Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 18
cami_antonia spune:
crispolis zi si tu ca eu nu stiu ce sa mai zic .... raman socata ... in saracia asta de tara ce preturi de aiurea se pot intalni .... nu mai bine stai acolo .... ce papuvci sa faci aici cu salarii de mizerie si preturi de nu stiu cate ori mai mari ....
21+
ANTONIA IOANA
Camelia
crisspoliss spune:
Cami, vezi poate gasesti ceva de genul asta mai ieftin.
http://www.target.com/gp/detail.html?asin=B00012CHFI&colid=2VC5FSB9FLBP6&coliid=I1A3C8VX7DEC3O&bckreg=baby
Eu asa ceva am de gand sa iau, il pot purta cu mine peste tot( si pe avion, daca e cazul)
Crisss
23+
Venerata spune:
Buna tuturor,
N-am mai scris de multisor, dar incerc sa va citesc la 2-3 zile. Si aveti spor, nu gluma! :-)
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si
12s+
Iris2002 spune:
Porumbita, nu stiu ce inseamna acest diagnostic si imi dau seama ca esti stresata. Doctorul a zis ca nu e nimic grav, nu? Pe google nu gasesc nimic cu ce inseamna asta. Incearca sa te linistesti, poate nu e nimic, sa speram... iti tin pumnii si ma gandesc la tine si la baietel!
Ce e si cu preturile astea absurde...la eco de moft (3-4d) platesc aici 100 euro...
Miere, fain patutul, e un fel de pat de camping? Si noi avem pt Francesca unul si ne-a prins bine in concediu.
A, pai zi asa, tu beai suc din comert...te cred ca nu e voie! Cred ca nici de casa nu e bine sa bei doi litri. Eu imi astimpar setea cu apa minerala, mai fur un pahar de cola citeodata, si evident suc natural. Si lapte acru.
Maine ma duc la controlul de juma` de an la dentist....
va pupacesc
cami_antonia spune:
mai fetele da astia nu fac livrari in romania de la graco? ca preferam asa decat sa dau aproape triplu aici
... eu nu prea ma pricep asa bine la engleza ....
21+
ANTONIA IOANA
Camelia
miereamara spune:
Faza este ca patutul ala Graco poate fi folosit si cand copilasul creste mai mare si incepe sa se ridice in picioare, pt ca salteluta se coboara progresiv.
Intr-adevar preturile sunt foarte diferite, eu l-am luat pe al meu cu 110 dolari ca am avut un cupon de la site-ul ala de unde am cumparat carutul si carseatul.
Uite aici gasiti ceva asemanator si cu 90 de dolari
http://www.albeebaby.com/grpanplpl94i1.html
http://www.albeebaby.com/view-all-playards.html
Cami nu cred ca livreaza in Romania, transportul ar costa mai mult decat produsul, e destul de greut pachetul.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cami_antonia spune:
crisspolis frumos site-ul si super ok si la preturi ... pai voi din america aveti de unde alege .... e super ok asa .... nu se compara cu cateva magazine de la noi si alea vai mama lor si cu preturi exorbitante ....
21+
ANTONIA IOANA
Camelia
Venerata spune:
Nu stiu ce s-a intamplat ca s-a trimis mesajul dar nu era complet. Poate am apasat eu pe ceva din graba.
Voiam sa va spun ca am facut si eu azi o ecografie (la Dr. Albu, ALCO SAN - cu un ecograf performant) si am aflat ca o sa mai avem un baietel. Ce sa zic, ma bucur tare mult, si imi doresc din tot
sufletul sa fie sanatos! Ai mei in familie isi doreau acum o fetita cu parul cret (sa semene cu sotul) dar n-a fost sa fie!
Nu stiu sa schimb semnatura. Am incercat sa intru pe editare profil si m-a intrebat unele lucruri despre copii dar nu am ajuns la semnatura, si nu mai sunt in 12s+, ci acum am ajuns la 19+.As vrea sa adaug si eu un carucior albastru dar iarasi nu stiu cum.
Mi-a crescut si mie burtica
in ultimele 2 saptamani destul de mult!
Va doresc multa sanatate si sa fie totul bine pana la capat!
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si
12s+
cami_antonia spune:
da mire ... frumusel si acest exemplar .... e f adevarat ....dar ce ma fac cu preturile astea de la noi???? sa o iau razna???? apropo ... voi pe sterilizator cat ati dat???? ca sunt curioasa .... ca inseamna ca noi dam de 3 ori mai mult pe toate lucrusoarele decat voi
21+
ANTONIA IOANA
Camelia
miereamara spune:
Venerata, felicitari pt baietel! Lasa ca data viitoare o sa aveti si o fetita
!
Eu vreau trei copii (zic eu acum
). Urmatorul pe la 35 si apoi dc ma mai tin puterile as mai vrea unul pe la 38 de ani, dar sa vedem.
Cami, am vazut ca preturile pt sterilizatoare sunt intre 25 de dolari si 60 de dolari.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan