Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 20
crisspoliss spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miereamara
Nope “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
indecent
nap.s. voi ati auzit de trandul numit "diaper free baby"?
http://www.diaperfreebaby.org/
Crisss
23+
anca_ spune:
Salutari burtici,
Am prins si eu putin timp liber si profit sa va salut si sa va mai citesc putin..
Noi suntem bine, nimic nou..inca nu ne-am hotarat cu carutul, ne tot uitam prin magazine si pe web, dar inca oscilam..voi de care ati luat?
Porumbita, nu stiu ce e diagnosticul asta, dar cred ca nu e nimic grav..altfel ti-ar fi dat de inteles..fii optimista, bebe e ok..
miere, misto patutul...eu am avut ceva asemanator la Alex, a fost f util..
cris30, ma bucur sa te vad online, inseamna ca esti mai bine...nu am apucat sa citesc tot, asa ca nu sunt la curent...ai iesit din spital? e totul ok?
22+
crisspoliss spune:
Aici la noi in zona, pe langa Diaper free baby se mai vorbeste si de asta http://www.babies-and-sign-language.com/
Ca sa vedeti si voi cu ce se ocupa parintii din Berkeley, Ca. ![]()
Am un var care a incercat baby sign language cu fetita lui, a inceput pe la luna a 7-a, iar de atunci am vazut si eu, copilul nu mai plange atat de mult, ptr ca parintii inteleg ce vrea sa le zica. Ei ziceau ca nu e atat de important sa-i inveti ASL( adica limba oficiala a celor care nu pot vorbi), ci e mai usor sa inventezi tu semne si sa-ti inveti copilul asa. Asta e cumva de la 7-8 luni pana pe la 3 ani, cand deja intelegi ce spune.
Crisss
23+
DarkBendis spune:
Buna seara la toata lumea!
Crisspolis, eu m-am "uitat" la scutecele de bumbac...si nu exclud ideea... dar cel putin in prima faza voi folosi pe cele "de unica folosinta", pana ma lamuresc ce si cum (nu stiu daca ma credeti, dar inca nu stiu cum se schimba un scutec la bebe - sunt chiar "incepatoare"), si mai ales de unde, cat costa, de cate am nevoie si alte de-astea.
Miereamara, sa te bucuri de ce ai cumparat! Si sa ne arati si noua!
Venerata, felicitari pentru baietel!
Felicitari la mamicile care au vazut bebicii la eco, fie ea 2D, 3D sau 4D!
Vad ca deja umbla lumea la cumparaturi... carucioare, hainute, sterilizatoare etc. Noi caruciorul (de fapt carucior+landou+scoica) vom comanda in noiembrie, tot atunci vom face majoritatea cumparaturilor. Dar incet-incet... se aduna. Ieri m-au cadorisit niste prieteni cu un patut "de voiaj" si mi-au promis ca-mi vor da si un sterilizator+ bottle warmer pe care uitasera ca le au. Deja au inceput sa-mi vina din hainitele cumparate duminica "online" , mi-au ajuns si "blugii" comandati si o camasa de noapte pentru alaptat. Sunt tare incantata, nu de alta doar dupa ce am platit pentru nadragi am observat ca erau descrisi "slim jeans"...iar soldurile mele numa' slim nu mai sunt...si uite ca mi-s buni. Inca tot nu am curaj sa ma sui pe cantar ... dar atata vreme cand incap intr-o pereche de nadragi marimea 12 (aici cam 40-42) treburile stau destul de onorabil (zic io
). Pe sotior nu ma bazez... el din "sexy yummy mummy" nu ma scoate oricum (hi-hi poate se teme sa nu dau cu ceva dupa el in caz ca ar zice altceva), eu in oglinda ma vad ... mare
da' asa ma vedeam si acu "n" anisori cand eram slaba cat un bat.
Maine avem actiune la servici "Jeans for Genes" adica venim imbracati in blugi (si dam 2 lire/caciula la o charity) si explicam clientilor motivul tinutei noastre "neuniforme" (si speram ca pun si ei cativa banuti la cutiuta de charity). Deci inca un motiv sa ma bucur... daca nu veneau azi "blugii" sau nu intrau pe mine as fi fost nevoita sa vin in nadragii obisnuiti de uniforma (eu si dragul nostru manager, care a hotarat ca el da cele 2 lire, da' vine in uniforma, nu de alta da' in caz ca "se intampla ceva" sa fie cineva imbracat "oficial" prin zona) Dedicat om!
Maine e o zi maaare
Exact 3 luni pana cand ar trebui sa o cunoastem pe "Huckleberry" (DNP e acum 3 ian) si exact 9 saptamani pana intru in concediu. Mult a fost... a mai ramas destul da' e "manageable"

Dark Bendis
26+ cu "Huckleberry" Baby
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cris30 spune:
Anca mersi frumos pentru intrebare, thank god ca totul e ok.Mi-au dat tratament acasa si imi monitorizez contractiile de doua ori pe zi.Saptamna viitoare ma duc sa repet eco ca sa vedem daca s-a modificat colul in vreun fel, ultima data era 4.6cm si sper sa fi ramas tot asa.
Dark sa vezi ce repede trec 3 luni, parca mai ieri aflam ca suntem gravi
.
Daiopri pe unde esti, sper ca toate sunt in regula la voi.
Criss nici eu nu sunt prea lamurita cu scutecele astea din bumbac.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
24+
Doamne ai grija de bebelina mea.
crisspoliss spune:
DarkBendis, nici o problema cu schimbatul scutecelor, ca nu stiu cine se poate lauda ca e expert. Poate sa stie ceva mai mult gravidutzele care sunt la al 2-lea( sau al 3-lea)...Noroc cu youtube ca vezi acolo tutorials..cum sa schimbi un scutec, sau ce sa faci daca plange pruncul. Asa imi place internetul asta
Plus ca o sa inveti la clasele alea, nu?
Eu lucrez ptr o firma software si baietii sunt super relaxati, cred ca nu le-ar pasa nici daca vin in pijama la lucru( aici nu e neobisnuit sa vina imbracati asa, ba mai am un sef care are papuci de casa la serviciu, asa umbla prin birou, numai cand merge acasa si-i schimba)
Crisss
23+
anca_ spune:
Cris, ma bucur ca esti ok.
crisspoliss, daca poti intra in prenatal cu 4 sapt inainte esti norocoasa...la mine nu exista termenul de prenatal...se vine la servici pana la nastere...se poate lua doar concediul de odihna sau sick days inainte...
22+
anca_ spune:
are cineva feedback despre peg perego? Ultima varianta la care ne gandim e caruciorul asta: http://www.albeebaby.com/peg-perego-p3-stroller-2008-green-bubbles1.html
22+
miereamara spune:
Anca pe aici erau niste reviewuri, dar nu prea grozave pt peg perego privitor raportul calitate pret
http://www.consumerreports.org/cro/babies-kids/baby-toddler/travel-gear/strollers/reports/index.htm
La mine a venit Craciunul
, azi am primit doua cadouri, un highchair (Graco) pt bebe si hainutele mele de la GAP, plus cizmele de la piperlime. Mai astept o runda de haine sapt viitoare si gata, ma opresc (mi-am mai comandat niste pantaloni de blue jeans pana la genunchi, o sapca
si o bluzita). Si nesimtitii astia mi-au mai trimis un cupon de reduceri, pai cum dumnezeu sa ma abtin de la cumparaturi?
Roxanaz, stiu ca tu te uitai la fusta aia de la GAP, este absolut dementiala, are o banda elasteca in spate si merge si mai tarziu cand vom creste in dimensiuni. Eu mi-am luat un M.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan