Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
flowerbee spune:
Ce aiureala, ca tocmai umplusem un cos cu niste rochite si camasute de gravi. Ditamai lista a fost in jur de 200 dolari. Asta e, ce sa facem?
Riscul pt SD incepe de la 1/250 din cate stiam eu. Nu o inteleg nici eu pe dr.
Deja am intrat intr-o stare de mari emotii pt ca luni o vad pe tusca mica. Stiu ca e un moft, dar dupa ce ne va face masuratorile in 2D, o s ail rog pe dr sa ne arate nitel fata si in 4D. Ta'su e tare nerabdator sa isi vada puiul.
Cristi, hai ca mai ai putin si iti vezi si tu puiul.
Carmen, baga ceaiuri cu lamaie si miere, supita de pui si legume si multe kiwi.
Declar ca vreau acasa pt ca nu am chef de stat la birou.
Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
alinazah spune:
neata feteor,
ne bem si noi cafeluta din pat si vb cu voi, bubulina mea este foarte activa in dimineata asta si ma bucur tareeeee
dya-dy - sunt asa de exagerati doctorii cate o data , rezultatul care a iesit din pnctul meu de vedere este ok, eu am facut amnio dar ne-a iesit rezultaul 1-97 cu toate ca sunt sigura ca mi l-au gresit
Miereamara- super poze
roxana-bine ai venit fresh de la munte,
ieri m-a scos sotul meu intr-o plimbare pana la breza la nasul nostru, a fost ok ca este aer curat dar cam frigut pe seara
cristi_2003 spune:
bee nu cred ca de mine e vorba ca eu l-am vazut saptamana trecuta si mai am de asteptat o luna. oricum acuma cand misca asta mic parca trece mai usor timpul de la o eco la alta, mai greu era inainte cand nu dadea nici un semnal.
vai mor de somn.
uitasem sa va zic ca am carcei, e groaznic, acum 2 saptamani m-au tinut cam o ora la amandoua picioarele in acelasi timp. azi de dimineata cu ei m-am trezit. ce pot sa fac?
ieri am primit blender
25+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Ciufik spune:
Neata, gasca de burtici!
Ce poze frumoase:Rox, Mire!
Dya-Dy nici eu nu inteleg de ce insista dr..nu ai intrebat-o ce nu i se pare ok? Eco cum a fost , cea facuta inainte de analizele se sange? sau eco de la sapt 12-13? in speta pliul nucal?
Riscul SD se considera ridicat sub 1/250...al tau, in conditiile astea, e scazut, deci nu e indicatie de amnio-, doar dc nu ai peste 35 ani si atunci amnio- e considerata analiza de rutina..
Eu sunt bine, in sensul ca aseara aveam dureri cumplite, dar nu am mai luat nimic, doar augmentin si am fost sa imi fac radiografie la centrul cel mai mare din buc (la de pe corneliu coposu, imi scapa acum cum se numeste) si au refuzat sa imi faca.
Le-am intrebat de scut de protectie de plumb, au zis ca au, dar si cu el, ele nu fac la femei insarcinate..bine, mi-au vb si f urat, de parca eram picata cu pluta si veneam de capu' meu sa fac radiografie.
Le-am spus ca am ok-ul dr meu gineco, dr stomatolog si sa imi motiveze de ce nu pot sa fac...bine ca dupa ce am auzit raspunsul lor nici eu nu mai vroiam sa fac, ca si asa eram cu inima indoita...ins atratamentul lor mi s-a parut inacceptabil.
Erau de acord sa imi faca doar cu declaratie pe propie raspundere, declaratie de la dr gineco, declaratie de la stomatolog, dar nu garanteaza nimik...asa ca am plecat fara radiografie si mai bine asa, ca e clar ca e ceva putred acolo...
Am vb cu stomatologul si o sa umble pe canale fara radio-..eu in orice caz sunt mai linistita asa.
Minune dar de aseara nu ma mai doare, decat fff putin si am dormit beton si nu am mai luat decat augmentin!
Azi ma duc sa umblam pe canale, e dureros?
E necesara anestezia? Ieri cand ma facut anestezie fara adrenalina, a fost cam apa de ploaie...asa ca as prefera sa nu imi faca deloc, dc nu doare f tare sa umble pe canale..
Va pup si sper sa fiti bine, sanatoase si puisorii zburdalnici
Andreea 25+ cu Andrei
Naty spune:
edi bine ai revenit!
alina ce super cu gradi! Chiar ma gandeam la voi, cum v-ati descurcat.
cris imi pare rau de contractiile dese.
cadia deci asa cu magazinul verisorilor ... mie imi place tare mult numai ca pana acum nu am reusit sa imi iau nimi fiindca nu mi se potrivesc masurile. De data asta ins ape langa ciorapi mi-am luat si niste pantofi super frumosi, cu tocul mai mic.
ledi habar n-am daca poti sa refuzi coletul. Dar pana la urma daca nu-l iei ce pot sa-ti faca?
jasmi la multi ani pentru ieri!
ciufik nasol tare cu maseaua ... succes la radiografie si sa treaca repede!
rox vazut si placut pozele de la munte.
miere esti asa frumoasa ... si burticica e maricica!
ioanara tot avocat si tu? Eu te inteleg perfect in tot ce zici , sunt cam in aceeasi situatie numa ca eu am renuntat de mult la instanta in favoarea "avocaturii de afaceri"; totusi, exact ca tine, daca am o negocierea sau o semnare de contract nu ma pot ridica sa plec.
Eu sunt tot acasa, parca e si mai rau cu raceala, bine ca nu am facut febra. Insa imi curge nasul ca o fantana si ma doare rau in gat. Iar sambata ma voi duce la nunta cu nasul cat o patlagica. Si de abia asteptam sa ma fac si eu frumoasa si sa ma distrez ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 24+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Ciufik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi_2003 uitasem sa va zic ca am carcei, e groaznic, acum 2 saptamani m-au tinut cam o ora la amandoua picioarele in acelasi timp. azi de dimineata cu ei m-am trezit. ce pot sa fac? ieri am primit blender 25+ cu T. Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png |
Cristi, cred ca Mg e indicat in asemnea cazuri..dar mai bine suna dr gineco si intreaba-l...
eu nu iau decat Fe, nicio alta vitamina, si in afara de masea sparta, ma simt ok.
Incerc sa beau lapte in fiecare zi cu cereale, ca altfel nu imi place
Andreea 25+ cu Andrei
CADIA spune:
SI EU TREBUIE SA MERG AZI LA DENTIST
...SI IMI ESTE UN SOOOMN.
DAR MAINE MERG S-O VAD PE PUSTOAICA MEA
22+cu CLARA
IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui dya-dy Buna, tuturor Sunt in sapt 21 si am facut acum cateva zile vizita de rutina la doctoritza mea; intre timp, i-am adus rezultatul la triplu test, in care totul e in limitele normale , iar statistica de Sindrom Down a iesit de 1:4600. Mie mi s-a parut ok, nu e in rezultatele "periculoase" dar doct. m-a intrebat de 100 de ori daca sunt sigura, daca nu vreau sa fac amniocenteza....am iesit cam derutata de la ea; ideea e ca am depasit sapt 20, care e limita de amnio- voua cum v-a iesit acest rezultat? Multumesc |
Auzi, doctoritza aia are vreun sotz/ruda/amant la care te-ar trimite la amniocenteza? k poate vrea sa-i lumineze zilele persoanei...
Sau poate ca e un medic hiper-exact care vrea sa se asigure mie-n suta de faptul ca nu sunt probleme...
Ira 26+ mami de Lizuca
Ciufik spune:
citat din mesajul lui Naty Eu sunt tot acasa, parca e si mai rau cu raceala, bine ca nu am facut febra. Insa imi curge nasul ca o fantana si ma doare rau in gat. Iar sambata ma voi duce la nunta cu nasul cat o patlagica. Si de abia asteptam sa ma fac si eu frumoasa si sa ma distrez ... Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 24+ cu Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI |
Naty sanatate!
Bine ca nu ai febra, baga lamai la greu cu ceai. Si pe mine ma ustura in gat in we si am tinut-o numai pe ceaiuri cu lamaie, pana mi s-a scarbit de ele. Numiai cand ma gandeam la lamai si imi venea vomit.
Cum mai e cu gradi?
Andreea 25+ cu [baitel] Andrei