Puiuti de Randunici 2008!! (105)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

La multi ani bebei de 1!

Nu mai poci, atata pot zice! Seb se lupta cu un dinte lopatar si nu vrea sa doarma, chiuie in pat!

Si la mine merge masina( na, ca nu sunt cea mai lenesa!), dar de calcat nu calc!

Mimo, asa imi face si Ilinca la culcare!
Eu credeam ca o sa fie mai bine cand o sa creasca, dar vad ca nu imi dai sperante....

Cleme, eu ii dau lui Seb branzica de casa de la Covalact! E delicioasa!

va pupez si ma duc sa deprind copilul de pe margine patului( unde si-a infipt dintii aia amarati!)

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Tuchi mersi mult! si of tare nasol cu dintii astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ariel, iti multumesc mult de tot ! Ii eram datoare si lui Sovi cu aceleasi flori si plecaciuni ! Va multumesc mult!

Claudia, Roxana, servicii scurte si usoare va doresc! O sa va obisnuiti, inceputul e greu !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Gecko, si sanii mei cand sunt flescaiti, cand sunt tun... nu stiu ce sa mai cred! Eu tot cu ceaiuri si "stimulari" sunt, ca asa s-a invatat creierul meu! Luny, Clau, deci nu suntem singurii...

Azi imi vine sotul de la training (mama, ce viata pe el!), abia astept, ca am casa vraiste, cred si eu, cu 2 migrene in 3 zile.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cleme, eu i-am luat de cateva zile branzica Milli, vad ca a tolerat-o foarte bine.

Claudia, servici usor si acomodare rapida. Bogdanel abia te asteapta acasa.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Ariel, iti multumesc mult de tot ! Ii eram datoare si lui Sovi cu aceleasi flori si plecaciuni ! Va multumesc mult!

olgutza, , oricand as face-o!! pentru o asemenea MAMA! mai ales ca am avut onoarea sa cunosc putin din sufletul ei in acesti ani de forumeala, mai ales ca mi-a cerut parerea referitoare la gradi unde merge alex si tare as fi vrut sa fim "mamici colege" acolo...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

tocmai ma uit la TV la o emisiune cu Sighisoara, Viscris...o ce peisaje...si am vazut rosii adevarate...si acum au ajuns in Maramuresul istoric...si pe drum au manacat supa de pui cu taitei de casa...si paprikas de pui...atat e de frumoasa Romania la televizorrrr....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

si eu vreau sa-i dau branzica, dar nu ma pricep s-o fac in casa si din piata parca nu i-as da...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

cleme si eu iti recomand branzica de vaci de la milli
maria, daca vrei sa ii faci tu branzica nu e nici o branza : pui 250 ml de lapte la fiert si cand da in clocot pui in el 2 pastile de calciu lactic maruntite bine bine (praf); amesteci usor si apoi lasi sa fiarba pana se formeaza branzica si apare zer (cred ca iar am dat o explicatie din aia )

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

beyyyy...a dat boala in voi?...v-a prins gripa aviara?
TREZIREAAAAA!!!!

Mergi la inceput