Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
cristi_2003 spune:
e neaparat necesar sa iti faca un pic de anestezie ciufik inainte sa umble pe canale
25+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
roxanaz spune:
Dya am inteles... poate e doar o asigurare in plus. asa as inclina sa cred.
Ira astia sunt gap: www.gap.com
Albinutz marinopoulos aduc si marks&spencer + beauty shop - sunt aceeasi antreprenori greci.
Ciufik dar medicul stomatolog a tinut musai pentru radiografie? daca da atunci suna-l si intreaba daca iti recomanda un laborator unde sa o faci.
Alinazah, bine ai venit la cafea!
Raluca santate multa, sper sa treaca nasul macar pana sambata!!
Selene_Bunny spune:
'Neata, fetelor!
Multumesc pentru... urarile, ca nu stiu cum sa zic altfel, pentru hainute!
flower, da, am fost, azi ma duc dupa rezultat!
Billy, fix asa cum zici e carutul, cu roti mari, se pliaza cu ambele maini, aici o singura bucata aveau, asta roz, banuiesc ca de proba l-au adus, sa vada daca li se trece... Zici ca al tau are carte tehnica si garantie doi ani? No, trebuie si la mine cartea aia tehnica... Vezi ca fetele au zis ca nu e bine ca pare prea greu, 12 kg, si ca nu am cartea tehnica la el... N-am intrebat de garantie la magazin, am uitat, intreb data viitoare... Si noi vroiam ceva verde, portocaliu, nu clasicul roz, dar no...
Ciufik, si mie mi-a umblat pe canale o doctorita stomatolog, a folosit un ac lung, cu dezinfectant, nu m-a durut deloc, deloc...
cu Daria Nandini
AMR 12 saptamani
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Ciufik spune:
eu am reusit sa slabesc 1.5 kg decand cu ...off...
nu am putut bea decat supa si lapte, iar pofta de mancare ioc!
Cadia bafta la dintolog! Te invidiez ca o sa iti vezi minunea. Eu mai am de astepta vreo 3 sapt pana vad putzulica, poate ne arata si noua fatzuca de data asta!
Sper se semene cu mine , ca cica baietii seamana cu mamele si fetele cu tatzii, mamicile de nr 2 asa e?
hai ca azi am timp si chef de vorba. Pana acum nu prea scriam de la serv, dar avand in vedere ca si asa nu ma menajeaza nimeni ca sunt , din contra , eu zic sa profit de aceasta perioada ca nu ma pot da afara .
Andreea 25+ cu Andrei
Naty spune:
Ma intrebati de gradi ... tot asa. Cum ne sculam de dimineata incepe "nu imediat, mami, nu imediat, nu imediat, da?" (adicatelea nu pleaca chiar imediat) si o tiiine asa cat bem lapticul cu cacao, ne imbracam, ne spalam si ne pieptanam. Cand se apropie momentul plecarii la "nu imediat" se adauga "da vine dadi repede, da? cat de repede? cum vine? stau doua minute? doua? doua?" prin variatie cu "mami eu nu mananc ciorba acolo? nu mananc? nu mananc? nu mi-ai dus pijama acolo?" si toooot asa tot drumul pana la gradi (ieri si azi a dus-o ta-su da eu cand o duc imi vine sa ma dau sistematic cu capul de volan, mai ales in traficul infernal de dimineata) si pana cand o bagam pe usa.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 24+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cristi_2003 spune:
in ce mall gaseste iubi meu un mini blu mare in bucuresti? ca vazusem la cluj o scoica de catifea mov inchis care mi-a placut tare de tot si sa o cumpere acuma daca tot merge
25+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Ciufik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Ciufik dar medicul stomatolog a tinut musai pentru radiografie? daca da atunci suna-l si intreaba daca iti recomanda un laborator unde sa o faci. |
Rox, am noroc ca dr stomatolg e o prietena, e f grijulie, f blanda, isi doreste si ea bebe si ma intelege. I-am spus ca dc nu e necesara radio sa nu o fac ca dupa amnio unde am stat intrun mega-stres, nu mai vreau sa stau cu stres si dupa radio-, insa mi-a explicat cu calm importanta ei si m-am conformat, am sunat-o aseara dupa "incident" si mi-a spus ca nu stie un alt cabinet de incredere si ca o sa incercam sa ne descurcam fara radio-. De altfel, si badiu mi-a zis ca e ok sa fac radio cu scut de protectie si ca si asa perioada asta a sarcinii e super-ok de tratamente stomatologice si am incredere in el.
Acum sunt f fericta ca mi s-a desumflat gingia si trag speranta ca poate nu e o infectie prea rea, adanca..
Andreea 25+ cu Andrei
roxanaz spune:
Andreea-Ciufik, practic riscurile mari ale radiografiei sunt in trim I cand este in curs organogeneza. dupa aceea, datorita necunoasterii penetrarii cantitatii de raze X pana la fat se evita. (asta citat de la o colega care e fizician medical, io nu le stiu pe toate ). asa ca ramane la latitudinea ta si a medicului treaba asta cu radiografia.
cadia bafta la stomatolog si tie!
Cristi http://www.miniblu.ro/pop_up_magazine.php?JudetId=10 aici sunt magazinele miniblu din bucuresti
Raluca sper sa treaca problema asta cu gradi cat de curand. a inceput sa iti povesteasca cate ceva de la gradi Ioana?
Selene, ca uitai sa iti zic: uite caruciorul asta: http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=4127&c_id=33&cf_id=38 este extrem de misto, l-am probat eu in magazin ca ma bate gandul sa il iau. este ff manevrabil, de la 0 luni, extrem de usor, si cu tot cu transport te ajunge sub 400 de lei... adica vreo 360-370.
CADIA spune:
Naty, si mie im place magazinul lor (fara a fi subiectiva) poate si pentru ca stiu ca se duc personal sa-si aleaga marfa, doar din afara tarii (in special din Italia). Scumpica foc asta mica a ta, cu gradi. Daaaar vine ziua ei curand, parca ziceai tu nu?Apropo de asta, tu ii faci ziua piticei intr-un loc anume, sau acasa?????
Aaa...si sanatate multa!!!1
Ciufik, mersi .Din fericire dr. stomatolog este o prietena veche de familie si-mi suporta toate toanele, are rabdare cu mine....asa ca sincer nu prea am emotii.Dar totusi mai bine era fara
Desi o sa avem fetitza (asta daca nu-i creste pana maine putzulica)eu sper sa semene la "moaca" cu mine. Noi mereu zicem, sa iasa "frumoasa ca ma-sa si desteapta ca ta-su"
Cristi, sincer eu stiu un Miniblu mare in Drumul Taberei, in moluri habar nu am, dar trebuie sa fie.
22+cu CLARA
mvb spune:
Ioana eu am fost joia trecuta la Avicena pt eco.....din start iti spun ca programarea s-a decalat o ora, asa ca in loc de ora 3 am intrata la 4, asa ca l-am trimis pe al meu dupa mancare, ca ma apucase o chioraiala de numai....cand am intrat la dr. Socolov, i-am cerut din prima 4d...costa 250 lei, cu tot cu CD pe care ai o multime de poze si filmulete...e adevarat ca toate masuratorile se fac NUMAI in 2d, dar cand schimba butonul pe 4d incepe showul pt tine si sot( nu cumva sa-l uiti acasa).....eco a tinut cam 45-50 min, deci stai cu burtoaca in sus suficient si la urma simti cum te doare maxilarul de la atata zambareala......e super!......noi am iesit in extaz de acolo......inca ceva, vezi ca acolo e cam frig pe holurile alea.....eu m-am procopsit cu un pic de raceala!
Eu mi-am si pus pe ecranul tel poza cu BB.....deschid tel din 2 in 2 minute....ce mai, sunt topita rau!
25+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN