Puiuti de Randunici 2008!! (105)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata, ma, cica au facut centrala, iar... de ieri pana azi s-au dus 2 bulioane jumate cu ea..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cioc cioc!
intru si eu, acum, ca am terminat a 2 a masina de rufe si ma pregatesc de a 3 a:)) mi-a adus mama, hainutele lui alex depozitate la tara si a trebuit sa le sortez si sa le bibilesc si pe alea! m-am saturat! cred ca m-a atins "sindromul liana" ... spal, usuc, calc, spal, usuc, calc...

bey mimo, ce crezi ca eu nu stiu ca teo nu-mi seamana??? dar eu am retinut esentialul...ca e frumos ca mine:)))...numai ca n-a aparut niciun curier inca...

vio???? si tu o cauti pe elodia??? culmea e ca eu, neavand tv, necitind presa nu prea am habar de elodia asta...stiu doar ca e una disparuta:))

gecko, tuchi, invatati, invatati si iar invatati!

sov, am uitat sa-ti zic ca l-am admirat pe sashone, la fel si pe teo de liana, care are album acum:))! mai, dar frumosi copii la voi in zona aia!!

bubulina , cum e pe gondola? romantic

ursulica, o lambada, ceva?

luny, roxana, ce fac soacrele? pe kya nu o mai perturb cu intrebarea asta:)

gata, la intins rufele no 2, bagat masina no 3! sper sa am unde sa le intind pe toate!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Va urmez exemplu si ma duc sa pun o masina la spalat.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Ariel, nu stiu ce face!!..bine, iti dai seama!!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mihuta, Stela, Cleme, Amira si Ursuletul multumesc mujlt de felicitari!
Eu am avut o noapte cu multe pete albe prin ea, torpila s-a trezit la 1.30, la 3, la 5 si dupa aia a avut atipiri foarte scurte, dar nu-i o noutate pt mine, de o luna incoace tot asa o tinem, n-o schimb noaptea, nu aprind lumina, am o lanterna langa mine, nu i foame, ii dau doar ceai, dar pt asta tot nu adoarme inapoi, nu stiu ce sa-i mai fac, nu stiu cand o sa am si eu o noapte intreaga de somn

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mamici randunici si puiuti mucosi si sanatosi
teo e tot mucoasa raaaaau, urla la aspirat, la pus spray in nas....la orice; febra nu are (doamne ajuta, sper sa nici nu faca)
nu ma "extind" acum cu scrisul, vroiam doar sa va ........v-a atins sindromul, ha ?.....eeee, pai uite, ca "sindromista sefa" ce sunt ....ba nu, adjuncta, sefa e bubu ca e cu vechime aici ...bag si eu o masina de rufe, strang ce e pe sfoara si uitea asa credte teancul de calcat
ne vedem mai dupa amiaza, ca vreau sa scot si "mucosell-ul" afara ca e frumos, sa faca praferosoli de bucuresti....si sa cautam iaurtel milli ca ieri nu am gasit in apropiere.......si sa ma gandesc la aparatul de aerosoli ca nu ma hotarasc daca sa cumpar sau nu ......

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am adus copilul de la scoala dar a venit tacso si la luat la plimbare . Rebecca a adormit la san, i-am pus interfonul si am lasat-o in dormitor in patul mare dupa ce am baricadat-o de perne si eu mananc lasagna la laptop!

Kitzy, ehee, eu m-am obisnuit cu noptile astea, azi noapte a dormit 3 ore legat si-am zis ca l-am prins pe Dumnezeu de picioare! In res, si eu ma intreb in ce epoca o sa mai dorm si eu o noapte intreaga.

Luny, mai , dar ce v-ati mai amarat cu centrala asta! Bine ca s-a rezolvat, sper pentru ultima oara.

Kya, ma bucur ca Sanzi a avut o noapte buna.

Ariel, spor la masinile alea de spalat!!!

Ii urez si eu Roxanei zi usoara la munca si acomodare rapida cu noul program.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Azi prima zi de munca, tare sunt curioasa cum o sa ma primeasca bogdan la 16 cand ajung acasa

mamica de Bogdan Alexandru 7 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia99

Azi prima zi de munca, tare sunt curioasa cum o sa ma primeasca bogdan la 16 cand ajung acasa

mamica de Bogdan Alexandru 7 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

o zi usoara si scurta! bineinteles ca te va primi cu drag, ca un baietel cuminte si intelegator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Fetele, ce branza ii pot da Dianei in locul celei calcice?
Claudia servici usor!

Mergi la inceput