Gradinita buna de stat si particulara in Timisoara
Raspunsuri - Pagina 7
NKD spune:
As vrea sa ii spun ceva doamnei A26.
As vrea sa spun si eu cateva lucruri legate de aceasta gradinita dar si despre postul tau.
Stiu gradinita asta de multa vreme si vreau sa va spun ca spre deosebire de tine am auzit numai lucruri bune. Ca au un personal calificat care se ocupa de copii foarte bine.
Am auzit si eu ca gradinita a fost preluata recent de altcineva si da....se vad schimbarile. Am trecut pe acolo de nenumarate ori si inainte, cu vechiul proprietar, cat si acum. DIFERENTE DE LA CER LA PAMANT. Se vede ca este mult mai ingrijita, camerele sunt foarte mari iar copii au spatiu mult de joaca, curtea a devenit o adevarata atractie pentru copii datorita povestii Alba ca Zapada pictata pe peretii curtii si se vede ca cineva se ocupa cu adevarat de ea.
Am fost si eu sa vad cum este pentru ca am un copil pe care trebuie sa il duc pe perioada vacantei si noua shefa a fost foarte amabila. Mi-a spus ca exista copii cu probleme si ca au un logoped care vine special si se ocupa de ei.
Mie mi se pare super ok sa incerci sa integrezi copii cu probleme printre cei normali. Este bine pentru ambele parti, copii normali isi dau seama ca exista copii diferiti de care trebuie sa aibe grija si de care nu trebuie sa rada cand vor creste, iar copii cu probleme se integreaza si au sanse sa evolueze mult in preajma copiilor normali.
Mie mi s-a parut ok si sigur voi merge cu baietelul meu pe perioada vacantei acolo, pentru ca eu vreau sa invete de mic sa respecte oamenii diferiti, pentru ca si ei sunt oameni si au nevoie de atentie si respect.
Legat de noua sefa cum spui tu, nu mi s-a parut ca ar ura parintii cu copii normali. Mi se pare o aberatie, daca ar ura parintii cu copii normali, ar lua in gradinita numai copii cu probleme. Si atata timp cat gradinita este plina de copii care se simt bine impreuna, asta conteaza cel mai mult.
Eu intotdeauna am incercat sa ma pun in pielea parintilor care au copii cu probleme (poate ma repet, dar urasc cuvantul handicap). Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul lor.
Asa ca mi se pare cam rautacios postul tau si lipsit de umanitate in primul rand.
Daca te deranjeaza copii cu probleme cred ca ar trebui din start sa te orientezi spre gradinite numai cu copii normali. Asa ca bafta la cautat!