Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 12
micola spune:
StelaPopescu , e super linkul, eu deja mi-am ales un patut :)e si ieftinel, la 320 lei+salteaua cat o mai costa :) sunt incantata, multumesc pentru link 
fetelor, al meu bebelut se trrezeste in fiecare zi in njur de 10.30 si dai si trage la suturi,de, azi se vedeau prin bluza :) nu mai pot de drag :)
23 + cu
!
!
Alina1976 spune:
Naty, te cred cu stresul de dimineata...imi pare rau ca Ioana nu s-a acomodat inca...stii ce ma gandeam zilele astea?...am vazut si la noi la gradi copii care plang rau dupa ce ii lasa mamele...dar sunt toti mai mari de 3 ani. Ma gandeam ca cu cat este mai mare cu atat constientizeaza acest lucru si are si o perioada mai mare in care a stat acasa cu oameni cunoscuti si s-a obisnuit...poate ca la mine a fost la mine ca am dus-o la 2 ani...
Ciufik, Ana e fata si seamana mai mult cu mine!:-) asa ca nu e o regula...
Alina
26+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
StelaPopescu spune:
mi-a placut foarte mult patutul ala ca al lui cristi, il gasisem la 850 lei pe net, dar l-am gasit aici cu 715
carucioarele m-i s-au parut prea mari (rotile)
24+cu
flowerbee spune:
Gata, am terminat o lucrare si pot sta nitel cu voi.
V-am zis ca ieri am umplut un cos de tot ce e nevoie pt bebe si mami si alaptat (fara hainute si mobilier) si costul era de 3700. Ei bine, am mai cautat tot pe net si mi-am dat seama ca firma respectiva (f cunoscuta de altfel) are niste preturi exagerate. De exemplu, cantarul electronic era 570 ron iar alte firme il au la jumatate de pret. La fel la umidificator cu abur rece si alte aparate de gen. Am reusit sa mai reduc cheltuiala.
Bee
22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Selene_Bunny spune:
roxanaz, da, arata tare bine... Dar unde l-ai probat, in ce magazin? Ca vad ca site-ul e italian... Ai fost in Italia??? Si se comanda de pe Net? Cum platesc? Ca n-avem card international, eu n-am cumparat de pe Net decat carti, si asta din Romania... In rest, nu prea am incredere...
Alina, nu e primul, e al treilea sau al patrulea...
Mai imi place si Bertoni, unul portocaliu cu verde... Da' asta arata mai fain ca Bertoni, no, ni s-a pus noua pata, dar mai vedem...
cris30, ai mare grija de tine si de bebe!
cu Daria Nandini
AMR 12 saptamani
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
roxanaz spune:
Selene, l-am probat in magazinul chicco. ca ma tot invart in jurul lui de ceva timp. orice card care merge la plati online merge si pe site-ul asta. daca ai cumparat carti e ok.
Albinutz.. asta am zis si io ieri... multe magazine online au preturi exagerate de aceea nu trebuie sa te arunci in cumparaturi si in toate odata.... majoritatea produselor trebuie testate.
eu incerc sa ma uit pe majoritatea site-urilor, dupa aceea sa gasesc produsele respective in magazinele normale, probez produsele, le invart, ma uit pe manuale... apoi daca pretul e mai mic comand online, daca nu de la magazin direct.
Ioanara, nu trebuie decat sa suni si sa confirmi programarea si iti trec grijile ![]()
Selene_Bunny spune:
rox, n-am platit cu cardul, ci ramburs, la Posta, pentru carti... Nu m-am complicat niciodata cu cardurile on-line, ti-am zis ca n-am incredere, bancile sunt hoate... Uite, mamei mele, cu card de salariu de la BRD, i-au disparut niste bani din cont, si nu stie cum... Ieri mi-a semnalat chestia asta... Cica pe 25 septembrie avea 28 de milioane, a scos 11, si in loc sa ramana 17, cat era firesc, au ramas 14.900... Pai cum puii mei? I-am zis sa sune de urgenta la banca...
Cat despre carucior, mai vedem, avem vreme... Comparam, analizam...
cu Daria Nandini
AMR 12 saptamani
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
cristi_2003 spune:
da de ce si cum trebuie sa se plieze un carucior? intreb ca ala al meu e deja acasa si sa vad sa fac testul poate nu e bun.
25+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
flowerbee spune:
Hai sa va spun ceva haios
.
Am comandat mancarica prin telefon si a venit doamna sa imi aduca. Stiti ce mi-a zis? Mancati doar dumneavoastra? Ca la cate feluri s-au comandat, am crezut ca sunt mai multe persoane si de aceea am adus mai multe tacamuri
Acum am burtica plina si e bine
Pup.
Bee
22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
roxanaz spune:
Albinutz trebuia sa ii retezi macaroana doamnei, ca sunteti doi nu una ![]()
Selene, am inteles. vezi ca si pe miniblu sunt carucioare hauck ff faine, si-a luat si Ledi si e multumita...si www.miniblu.ro/Categorii/Transport_si_sedere/Carucioare/Hauck/Carucior_sport_Speed_Sun_Esprit_negru_-_Hauck" target="_blank">asta e misto.. si tot asa.
cristi - nu inteleg cum adica "de ce trebuie sa se plieze un carucior".. pai nu il poti transporta desfacut tot timpul. unele s epliaza "umbrela" si unele se pliaza "carte" adica pe verticala respectiv pe orizontala. trebuie sa iti incapa.. unde vrei tu - in masina, lift, etc. ingeneral cele mai bune se pliaza cu o singura mana.. cu un buton sau o maneta.. ca sa poti tine copilul cu o mana si cu cealalta sa pliezi caruciorul.