Redoutistele fidele laredoute.fr (131)
Raspunsuri - Pagina 14
claujro spune:
Detectivele redoutiste in actiune.
Multumim, inni!
Fetelor, e ultima luna in care mai putem comanda!
ramona7 spune:
http://www.afc.ro/
http://www.clubafaceri.ro/director/stand/3164/AD+FIRST+COMPANY+S.R.L..html
probabil firma asta le-a facut pliantele, cataloagele... Nu pare ceva sa te dea pe spate. Adica e o firma care cica face site-uri si promovare pt ele, dar are nise erori grave pe site-ul de prezentare cu linkuri care nu duc nicaieri...
Salvati o inimioara
Ioana13 spune:
Astia, fiind IT-isti, a facut un search intr-o pauza de masa, au vazut ca reduteala asta e la mare voga in Ro, si au zis: de ce sa nu fie ei cei care o aduc in ro... azi miine iau si e-bay-u la intermediat
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Brigit spune:
Inni, daca esti pe faza si mai scrie ceva pe formularul ala spune-mi daca e vorba de astia - altii nu am gasit dar ...e unbelievable:
AD FIRST COMPANY S.R.L.
Str. Fabrica de Gheata 10 BUCURESTI
Judetul: MUNICIPIUL BUCURESTI
Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J40/8658/2001
CUI:14235627
Nu-mi pot crede ochilor ce vad...
April
Emma are nevoie de ajutor !
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana13 Astia, fiind IT-isti, a facut un search intr-o pauza de masa, au vazut ca reduteala asta e la mare voga in Ro, si au zis: de ce sa nu fie ei cei care o aduc in ro... azi miine iau si e-bay-u la intermediat Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
anne16 spune:
citat din mesajul lui Lorenza Sa facem o sesizare la LR! |
ar fi bine
dar cine citeste mail-urile noastre
tot angajati
Eu am cunoscut cativa francezi salariati, pot sa spun ca sunt foarte comozi genul "timpul trece leafa merge"
claujro spune:
citat din mesajul lui april16 Inni, daca esti pe faza si mai scrie ceva pe formularul ala spune-mi daca e vorba de astia - altii nu am gasit dar ...e unbelievable: AD FIRST COMPANY S.R.L. Str. Fabrica de Gheata 10 BUCURESTI Judetul: MUNICIPIUL BUCURESTI Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J40/8658/2001 CUI:14235627 Nu-mi pot crede ochilor ce vad... April Emma are nevoie de ajutor ! |
Adica? Ce e incredibil? Io nu ma pricep la firme...