Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 16
Iris2002 spune:
Miere, si noi suntem cu sucul de portocale, in fiecare dimineata fiecare cate un pahar. BTW, Alina, la noi 2 portocale=un pahar de suc de 200 ml. Chiar doi litri mi se pare mult(cit stateai la curatat portocale
?) insa cred ca un pahar dimineata nu are ce strica. Si portocalele mincate ca si fruct sunt mai sanatoase si mai putin calorice, intr-adevar. In general e mai bine sa maninci fructul decit suc, noi bem de aceea doar cite un pahar pe zi ca am bea si noi mai mult (mai ales eu as bea si grapefruit, imi mai fac, si de mere, si de piersici).
Si eu maninc multe fructe, azi am mincat doua banane, doua kiwi, doua prune mari, un mar.... de obicei mancam cam 3 fructe pe zi, acum am cam dublat.
Cami, spor la renovat! Noi avem cam de toate de la Francesca, sterilizator(oricum imi trebuia ca eu m-am muls din a doua zi ca sa stimulez productia si de la trei luni am lucrat, deci aveam nevoie de sticlute pentru a hrani fata), incalzitor pentru ca la microunde se pierd vitaminele din laptele matern, e pacat de munca ta si de sanatatea copilului (nici la cresa nu aveau voie sa incalzeasca laptele matern la microunde), babyphone de asemenea...acum ma intreb daca trebuie sa cumpar inca unul, unul pt camera Francescai si unul pentru bebe mic.
miereamara spune:
Stati un pic, ca m-ati inteles gresit. Eu beam suc de portocale din comert (natural dar tot plin de zahar). Din ala mi-a interzis doctorul sa beau.
Suc de portocale fresh imi fac si eu acasa, de obicei din trei portocale imi iese un pahar de 250 de ml. Imi mai place cel din morcovi si mere. Dar dupa cum va spusei eu mananc un kg de portocale aproape pe zi, pe care oricum tb sa le decojesc
.
Dar nu inteleg de ce sucul facut acasa are mai multe calorii ca fructul in sine, mai ales ca nu mananci si pulpa.
Cami, eu voi cumpara cele necesare, sterilizator, incalzitor de sticle, umidificator, .....asta dc nu le primesc cadou, am spus sa mai astept cu ele, sa nu ma trezesc in dublu exemplar.
Ieri am luat un pack&play Graco, cu masuta de infasat si patut suspendat, pt living room (sa tin copilul in el cand sunt pe la bucatarie). E foarte dragut, are un aparat care vibreaza sub saltea si un altul care canta cantece de leagan.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cami_antonia spune:
da mai fetelor ... si eu cred ca le voi lua .... dar am inteles ca sunt destul de scumpe ... tre sa incep cate una cate una sau sa astept pana in noiembrie iar la baby expo ca sa le iau mai ieftine putin ....
cred ca e tare bine ca le ai la al doilea copil ... e super sa nu mai dai deodata atat de multi bani ....
cris sa stii ca si eu m-am vopsit ieri ... si am intrebat pe fetele de la coafor daca e bine.... si au zis ca si ele s-au vopsit gravide mereu si au vopsit o groaza de gravide ....asa ca .....
21+
ANTONIA IOANA
Camelia
crisspoliss spune:
Miere, am vazut pozele, sunt super! si eu am costume din alea indiene ca am o gramada de prieteni din India, si ma mai cheama la festivitatile lor, asa ca eu acolo le port..si sunt atat de comfortabile ptr burta mare ![]()
Cristi, tu ziceai de carcei la picioare..vezi ca am trimis un capitol dintr-o carte pe adresa comuna de gmail cu exercitii, si vorbeau de ce sa faci cand ai carcei..si e bun calciul si potasiul, deci baga banane cu lapte( asa mi-a zis mie doctorul, si mie mi-au trecut)
Ciufik, si mie mi-a picat un dinte, mi-a facut radiografie ca a zis ca e ok, cu scut de plumb, si mi-a tras si o anestezie, dar mai slaba ca dupa o ora si-a trecut efectul si m-a cam durut. Dar mi-a zis ginecologul ca si aia e safe, ca daca nu ti-o face si nu ai rezistenta la durere, poti sa risti sa ai contractii de la durere..deci vezi si tu, daca chiar te doare, cere una fara adrenalina( parca asa zicea).
Cris, sunt sigura ca va fi totul bine cu tine si cu bebele. Tin pumnii.
Eu nu mi-am cumparat aparate din astea complicate..incalzitor sau sterilizator...vedem mai incolo, poate daca castig la loto![]()
Si biberoane vreau sa iau din sticla, nu din alea de plastic. Cu suzete de silicon.
Si sigur mai aveam ceva de zis, dar nici eu nu mai tin minte.
Eu beau suc de portocale, si imi fac si suc de fructe la storcator cateodata...dar nu exagerez. Oricum, eu nu am pus nici un kg in plus de 20 de saptamani, tot oscilez..asa ca la mine e cazul sa ma indop ca un purcel ce sunt.
Pupici la toate fetele
A, cineva imi zicea cand sa ma uit la carucioare, e important si cat spatiu au dedesubt ptr bagaje, cumparaturi. Si ca la noi cele mai bune sunt Graco, ca daca iei o scoica graco separat, merge si la alte tipuri de carucioare din aceeasi gama, pe cand altele nu le prea poti combina.
Crisss
23+
cris30 spune:
Iry te referi la playard ca vreau sa cumpar si eu unul si tot de la Graco vreau sa cumpar, ai vreun link ceva sa-l vad si eu.Eu cribul vreau sa-l montez in dormitor langa patul nostru si playard-ul in living tot asa daca am treaba prin bucatarie.Imi place ca vine si cu masuta de schimbat si infasat ca eu nu am.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
24+
Doamne ai grija de bebelina mea.
cami_antonia spune:
mire plsssssssss arata-mi si mie acel patut de living si eu vreau unul .... ca si eu am mai multa lumina in living si am bucataria langa .... da si mie o poza sau ceva sa vad cam ce ai luat
21+
ANTONIA IOANA
Camelia
cris30 spune:
Da carucioarele de la Graco sunt spatioase au loc pentru diaper bag,cumparaturi si alte chestii.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
24+
Doamne ai grija de bebelina mea.
crisspoliss spune:
FEtele, trimiteti-mi si mie link la playyardul ala, sa vaz despre ce vorbiti.
Cris, mie mi-a fost cam frica sa merg la vopsit parul, dar am mai vazut gravide care si-l fac. Tu ce culoare ai la par? ca daca e negru sau rosu-portocaliu, atunci stiu solutia aia HEna care e pe baza de plante fara chimicale...mai safe.
Iris, si noi incercam sa papam cat mai sanatos..maica-mea zicea ca e bine sa ai hrana vie, adica sucuri stoarse de tine, legume fierte pe abur, samd. Miere, alea din comert sunt ok, dar super pasteurizate, deci nu iei prea multe vitamine( decat calciu si vit C, ca vad ca le place sa puna in plus din astea).
Alina, ce fain ca s-a adapat asa de bine fetita ta la gradi. Si aici au de la varsta de doi ani, dar unii incep usor, adica cu 2-3 zile pe saptamana, si maresc doza mai incolo![]()
Crisss
23+
Porumbita spune:
salutare
am reusit si eu sa va citesc din urma, dar e prea mult sa raspund, am cateva capitole restanta si voi ati abordat multe subiecte...
bun, azi am inceput ziua cu o portie zdravana de suparare si de plans... m-am calmat eu si la 13 am plecat cu sotu la medlife; aveam programare la ora 14 la dr Pelinescu (sa repet morfofetala de trim 2); bun... toate bune si frumoasa (vorba vine ca doc. nu prea a vorbit mult) ;
la sf a zis ca bb e marisor si ca dc continua asa o sa aiba cam 3.8 -3.9 kg la nastere; si ne-a zis ca are dilatatie pielica dreapta 7/11mm dar ca sa nu ne facem grjica e doar la rinichiul stang, ca multi baietei au si ca oricum nu avem ce face
dar ca el trebuia sa ne informeze
si pana luni cand ma duc la ginecolog eu mor de grija
aveti idee sau ati mai auzit de dilatatie pielica
apoi ne-am dus sa platim; eu acum vreo 2 sapt si ceva cand am confirmat amintrebat pretul, era 450 ron; si azi am platit 625 RON
nici nu aveam atatia bani la mine; mi-au zis ca s-a scumpit de o sapt si ceva... dar desigur ca nu anunta...
am intrebat dc se poate sa se modifice si preturile la nastere si mi-au zis ca e posibil; si ei nu afla decat cu vreo sapt inainte... pai puii mei dupa ce ca faci un efort sa strangi 5500 cat e nasterea, dc cu o sapt inainte iti zic ca s-a facut 1000 de unde scoti banii? plus ca nu stiu cum ai fi tratata dc te duci asa ca o floare la camera de garda....
crisspoliss spune:
Cami, ai fost azi la eco cumva? ca ziceai ca astepti rezultate.
Fetelor, ce ziceti de patutul asta?
http://www.babyhammocks.com/
am o prietena care il are- sau ceva similar..si il pune pe pui in el ziua, cica e super, adica bebele adoarme imediat, si face bine si la oasele lui bebe.
Crisss
23+