Gradinita buna de stat si particulara in Timisoara

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

irisa iti spun eu ca tare greu iti va fii sa-l dai de la privat la stat.
si eu l-am dat pe marco la CCC de pe Davila, atunci aveau numai un sediu. cand s-a deschis cresa de pe tapia, aici au ramas cei de gradi. si uite ca al meu a terminat gr. mica acolo. as vrea sa-l dau la stat sa platesc mai putin, dar aici sunt bine ingrijiti, educati, li se umbla in fund, sunt niste mici rasfatati si ce e mai important doar 9 in grupa.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada13

Buna,

Eu imi duc baietetlul la gradinita Funny Kids de pe str Glad nr 18. Merita sa le faceti o vizita. Sunt foarte multumita, iar preturile sunt foarte normale:de la 390 lei la maxim 790 pentru programul de la 8 la 20.
Daca vreti va pot da numar de telefon, sau mai multe informatii, dar cred ca cel mai bine este sa treceti pe acolo si sa va convingeti singure.

Va pup!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

ce bine ca a revenit in actualitate subiectul!!!

in ce zona e gradinita funny kids??? de la ce varsta primesc??
eu ma gandeam la gradinita gimini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irisa_roly spune:

Giova sa stii ca mi-i greu sa il mut si de la CCC cresa. Parca nicio gradi nu e la acelasi nivel (bucatarie proprie, jucarii, personal, etc)
Am fost la mai multe in vizita in ultimul timp si mi-a placut la Funny Kids (e in sagului , de la profi spre pta Sinaia, a 2 strada, intrarea de pe sagului, vizavi de cimitir) interiorul si personalul, dar daca foloseste pampi sau paturi absorbante trebuie sa i le aduci tu.
Am vizitat si gradi Malekito, tot in zona sagului, str hebe, nu am vazut personalul (eu am vizitat gradi la ora 19), cladirea e ok cu tot ce e in ea cu exceptia faptului ca sala de mese e universala, se tin si alte activitati acolo (dans, sporturi de interior, etc), curtea si gradina urmau sa se amenajeze.
Am fost si la Biancaneve, dar cladirea nu e cu termopane si deci nu e chiar ok (pt mine), cam rece si personal "ciudat", ce-i drept copii foarte putini in grupa (8), dar numai o educatoare ii supravegheaza, fara medic sau asistenta medicala.
Toate sunt in sistem catering in ceea ce priveste mancarea.

Mergi la inceput

bb_yasmi am auzit ca Gimmini deschide o noua locatie pe carol davila.
irisa la cine e copilul tau? eu le cunosc pe Anca si Nicoleta, care au fost la inceput pe davila la gradi.
Din ce stiu eu, vor sa faca si pe Tapia gradi, ca sa nu mai mute copiii de peste 3 ani pe davila, aici nici spatiu nu mai prea au.

_
poze

Mergi la inceput

Al meu e la Andreea, dar am vazut ca si Anca se implica in educatia lor.
E bine ca vor ramane acolo, partea nasoala e ca nu va mai fi cresa! Pe al doilea (cand o sa vina) tot la ei vreau sa-l dau dupa ce face un an ca sunt multumita de evolutia lui Serban.
Deja e plina cladirea de prichindei pana la 3 ani. Poate vor mai deschide un sediu pt cresa. Cine stie !? ca le merge bine. Cred ca ii avantajeaza mult faptul ca au bucatarie proprie chiar daca pretul e un pic piperat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Este o gradinita relativ noua dupa Brancoveanu , spre linia lui 9 .
Se face si limba germana acolo , totul este nou , amenajarea e f. frumoasa .
habar n-am de preturi.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Andreea e una cu parul cret si mai lung?
pretul e piperat, l-au marit si dincoace la gradi, din martie.
xio probabil te referi la gradinita Montessori.

_
poze

Mergi la inceput

Da, are parul cum zici tu.
In Sagului sunt mai multe...pe langa Brancoveanu sau pe linia de tramvai (prin zona de langa statia Drubeta): Malekito, Barbie, FunyKids, Montessori- de astea am auzit eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Buna ,
Sunt in cautare de gradinita privata pt luna mai 2010 ,care sa ia copii de la 2 ani ;ma intereseaza in partea de sud a orasului ,din sagului pina in buziasului ,dar sa aiba bucatarie proprie si curte mare.Cele din zona mea Funny kids ,Malekito ,Cordiana nu au asa ceva,iar Montesori are un pret f. mare ,iar pe linga asta parca as vrea totusi una in sistemul clasic romanesc.Am uitat sa va zic am fost la DIN DIN si nu mai au locuri ;la Wonderland nu-mi place ,cresa si grupa mica sunt la demisol ;daca stiti ceva va rog sa-mi ziceti si mie .Multumesc

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Poate ai noroc si se mai deschide vreo una. Ai putea sa incerci pe Take Ionescu , str Tapia - Children Center Care...e cam departe de tine, dar are bucatarie proprie si sunt foarte atenti cu prichindeii.
Deja sunt ocupate pt 2010? Ma mir ca au adoptat mamicile aceeasi metoda ca si pt cresa/gradi de stat.
Astea cu sistem catering cred ca se ocupa la urma dupa ce nu mai sunt locuri la celelalte cu bucatarie proprie pt ca eu am mai gasit loc la Malekito si Funny Kids.

Mergi la inceput