Gradinita buna de stat si particulara in Timisoara
Raspunsuri - Pagina 6
sandamarcu spune:
Salut toate mamicile care socializeaza pe acest forum!
M-am stabilit in aceasta toamna in Timisoara si ar trebui sa-i gasesc lui Alex o gradinita privata in zona Dambovita, unde locuim. Am vazut cateva si, sincer, nu am fost prea placut surprinsa.
In schimb am vizitat vineri gradinita MINISSA si mi s-a parut foarte draguta si spatioasa (chiar am tinut sa intru in toate clasele, avand in vedere atentionarea din partea lui andrutzaaa99). Am ramas surprinsa de prezentarea pe care mi-a facut-o directoarea, dar as avea nevoie si de parerea altcuiva inainte sa ne inscriem.
Multumim anticipat pentru orice opinie.
Sanda, Victor si Alex.
irisa_roly spune:
Se vorbeste despre aceasta gradi si pe alt forum, dar am observat ca sunt la inceput de drum, asa ca nu stiu daca cineva si-a format o parere constructiva.
karra80 spune:
Buna, am vaz ca toate aveti parere buna despre CCC.Directtoarea ne-a facut prezentarea, si am vizitat cresa,
eu am fost ffffffffffff incantata...am avut fetitza acolo, dar dupa 2 luni am ajuns cu ea la psiholog, nu s-a adaptat deloc a avut ticuri, facea ff des din ochi, si era tot timpul trista si obosita,....mi-a venit si muscata,de manutza si zgariata, de alti copii, ea fiind o fire ff emotiva, are si acum la jumate de an de la eveniment urma pe manutza de la o anume "DEEA" care a mucat-o, si de cate ori ajungem cu masina in zona punctelor cardinale zice "nu la gradi" ca noi pe acolo mergeam dimineata......A fost si lovita la ureche de un baietel cu hinta....in curte, sincer eu una mi-am schimbat parerea despre felul cum au grija de eci mici.mai ales de cata grija au....pt ca fiind la particular ar trebui sa aiba mai putzin copii in grija....sa-i poata supraveghea.....
Cand am intrebat educatoarea ce a patzit(atunci cand a fost muscata) mi-a zis ca a vrut sa-i ia jucaria unei fetitze si aceea a muscat-o.....in fine nu veau sa fac reclama negativa, am vrut sa va spun si eu prin ce a trecut puiul meu acolo.....
Imi palcea meniul care era afisat de luni pt toata saptamana, de faptul ca se gatea acolo, de locatie,etc
Stiu persoane ff multumite de CCC, si mi-a parut rau ca nu m-am putut numara si eu printre ele, si mai ales puiul meu, care a ramas fff marcata.
La sfatul psihologului, numai folosim cuvantul gradi, ea cand va creste mare va merge la club, si acuma ma tot intreaba "mami acolo la club ma mai musca copii, ma mai bat?"
Singura despre care mai aduce aminte din cand in cand e Adriana o fata blondutza cred ca era una dintre ingrijitoare.
Acum o vom inscrie pt toamna viitoare la grdi 9 ca e aproape de birourile noastre si de soacra-mea.
Sper sa fie bine de data asta.
irisa_roly spune:
karra80 si al meu a venit zgariat si muscat, dar si el a facut la fel; sunt copii, si indeferent cat de atente ar fi doamnele care ii au in grija, tot nu pot sa fie pe faza la reactiile lor in timpul jocurilor. In colectivitate exista riscul de incidente.
Al meu s-a adaptat aici cu toate ca si eu aveam emotii pt ca inainte fusese la stat si nu s-a acomodat deloc.
Ashera spune:
Fetele, de Neghinita ce stiti?
Are cineva copiii acolo?
Mami de
Chris (08.08.07) )
si 37+ Patrick
dinu_andreea spune:
Salut Ashera
Eu am baiatul de aproximativ 2 luni. Sunt foarte multumita. La inceput am fost un pic sceptica, caci nu erau doar 2 copii inscrisi:)Acum sunt deja 8 si sunt convinsa ca vor mai veni. Pana a aduce copilul aici am fost la o alta gradinita din zona, dar baietelul meu era mai mult bolnav, asa ca am renuntat.
Cand am ales aceasta gradinita am aflat ca domnisoara care este si proprietara cat si educatoare a fost educatoare timp de 12 ani la gradinita Comtimului, cea din Piata Doina. Mama unui prieten de-al sotului a fost directoare acolo si am intrebat-o de Camelia(caci asa o cheama pe proprietara) si a avut numai cuvinte de lauda.
Conditiile sunt excelente,iar mancarea este foarte buna(este adusa de la Restaurantul Trio din Giroc).
Se implica foarte mult si se vede ca nu este nimic facut in bataie de joc.
Nu vreau sa-i fac reclama gratuita dar chiar merita fata si eu am spus tutoror cunostintelor de aceasta gradinita pentru a o ajuta sa stranga clienti, caci la inceput era cam demoralizata.
Cred ca cel mai bine ar fi sa mergeti sa discutati cu ea si sa vedeti ce impresie va lasa.
Iti dau mai jos si adresa web a gradintei unde gasesti si numarul ei de telefon: www.gradinitaneghinita.ro
Ashera spune:
Andreea, iti multumesc ptr informatii .
Pagina de net o stam si eu, si mi s-a parut foarte ok prezentarea. De asemenea, am auzit lucruri foarte bune despre Camelia (nu stiam ca o cheama asa, dar stiam ca a fost multi ani educatoare).
O sa mergem si noi sa o vedem si, daca totul e ok, baieteii nostri o sa fie colegi
Mami de
Chris (08.08.07) )
si 38+ Patrick
dinu_andreea spune:
Mi se pare de-a dreptul penibil mesajul cu gradinita Minissa!
Am cautat pe mai multe forumuri si peste tot acelas mesaj cu gradinita Menissa dar de fiecare data numele copilului era diferit.
Ma bucura faptul ca iti doresti sa-ti faci reclama, dar mai bine ai avea mai multa grija de copiii pe care se presupune ca ii ai in grija.
Eu am avut copilul la tine si pe langa ca nu manca nimic a venit si de 2 ori zgariat tot.
Va rog frumos daca imi puteti recomanda o alta gradinita in afara de Menissa in zona Girocului sau calea Sagului.
Ce puteti sa-mi spuneti de Tom&Jerry?
Am dori sa stiu daca are cineva copilul acolo.
Eu am fost la gradinita si pot sa spun ca este cea mai rasarita din zona, dar nu am auzit lucruri foarte bune despre ea.
elatim spune:
Andreea ,daca esti multumita de Neghinita de ce te intereseaza Tom &Jerry sau altele din zona?
a26 spune:
Buna tuturor. E o problema f mare cu gradinitele private. Eu tot caut de ceva vreme si pana acum nu am fost f multumita de niciuna. Cel mai rau insa mi s-a parut la gradinita club Biancaneve din zona Bogdanestilor-pol Rutiera. Anul trecut am auzit doar lucruri bune , si reclama de pe site este f draguta, dar realitatea e alta....aflata din interior.Personalul e tot pe picior de plecare caci cine conduce acum gradinita, alta decat persoana care a infiintat-o este setata pe copii cu handicap fizic/psihic caci are un copil destul de mare cu handicap grav care este de dimineata pana seara acolo si tot personalul este concentrat asupra copilului ei.Toti copii stau la gramada in 2 camere si mancarea catering este ff proasta(dimineata un cremvurs cu o felie de paine goala in general)Nici macar in curtea frumoasa nu-i prea lasa caci copii fug, alerga ,se joaca si de cateva ori din greseala l-au trantit la pamant pe copilul ei,si s-a isterizat.Din surse sigure am aflat ca a cumparat gradinita sa aiba copilul ei unde sa mai socializeze,practic copii normali oricum nu se pot dezvolta normal caci nimeni nu se concentreaza cu maxima atentie asupra lor. De fapt doamna respectiva uraste parintii de copii normali dar pana la urma nu prea are ce face caci de acolo vin banii.In ultimul timp m-am tot interesat de aceasta gradinita caci mi-ar fi aproape de locul de munca dar tot ce am aflat doar de rau.Asa ca parinti fiti atenti sa nu luati tzeapa cu aparentele caci e si scumputza..800ron pe luna!
Asa ca rugaminte...recomandati-mi una buna sigura pentru un copil de 3 ani:)