Gradinita buna de stat si particulara in Timisoara
Raspunsuri - Pagina 5
Ashera spune:
Ma bucur ca am gasit acest subiect!
Ma doare sufletul cand ma gandesc ca va trebui sa-l dau la gradi, ca va plange, ca nu va manca, ca nu va dormi, etc..., dar trebuie facut si pasul asta.
Despre CCC am auzit si eu numai lucruri bune. Nu am fost inca sa vad despre ce este vorba. Insa ma atrage in principal ptr ca au bucatarie proprie si mancarea e potrivita ptr copii (fara prajeli, grasimi, etc).
Asi fi preferat totusi ceva mai aproape de mine (eu stau in Soarelui).
Mami de
Chris (08.08.07) )
si 10+
irisa_roly spune:
Nu-ti fa asa mari probleme pt ca va reactiona cum vrei tu, asa cum te astepti. Gandeste-te, mai ales daca il dai la o gradi privata, ca va avea parte de multa atentie si "suflaturi in coarne". La stat sunt total ignorati astia sub 3 ani, dar la privat fac si ei activitati si trece timpu mai repede plus ca adaptarea se face din mers toti fiind cam de o varsta si cu multe jucarii in jurul lor.
Mie imi zice fiu-meu ca vrea la chesa, la Maliana (o ingrijitoare cu care se intelege cel mai bine si pe care o striga si acasa), dar la inceput plangea de mama-mama.
Apropo, daca vrei la CCC, pe Tapia, du-te mai repede sa te interesezi ca nu prea mai sunt dulapioare goale
mada13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irisa_roly Nu-ti fa asa mari probleme pt ca va reactiona cum vrei tu, asa cum te astepti. Gandeste-te, mai ales daca il dai la o gradi privata, ca va avea parte de multa atentie si "suflaturi in coarne". La stat sunt total ignorati astia sub 3 ani, dar la privat fac si ei activitati si trece timpu mai repede plus ca adaptarea se face din mers toti fiind cam de o varsta si cu multe jucarii in jurul lor. Mie imi zice fiu-meu ca vrea la chesa, la Maliana (o ingrijitoare cu care se intelege cel mai bine si pe care o striga si acasa), dar la inceput plangea de mama-mama. Apropo, daca vrei la CCC, pe Tapia, du-te mai repede sa te interesezi ca nu prea mai sunt dulapioare goale |
andrutzaaa99 spune:
Salutari, sunt o membra noua a forumulul, desi il citesc de ceva timp.
Am si eu o mare problema cu baietelul meu de 2 ani: L-am dus la cresa de stat de pe 1 septembrie dar nu s-a acomodat nici acum, e din ce in ce mai rau. pe zi ce trece, in loc sa se acomodeze ii este tot mai greu. M-am gandit sa incerc si o cresa sau gradinita particulara, chiar daca cu banii nu e chiar roz. Imi puteti recomanda una in zona Modern- Badea Cartan- Take Ionescu in asara de CCC? Multumesc!
elatim spune:
Andrutzaaa99 incearca la Cildren Castle ,str. Andrei Mocioni (str. cu politia ),e vis a vis de un parculet de pe mal de la Bega ,eu stiu 3 mamici ce au copii acolo si sunt multumite ,iar pretul e ok.Bafta
Stiti informatii de la parinti despre gradinita Minissa,e in zona mea si m-ar interesa pt la anul.Merci
Elatim si Victor 13.05.2008
andrutzaaa99 spune:
Multumesc pentru raspuns. Am fost azi acolo, nu am fost prea placut surprinsa de ce am vazut, poate e doar prima impresie ca nu am intrat in toate camerele, dar oricum mai revin ca nu era nimeni cu care sa stau de vorba, doar o educatoare care nu-si putea lasa copii singuri sa ma lamureasca pe mine.
pussi spune:
saluti,
si eu caut gradinita in zona Modern. Am gasit in Ghiroda 2 private, amandoua mi-au placut, dar una are program pana la 17 si eu nu ajung sa-mi iau fetele si una are pretul de 250 euro/copil.... ceea ce nu-mi permit!
asa ca astept sugesti!
Andruta unde ati ramas?
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
irisa_roly spune:
Pai nu au reducere pt al doilea copil? ca asa se lauda toate gradinitele particulare
pussi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irisa_roly Pai nu au reducere pt al doilea copil? ca asa se lauda toate gradinitele particulare |
10-15% pt. al doilea
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!