Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
cami_antonia spune:
venerata felicitari pt bebe si pt eco .... sa fiti sanatosi ... eu nu ma priceop la chestii tehnice ca semnatura dar sigur iti vor spune fetele ce sa faci
21+
ANTONIA IOANA
Camelia
crisspoliss spune:
Felicitari ptr baietel, Venera 
Sunt o gramada de baieti in odiseea noastra, cred ca batem bine fetele( la numar
)
Cami, asa e- preturile sunt mult mai mici si ai de unde alege. Ce ma nedumereste e ca mai toate sunt fabricate in China sau altundeva, deci sunt de import si aici, dar nu inteleg de ce au taxe asa de mari si preturile astea in Romania.
Crisss
23+
crisspoliss spune:
Cami, sterilizatoare sunt de cam 2 feluri. Ptr microunde, un fel de cutie in care bagi biberonul si apoi sterilizezi la microunde, si cu vapori( pe care il bagi in priza, sau ii pui baterii). Alea la microunde sunt mai ieftine. Uite:
http://www.target.com/gp/search/602-3102373-4440623?ie=UTF8&search-alias=target&index=target&field-browse=1038576&ref=sr_bx_1_1&viewID=drill-down&store=&field-keywords=sterilizer&page=1
Crisss
23+
cami_antonia spune:
nici eu nu inteleg de unde sunt preturile astea caci stiu ca sunt fabricate in acele tari .... problema e ca sterilizatoare la noi sunt si de 150 euro adica aproape 300 dolari ... acu voi incerca sa iau si eu ce pot ... pe unele mai scumpe .... altele mai ieftine .... etc ... sper sa fac fata mai ales ca sunt angajata la stat deci nu am un salariu cine stie ce ....
fetele eu cred ca fug in pat ..... va pup .... si mai vb ....multumesc de ajutor ...
21+
ANTONIA IOANA
Camelia
Anculet spune:
Buna seara!
Pentru ca sunt la servici,de noapte,si m-am saturat pana peste cap de el
..mi-a venit ideea sa va intreb,daca intram in prenatal la 7 luni fix,ori 7 luni si 10 zile cum am auzit?
. Oricum sper si-mi doesc sa-mi iau concediu medical de la 1 nov
.
21+ cu o 
cris30 spune:
Venerata felicitari pentu baietel 

.
Mie imi cad ochii in gura de somn vad ca m-au toropit medicamentele astea de tot.In legatura cu patuturile de Graco, am observat ca acelea mai scumpe au vibrator si loc unde sa asezi sticlele cu lapte si cele mai ieftine nu au.Tot pe cel de la Target il ochisem si eu, vreau unul deschis la culoare dar sa nu fie roz.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
24+
Doamne ai grija de bebelina mea.
crisspoliss spune:
Wow Anculet, 1 nov??? 7 luni? ce vise...eu abia pot intra in prenatal cu 4 saptamani inainte de data la care o sa nasc...adica vacanta mea incepe exact dupa Craciun...mai e o vesnicie pana atunci.
america lui peshte cu legile lor
cris, daca ti-e somn, dormi, ca oricum nu o sa apuci mai incolo![]()
Deci chiar nimeni din odisee nu se baga la scutece de bumbac?
Crisss
23+
miereamara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspoliss Deci chiar nimeni din odisee nu se baga la scutece de bumbac? Crisss 23+ |
Nope
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Anculet spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspoliss Wow Anculet, 1 nov??? 7 luni? ce vise...eu abia pot intra in prenatal cu 4 saptamani inainte de data la care o sa nasc...adica vacanta mea incepe exact dupa Craciun...mai e o vesnicie pana atunci. america lui peshte cu legile lor![]() cris, daca ti-e somn, dormi, ca oricum nu o sa apuci mai incolo Deci chiar nimeni din odisee nu se baga la scutece de bumbac? Crisss 23+ |
La 1 nov,o sa am 6 luni,tocmai de aia imi iau medical (pana intru in prenatalul propriu-zis),,,,maine ma duc sa negociez cu doctorita de familie,sper sa reusesc s-o conving,desi ar fi cam a doua oara cand o vad
21+ cu o