Redoutistele fidele laredoute.fr (131)
Raspunsuri - Pagina 15
Lorenza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
ar fi bine dar cine citeste mail-urile noastre tot angajati |
Bineinteles ca nu la serviciul clienti,ci pe la persoanele din staff.Saddie avea idee,nu stiu de unde,pe unde trebuie scris.
Brigit spune:
Nici eu nu pricep neam cum au putut astia sa-si lase cascavalul in mana AFC-ului asta. zau asa!
Dupa calculele mele grosiere, clientela LR in RO face mai mult de 250.000 euro /an -comenzi. Ca nu suntem doar noi , cele care scriem.
Pai cum dai din mana banii astia la niste neica nimeni?
Sincer eu cred ca le-au impus ceva conditii legate de profitabilitate. Sa vedem cum le mai ies calculele apoi
April
Emma are nevoie de ajutor !
kokiy spune:
Poate vreti sa va angajati http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/agent-vanzari-sales-representative/317543
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
anne16 spune:
Clau,
este vorba de cifra de afaceri si de profitul realizat intr-un an.
nu stiu daca ai inteles
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Poate vreti sa va angajati http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/agent-vanzari-sales-representative/317543 Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007) |
Tare de tot!
Lorenza spune:
LR oricum vroia de mult sa scape de noi,din cauza de colete multe disparute.Acum ,daca a vrut cineva sa preia afacerea...se spala pe maini elegant.Daca n-o sa mearga,nu stiu cum o sa mai fie cu noi pe urma!
Brigit spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claujro
Adica? Ce e incredibil? Io nu ma pricep la firme... |
Clau, indicatorii din bilant mi se par incredibili. Vorbim de o firma care tot anul 2007 a facut profit de 2000 de euro...
April
Brigit spune:
Sincer , daca era vorba de RTC cum zicea Tania mai demult aveam oareshce temeri. asaaaaa.... faliment scrie pe ei, pot sa se promoveze in continuare
April
Dierna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Dierna, la cizme se potrivesc numerele sau trebuie luat un numar mai mare? Sa le porti sanatoasa, sunt f frumusele! April Emma are nevoie de ajutor ! |
Multumesc! Port 38 in Ro, 38 am luat si-s bune, nu vin fix, nu ma bat.
Fetele care ati cumparat pantaloni Active Wear, ati luat marimea normala sau un nr. mai mare? Ma intereseaza croiala tip "battle", aia subtiri, de vara, cu buzunare multe, fiindca am avut o pereche de blugi cu cel putin o marime mai mici, pe care nici nu reuseam sa-i inchei, cu toate ca erau marimea mea...