Gradinita buna de stat si particulara in Timisoara
Raspunsuri - Pagina 3
Laura25 spune:
Autor: anamaria_tm
Subiect: Cresa particulara buna in Timisoara?
Trimis la: 08/12/2008 01:12:49
sunt si eu noua pe acest forum ... am intrat din necesitate
datorita "minunatului" serviciu al sotului meu, tocmai am aflat ca incepand cu luna ianuarie ne vom muta pentru minim 1 an in timisoara. Iar au am ramas in aer cu fetita mea de 1 an si 2 luni pe care tocmai o inscrisesem la o cresa particulara din Bucuresti.
Cum inca sunt fidela acestei idei si imi este imposibil sa disloc si o bunica la asemenea distanta, ma poate ajuta cineva cu informatii despre cea mai buna cresa particulara din Timisoara (daca exista asa ceva ...). Pareri, opinii etc
multumesc din suflet
anamaria
assa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 ma poate ajuta cineva cu informatii despre cea mai buna cresa particulara din Timisoara (daca exista asa ceva ...). Pareri, opinii etc multumesc din suflet anamaria |
...nasol moment....nu, nu exista "asa ceva" la Timisoara. Noi suntem mai reticenti la tot ce e nou, ca sa nu ma exprim altfel...
mony22 spune:
katik, te rog daca stii, sa-mi spui si mie cand se fac inscrierile la gradi de pe Paciurea si daca are rost sa incerc fara pile. Mersi mult!
izalcolor spune:
Buna,sunt din Timisoara,Calea Martirilor.Stie cineva vreo gradinita buna in zona?Multumesc anticipat.
LiVia_24 spune:
BUNA, SUNT O MEMBRA NOUA PE ACEST FORUM . AM O FETITA DE 6 ANISORI INPLINITI SI PANA ACUM A MERS LA O GRADINITA DIN ALTA LOCALITATE , LA BUNICI, ACUM INSA SUNT CEVA PROBLEME SI TREBUIE ADUSA IN TIMISOARA SI AS DORI SA MEARGA LA GRADINITA AICI, INSA AM O MARE PROBLEMA ,LOCUIESC PE STR DANBOVITA SI NU GASESC O GRADINITA CU LOCURI LIBERE IAR EU LUCREZ , TREBUIA SA O ADUC IN TIMISOARA PANA IN DATA DE 7 MARTIE SI AS DORI SA INCEAPA DIN 9 MARTIE SA MEARGA LA GRADI. NU CONTEAZA DACA ESTE O GRADINITA DE STAT SAU O GRADINITA PRIVATA DAR BANI DISPONIBILI AR FI APROX 500RON/LUNA. ROG TOATE MAMICILE CARE MA POT AJUTA CU ORICE INFORMATIE SA-MI TRIMITA UN E-MAIL PE ADRESA armaslivia@yahoo.com.
wib spune:
Alexa si eu tind sa cred ca faci parte din stafful Montessori. Iar daca e asa, m-as gandi daca imi dau copilul la Montessori sau nu. Cred ca nu. Nu asa se vorbeste
mada13 spune:
Buna,
Eu imi duc baietetlul la gradinita Funny Kids de pe str Glad nr 18. Merita sa le faceti o vizita. Sunt foarte multumita, iar preturile sunt foarte normale:de la 390 lei la maxim 790 pentru programul de la 8 la 20.
Daca vreti va pot da numar de telefon, sau mai multe informatii, dar cred ca cel mai bine este sa treceti pe acolo si sa va convingeti singure.
Va pup!
vl-ad spune:
Buna!
E tocmai mi-am mutat copilul de la o gradi particulara la una de stat. Daca la inceput am fost multumita (aproape un an si jumatate), in ultima perioada m-au dezamagit foarte tare.Acum sa vedem cu va fi la asta de stat , eu am mari emotii la cum se va adapta Vlad.
Din toamna va merge la gradinita nr. 26 din Dcia.
Daca mai sunt mamici care au puiutii la aceasta gradi astept impresii.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Mirona spune:
de club bianca neve - fugiti cat vedeti cu ochii - va rog eu mult!
pile pt gradi 26 n-am avut - intrat-am la 27 in schimb. impresii va spun din toamna.
dintre cele vazute de mine pe cand cautam o cresa pt Kara ...
- Gimini - interesanta gradi si frumoasa - dar cresa lasa mult de dorit. Copiii sunt doar supravegheati si atat. Nema activitati.
- CCC - frumoasa gradi si acceptabila - insa cresa ... pe afara pictat gardul ... inauntru leopardul. nu mi-a placut deloc. Pe langa cele punctate mai sus de cineva - am vazut acolo numai copii tristi si plangaciosi. Era ora mesei cand am fost in vizita - asa ca nu ne-au lasat sa vedem sala de mese, apoi am asistat la ducerea/tararea pe scari in sus a copiilor la somn.
- palestre - o vilutza mica si draguta cu miros de urina de copil. nu mi-a placut nici locul de luat masa - arata ca sufrageria bunicii cuo masa imensa si niste scaune grele si mari- abia daca le puteau eu urni din loc.
noi am fost la clubul mai sus amintit 5 luni si un pic. am dus-o acolo strict pentru ca m-au lasat o saptamana sa stau cu ea sa se acomodeze. Apoi am lasat-o acolo pentru ca-mi placea educatoarea si ceea ce facea cu copiii. Cand ea s-a retras - am plecat si noi.
Activitatile fcute acolo le continuam noi acasa - inca pastrez legatura cu fosta educatoare si ma sfatuiesc cu ea in privinta educatiei copiilor.
irisa_roly spune:
Mirona, dar de ce nu ti-a placut la gradi Biancaneve?
Al meu baietel merge la Children Care Center-cresa din februarie si s-a adaptat bine acolo. Noi suntem multumiti. De obicei ma nimeresc la iaurt (pe la 18) dar nu am auzit planset de copil. Fiu-meu ma lasa in hol si pleaca la joaca, dimineata. Important e ca se simte bine acolo.
Ce sa zic? Am observat ca noi mamicile devenim foarte pretentioase si nu cred ca gasim vreodata locul potrivit (in opinia noastra) pt progeniturile noastre.
Apropo si-au angajat de ceva timp si o asistenta medicala care le administreaza tratamentul conform indicatiilor de pe scrisoarea medicala cu parafa si semnatura.
Am fost si eu in vizita la cateva gradinite particulare, dar la fiecare am gasit cate ceva sa nu-mi placa, asa ca in final am mers pe recomandari ale mamicilor. Problema e: ce voi face cand il voi da la stat, la gradi?! Acolo nu mai sta nimeni dupa ei.
Noi locuim in Dacia si cred ca o sa il duc la gradi de pe Brandusei ca e mai aproape de casa, ca la cea de langa Arena e bataie pe locuri. In parc, imi zicea un tatic, mai deunazi, ca si-a inscris copilul acolo pt 2010-2011 si nu stie daca prinde loc pt ca sunt 50 locuri la 100 si ceva de candidati. Acum nu stiu daca e chiar asa, dar am observat ca e cautata gradi.