Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
mvb spune:
Billy de unde ai cumparat carutul? de la ce magazin?.....si noi am facut mai multe ture prin magazinele din Botosani si nu mi-a placut nimic...doar unul cu roz si gri, numai ca nu prea se potriveste cu BB boy...cat a costat?...noi ne gandeam deja sa apelam la comanda pe net
25+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ciufik Eu sunt bine, in sensul ca aseara aveam dureri cumplite, dar nu am mai luat nimic, doar augmentin si am fost sa imi fac radiografie la centrul cel mai mare din buc (la de pe corneliu coposu, imi scapa acum cum se numeste) si au refuzat sa imi faca. Le-am intrebat de scut de protectie de plumb, au zis ca au, dar si cu el, ele nu fac la femei insarcinate..bine, mi-au vb si f urat, de parca eram picata cu pluta si veneam de capu' meu sa fac radiografie. Le-am spus ca am ok-ul dr meu gineco, dr stomatolog si sa imi motiveze de ce nu pot sa fac...bine ca dupa ce am auzit raspunsul lor nici eu nu mai vroiam sa fac, ca si asa eram cu inima indoita...ins atratamentul lor mi s-a parut inacceptabil. Erau de acord sa imi faca doar cu declaratie pe propie raspundere, declaratie de la dr gineco, declaratie de la stomatolog, dar nu garanteaza nimik...asa ca am plecat fara radiografie si mai bine asa, ca e clar ca e ceva putred acolo... Am vb cu stomatologul si o sa umble pe canale fara radio-..eu in orice caz sunt mai linistita asa. Minune dar de aseara nu ma mai doare, decat fff putin si am dormit beton si nu am mai luat decat augmentin! Azi ma duc sa umblam pe canale, e dureros? E necesara anestezia? Ieri cand ma facut anestezie fara adrenalina, a fost cam apa de ploaie...asa ca as prefera sa nu imi faca deloc, dc nu doare f tare sa umble pe canale.. |
Ciuf, ce bine ie inteleg! Am avut si eu o durere ingrozitoare de masea acum cateva saptamani. Badiu mi-a zis ca pot face radiografie, dar n-am vrut eu. Mi-a umblat dr. la ea fara. Mi-a omorat nervul cu o substanta, nu inainte de a-mi deschide camera pulpara pe viu. A fost o chestie scurta, dar mi-au dat lacrimile instant de durere. 2 ore imi venea sa bat pe toata lumea de durere. Din punctul meu de vedere durerea asta a fost mai rea decat cea de la cezariana.
Ups! Nu prea te-am incurajat. Da' sa stii ca dupa 2 ore a trecut. Bafta multa!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200525+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Ciufik spune:
Tiza mea, cate avem in comun !
Inclusiv numele Andrei la baietzei si mie imi place si Tudor, dar nu sunt adepta a 2 prenume. poate urmatorul .
Ti-a facut anestezie la interventie? Ca eu rezist destul de bine la durere si dc nu e insuportabil, as prefera fara, chiar dc e permis.
Mi-am mai scos nervi, de-astia de masea, ca restul sunt la locul lor dar nu imi amintesc sa ma fi anesteziat si nu eram gravi.
si revin.
Andreea 25+ cu Andrei
mvb spune:
Tocmai am luat pranzul......ciorba si 6 ardei iuti la otet.....imi plac de nu-i adevarat.....simt cum scuip foc pe nari!....pai deh, mi-au dat astia prima pt muraturi si mi-am pus 2 sticle de 2 l cu ardei iuti la otet
25+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
andre_ea spune:
Cum se vede ca nu citesti.
Am zis ca mi-a deschis camera "pe viu". Dupa aceea a omorat nervul cu o substanta care a stat acolo cateva zile (desi cred ca nervul l-a omorat in cateva ore).
Dupa ce a omorat nervul nu mai era cazul de anestezie. Ca nu mai are ce sa te mai doara.
Delu Prichindelu'
Prichinduta
StelaPopescu spune:
azi am trecut pe la magazinul acesta, sunt super incantata
http://www.barza-ro.com/
24+cu
Alina1976 spune:
Fetelor, sa stiti ca asa e.....m-am linistit dupa prima zi de Gradi! :-) Si azi se pare ca a fost la fel de bine. Si culmea, ieri la pranz a papat singura toata ciorbita si jumate din felul 2! Ea, care acasa face niste fitze cat Casa Poporului la masa....HA! Deci se pare ca pana acum a fost o alegere buna cu Gradi.....sa vedem pana s-o imbolnavi...
Cris, imi pare rau ca tot asa esti...dar sa vezi ce repede o sa treaca timpul si maine poimaine esti in sapt.36 si gata! Important este ca esti monitorizata si ca BB e bine. Ai grija de tine te rog.
Naty, OFFFF! Ai grija de tine iubita! Stiu ca boala avanseaza si isi face toate mendrele daca nu putem lua nici un medicament serios...asta e. Trebuie sa te lupti cu ea pana trece.
Bee, habar nu am dar nu cred sa mareasca....au mai fost cresteri de curs si nu am marit mereu. Au marit o data in 2 ani de cand am nascut eu prima data.
Selene, sfatul meu, nu lua primul carucior care ti-a placut. mai vezi si altele...studiaza bine piata. Este un lucru important pe care dai banii si nu il iei de 2 ori. Daca nu e usor si se inchide greu nu e bine...si faza cu liftul e importanta! Sigur exista care intra in lift, crede-ma. Am vazut eu.:-)
Alina26+ cuEMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui StelaPopescu azi am trecut pe la magazinul acesta, sunt super incantata http://www.barza-ro.com/ 24+cu |
E foarte ok magazinul asta mai ales pentru Bucurestiul asta atat de scump.
De acolo am luat noi patul lui Tudor cu 2,5 mil. (ieftin pentru momentul acela)
F. bun mi s-a parut si caruciorul Princess Roll, din pacate nu incapea in lift nestrans. Bine, acum exista mai multe tipuri de carucioare si destul de ieftine. Atunci era singurul carucior ieftin si bun.
Si din ce am vazut la Baby expo si-au marit gama de produse. E un magazin care merita vizitat.
Delu Prichindelu'
Prichinduta
ioanara23 spune:
mvb si eu tot la avicena, tot la socolov...de ea vbeam ca e 250 ron eco 4d...bine ca mi-ai zis de papa (ca eu la ora aia sigur o sa fiu lihnita de foame...ca toata zua de altfel...) SI MAI ALES DE FRIG! sigur ca-mi iau sotul...uof....as vrea eu sa imi fac si eco 4d...dar am pus deoparte doar 200 ron...vad io, ma mai gandesc pana maine!
acu m-au luat alte ganduri: DACA ASTIA NU MI-AU NOTAT PROGRAMAREA? m-am dilit! sigur sunt pe lista....is dusa! gravida si dusa!
ioana
22+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica