate ...zilele urmatoare, si va fi discutata si pe DC la Legislative.
ankalaura spune:
In mod normal ar trebui sa se incadreze toate mamicile care se afla in CIC, nu doar cele care incep sa depuna dupa 1 ianuarie.
Din cate imi amintesc, si cand s-a facut trecerea de la 6 la 8 milioane, si apoi din nou, modificarea in 6+2 milioane, s-a aplicat tuturor.
Anca mami de Eliza si Erika
Claudelu spune:
a fost aprobata indemnizatia in valoare de www.antena3.ro/stiri/romania/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-85-din-media-veniturilor-pe-ultimul-an_55342.html" target="_blank">85% din media veniturilor pe ultimul an 

crengu75 spune:
Sper din tot sufletul sa dea si la mamicile care sunt acum in plata cu 600 lei , nu retroactiv , dar de la 1 ianuarie sa ne includa si pe noi in aceasta lege.
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
coraly spune:
Si cum e? 85% din media veniturilor nete?
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line