Puiuti de Randunici 2008!! (105)
Raspunsuri - Pagina 6
mimonix spune:
Transmisiune in direct de la fata locului special pentru gecko

Romania Pitoreasca

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Nu mai bateti oameni buni toata ziua tobele alea ca aproape ii acoperiti p-astia din fata blocului de la mine cu picamerele ![]()
Lunyam fost in parc, imi pare rau ca n-am vazut ca vii si tu ...poate maine reusim figura 
Clemehabar n-am cu branza ...eu ii dau br calcica din lapte Milli...nu vreau sa incerc alta pt ca nu a primit bine branza de la inceput, am facut nspe incercari cu nspe feluri de lapte pana am ajuns la Milli si acolo stau de frica sa nu stric reteta aia minune care produce pleoscaituri ![]()
Gata, me duc la sedinta cu parintii , la liceu ...Oaaaa, ce mai trec anii
Nu-mi dati sfaturi, ca le stiu pe toate 
Pe la noapte 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ariel_7000 spune:
gecko, aici sunt!!! ma lupt cu toalele astea!!! si am pus niste poze la bazar pt sonia...mai am o gramada de treaba...ufffff! vreau sa ma clonez!! sa fac vreo 5 ariele:))
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 ...ufffff! vreau sa ma clonez!! sa fac vreo 5 ariele:)) mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)Save the Earth /Is the only planet with chocolate! |
Ptiu ptiu fereasca Dumnezeu ....e de ajuns una (face cat cinci
) , crede-ma !
papappapapappa
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
underqueen spune:
liana explicatia e super! da' nu vreau branza calcica, cu branza normala...![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
ariel_7000 spune:
so, oricat m-as feri de calcat...tot acolo ajung!!!
am pus masina no 4, intre timp s-au uscat rufele de la cea no 1, asa ca am loc de intins...si, iata ca a venit si momentul atat de amanat...CALCATUL!!!! 
noroc cu mama care a stat cu copiii azi, ca muream cu hainele alea umplandu-mi baia:)
din peripetiile de azi...:
- am constatat ca cincin mi-a facut o "bucurie" ... mi-a ros cablul de la telefonul rds, asa ca fara
cu mama:), a mai ros si o bucata de usa de la dulap, spre bucuria lui "tat-su":) 
- a iesit culoarea dintr-un tricou primit de teo ieri, de la o prietena...asa ca am multe hainute mai albastre decat erau...bine ca s-au colorat uniform macar...
- sucul de morcovi chiar nu are leac??? daca este pe haine??? ca am pus vanish, oxypower si el e bine "infipt" acolo!!! HELP! are copilul meu niste salopete de tot plansul
, niste babetele de imi vine sa fug in lume, nu mai zic de prosopele...jale!
- nu a venit acelasi curier:))
a venit unul ciufut si uracios, dar macar i-am dat de lucru sa care cutia de 12 kg pana la et. 4, ca nu mergea liftul ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
amira_roxana spune:
I'm alive!
obosita, tracasata...dar ok per ansamblu. ma duc si maine![]()
va pupic pe toate, la multi ani bebeici aniversati azi si multa sanatate la toata lumea!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!
underqueen spune:
'seara!
am adormit strumful somnoros si mofturos si acum fac o ciorbita ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
luny spune:
ma declar aproape de colaps..obosita rau, centrala tot nu merge, aia fac figuri..vai de mine!

Mimoooo, sorry, dar nu am mai ajuns,am mers in IOR maine sunt singura si fara locomotie..
va pup, ne vedem la un moment dat, acum sunt adanc in butoi..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Noi nu am mai plecat deoarece toata noaptea Sam s-a foit,a plans,a avut febra,obrajii ff rosi-ardeau
iar de dimineata la fel de marait..unde sa pleci cu un asa copil????am crezut ca o iau razna azi la cate a urlat,a plans sfasietor si pt prima oara de cand il am am plans si eu cu el
!nu va mai zica ca eram la toaleta,baietii mancau in bucatarie si am auzit cum urla,am fugit si era in patut,vomitase f mult,era plin in cap,pe bluza,pe manute,si in nas
!nu mai putea respira,a inceput sa tuseasca ,sa planga...cred ca mi s-a oprit inima pt cateva secunde!va zic,asa ceva nu am mai vazut!si am chemat-o pe mama ,ca nu mai puteam de somn,dar nici chip,ca a plans mereu,nu a mancat mai nimic,a avut iar febra...........si mama care e f calma si tare,nu a mai putut nici ea cand il auzea cum face
!noroc ca exista barbatii-sotu si bunicul,ne-au salvat!sunt terminata,franta,cum vreti sa o luati!acum a papat 150 de lapte si doarme linistit!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

...si paprikas de pui