Redoutistele fidele laredoute.fr (131)
Raspunsuri - Pagina 16
Brigit spune:
descrierea firmei din anuntul de recrutare e bestiala:
Companie cu renume mondial, avand filiale in intreaga Europa si in SUA.
Nou deschisa la noi in tara, ofera sansa dezvoltarii unei cariere si avansare rapida.
Job potrivit si pentru elevi si studenti.
Dezvoltarea unui portofoliu de clienti din contactele personale (familie, prieteni, etc.).
April
Emma are nevoie de ajutor !
kokiy spune:
Eu am luat pantalonii astia http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-active-wear.aspx?productid=324132786&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1 atat cat port 44 ...imi cam pocneau ,dar s-au lasat cu timpul ...acum trag de ei
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
Brigit spune:
Lorenza, posibil sa le fi picat "greu" colaborarea cu romancele astora de la LR. Da sa stii ca nici cu frantzuzoaicele lor nu mi-e rusine, ca se zgarcesc la centima si returneaza produsele in draci.Macar la noi ce era trimis-era bun vandut...
Chit ca trimiteau si tampenii, mie de 2 ori mi-au inlocuit cate un produs, asa de aiurea...un costum de baie si o bluza... asta e , le-am pastrat si zac prin sifonier ca-mi sunt mari, cica le port cand oi fi
April
arcadia spune:
eu i-am luat pe astia, am luat 38 cat port si imi vin perfect
http://www.laredoute.fr/vente-knickers-femme-pur-coton-taille-descendue-forme-battle-entrej-53-cm-active-wear.aspx?productid=324132445&documentid=207608&single=false&categoryid=22905192
am uitat sa va zic ca mie inca nu mi-au tras banii pentru comanda de pe 25 la aia de pe 23 i-au tras imediat
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Lorenza, posibil sa le fi picat "greu" colaborarea cu romancele astora de la LR. Da sa stii ca nici cu frantzuzoaicele lor nu mi-e rusine, ca se zgarcesc la centima si returneaza produsele in draci.Macar la noi ce era trimis-era bun vandut... |
Lorenza spune:
April,nu asta nu le convenea,ci faptul ca se pierdeau f. multe colete,din spusele lor si pana la urma probabil ca profitul nu era asa mare.Nu stiu ,zic si eu!
Jasmine spune:
daca raul e deja facut si in scurt timp se va dovedi ca astia nu sunt buni de nimic si dau falimet,la ce ne putem astepta?Credeti ca LR va relua in considerare varianta initiala,de a ne avea clienti directi?
Contractele astea n-au clauze pe niste ani?Ce sperante putem avea,plecand de la premiza ca LR.ro va da chix rapid?
Jasmine spune:
pe ejobs scrie ca au aplicat 6 candidati la postul ala de sales representative.
Edit : April16,geniala idea sa comandam la LR.ro si sa nu ridicam coletele,pana se satura sa mai faca afaceri aici.
Brigit spune:
Jas, la inceput nu comandam nimic, ii mai lasam asa, sa fiarba
Nu de alta da' atunci cand le-o comanda in sfarsit cineva sa se bucure... pana le sta in gat bucuria
April