Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 17
crisspoliss spune:
Porumbita, ce rau imi pare de vestile proaste. Eu nu stiu nimc de subiectul asta, dar nu v-a explicat doctorul amanuntit ce este mai exact si cum se manifesta?
Cat despre perturi, no comment. Si aici cresc vazand cu ochii,nici nu stiu ce o sa se intample daca economia asta o tine tot asa...
Crisss
23+
cris30 spune:
Porumbita imi pare rau, poate nu e ceva grav nu stiu ce inseamna dilatatie pielica.Incearca sa te linistes-ti ca nu iti face bine nici tie nici lui.E bine ca e marisor si se dezvolta bine.
Criss culoarea mea naturala e saten-deschis si ma vopsesc cu medium ash blond, imi place tare mult culoarea si e foarte aproape de culoarea mea naturala.Cred ca ma fac tot cu balsam.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
24+
Doamne ai grija de bebelina mea.
cris30 spune:
Are forma ciudata patutul, e bun de asezat direct in bucatarie daca ai treaba, daca nu o fi prea mare.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
24+
Doamne ai grija de bebelina mea.
Porumbita spune:
am intrebat si eu si sotul si am inteles ca are o dilatatie pe rinichiul din dreapta
am insistat si a zis ca multi baietei au, ca nu avem ce face si ca e bine ca nu e la ambii rinichi...
si mai mult nu am reusit sa scoatem de la el... 
cami_antonia spune:
fetelor nu am fost eu la eco ... dar parca ziceau cateva fete dintre noi ca merg azi si asteptam raspunsul de la ele ....atat ... eu merg saptamana viitoare joi pe 9 octombrie ....
porubita dar mi se pare exagerat pretul lor de 625 .... doamne pt o eco .... eu am fost mereu si nu am dat mai mult de 1,2 mil
atat ... si a fost super .... bine pe mine ma bucucra ca doctorita mea gineco face si morfofetala etc .... nu ma trimite la altii ...
mi-qar placea un patut din acela dar sa nu fie incomod .... caci nu vreau sa tin copilul doar in cel de noapte ....
21+
ANTONIA IOANA
Camelia
miereamara spune:
Acesta este patutul, decat ca al meu nu are acoperisul ala deasupra si este vernil, in rest este identic.
http://www.gracobaby.com/catalog/product.aspx?modelNumber=9955SML&CategoryID=3
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
miereamara spune:
Porumbita sorry pt vestile rele. Nu stiu ce inseamna diagnosticul respectiv.
Hehe, ce ciudat arata patul ala, Crisspoliss, dar pare comod, insa nu poti tine bebe prea multa vreme acolo, doar ca newborn, ca dupa aceea exista riscul sa-ti cada.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cami_antonia spune:
vai mire mercic ... super patutul ... vreau si eu unul asa de living ... imi voi lua ... sper ca se gaseste la graco si la noi ... voi sonda terenul .... ce frumos .... ce ma bucur ca existati ca sa aflu mai multe ....
21+
ANTONIA IOANA
Camelia
cami_antonia spune:
vai fetelor da ce diferenta de pret .... astia sunt nebuni in romania noastra domnule ... deci in america costa 160 dolari ... sper ca am vazut bine mire nu???? si la noi .... aici in saracie costa dublu si peste ceva ... 8,5 mil .... 220 euro aprox 400 dolari ... doamne fereste .... ce este cu preturile astea????
21+
ANTONIA IOANA
Camelia
crisspoliss spune:
Vai Cami, nu-mi vine sa cred ce preturi zici....poate la targuri sau la magazin direct sa fie ceva mai ieftine.
Hamocurile alea de copii de obicei le folosesc pana pe la 6 luni, se gasesc si mai ieftine- pe care le atasezi de pereti. 3 prietene de-ale mele au avut asa ceva, si sunt foarte multumite.
Crisss
23+