Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(90)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Sa va explic in doua minutzele( tre sa o tai la nani, zau) cum a ajuns Cherie clarvazatoare...beeeeeei, vezi sa nu-ti scape bolul de cristal din mana...ziceai ca sperai ca n-am nascut...nooooooooooope, dar am fost aproape...sisunt tare tulburata...
So, cum dadeam io mai dihai cu biciul in panicoase miercurea trecuta si ma imbatzosham ca sunt optimista si in mainile lui Dumnezeu iaca un lichid rozaliu cum incepe sa mi se scurga prin gaurica magica...sun la doca si dansa ma trimite urgentla spital......boooooooooooooonnnn....ajung acolo cu una din cele trei muze( pretenele mele speciale de aici), apar asistentele,ma dezbraca nici una nici doua, ma tzintuiesc la pat scot urina din mine( voit), imi proptesc doua monitoare pe burta( unu'ine, unu pentru bebelina), trag cortina de jur imprejurul meu si imi spun.............acum asteptam sa vedem ce se intampla...
Si subsemnata incepe sa hiperventileze...am crezut ca atat mi-a fost, am inceput s ama rog de fii-mea sa mai stea, ca nu mai fac( ma gandeam c-am suparat-o cu ceva si vrea afara)...da n-aveam contractii, batai de inimi normale...si uite cum ma rog de ei trei ore sa ma lase sa plec acasa si ei nimic...ca tre sa ma consulte doca da esa prinsa cu alte mu-ie-ri care nasteau pe capete in jurul meu...fratilor,,,,,,,,,,a nascut o ciorica( asa alint io negresele) in salonul vecin in 15 minute nene...e adevart, era la a 5 -a progenitura...
Intre timp a voastra compatrioata tremura toata si vede numai Hitchcock in fatza ochisorilor ei speriati...apare intr-un final cadrul medical specializat, baga uratele valve metalice in pasarica mea finutza si traumatizata, face test de membrane rupte( negativ), faca ecografie sa vad lichidul amniotic....totul e ok, nimeni nu stie ce s-a intamplat si de unde pana unde dadeam cu roz pe chilotzei...in concluzie, plec acasa ok, dar tampa si speriata...
Si de joi incerc sa imi revin din trauma...si nu poci, caci nu sunt gata, gashca, nu sunt gaaaaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaa...si experientza mai sus mentionata a fost un fel de incalzire crunta....n-am nmic gata, nu stiu sa alaptez, sa acord primul ajutor, sa tin bebe in brate...n-am apucat sa citesc nimic....ce ma faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac??????
DIANA 21 vino baby, nu ma lasa.........tu stii intotdeauna ce e de facut...
Chilax, imi tot spun in barba...o sa fie ok....dar tot ma mishuna frica de necunoscut...
in rest, dragele mele, toate bune si frumoase????Ma duc sa ma intalnesc cu ENE....

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Cata-myki ma bucur ca ati scapat cu bine din accidentutz...nu te mai ambala, se mai intampla...

Oti ce faci tutzi, acum are febra Ana????tre sa te stranga soatza-n bratze putin(ahem, nu-mi permit a fi vulgara) ca vad ca numai ghinioane ai in ultimul timp...
Elilov cuscra draga, am citit pe diagonala, sa inteleg ca ai murat-o pe soacra jivinoasa cot la cot cu capia????
Poze n-am vazut, voi face ochii cat cepele maine si-mi voi exersa falangele sa va pot complimenta mai bine...

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Neatza fetele,

A venit si ziua sa imi schimb semnatura, am 32 de sapt si, chiar daca ne-am trezit iarasi pe la 5,30, parca ma simt muult mai bine. Si sunt aproape sigura ca bebe de dimineata s-a intors, e pus cumva transversal, cu spatele in jos, mi-a scos fundul din ficat ca nici nu mai puteam sa respir, sper sa mai stea asa, macar 2 sapt...

Wndy....nasoala experienta, ce sa zic, eu as fi panicata in continuare, incearca totusi sa te mai protejezi, da-o incolo de criza financiara, las-o mai incet cu munca si sa mai stai si tu pe acasa, uite, mai pierzi vremea cu noi pe aici. Ce daca nu stii de nici unele, pentru asta macar sa fim si noi bune, sa iti dam sfaturi... Si nu cred ca exista mama la primul copil care sa se declare dinainte pregatita... de asta tot creste statistic varsta la care fac femeile primul bebe.

Bayzapi, totul e bine, stai linistita, pai unde ai fi vrut tu sa incapa un bebe mai mare? Si am mai zis asta, nu conteaza cate kile are, important este sa fie sanatos, ca de crescut creste el pe urma...

Andreiutza, felicitari si voua, am vazut poze, sa va traiasca finii (si nu esti deloc balenuta, cum te vaitai...)

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
32+
AMR cel mult 9 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna dimineata burtici..dar cat de matinale sunteti!!!
eu am fost cam lenesa azi, m-am trezit aproape de ora 8:00, si am citit ce ati mai scris aseara in timp ce imi serveam laptele cu cereale .
dau totusi o in cinstea schimbarii semnaturii !
o zi buna, fara dureri de burtici si cu bb-ii miscareti !

32+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna dimineata burtici!
babyzapi dupa cum am citit bb e undeva spre limita minima a greutatii ceea ce nu e o problema ... si al meu a fost asa la un moment dat dar avand in vedere ca ei recupereaza atat de repede cred ca nu ai de ce sa- ti faci probleme
asa ca fruntea sus si ascultam dr .... ei stiu cand e o problema sau nu

32+ si mamica de
AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Buna dimineata

Wndy ma bucur ca ai venit pe la noi si imi pare rau de experienta traumatizanta de care ai avut parte! Dar esti curajoasa, nu te-ai speriat din atat, nu ?

O zi buna tuturor

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

alexutza_26[/red[ felicitari pentru rezultatele bune. Ma bucur ca este in grafic bebelina. Tine-o tot asa. Sarcina la termen si sanatate multa. si stai linistita cu intoarcerea bebe-ului... O sa fie bine pana la capat.

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Buna dimineata burtici!!!

Nu intru ff des,va citesc toata ziua,nu apuc de multe ori sa mai si scriu cuisi ce as vrea sa raspund...iertare!!!

Am fost si noi la dr, bebelina e ok,la 30 sapt are 1,6kg e mai mare cu o sapt, din cauza unei lovituri primite de la baietel nu mai e cu capul in jos, acum este transvers....desi dupa spusele lui Tutu ar mai fi cam 6 sapt in care ar avea si timpul si spatiul necesar sa se intoarca...speeerr-in rest placenta ok, col 4,1mm inchis...suntem beton asa cum a tras el concluzia.

Cam atat despre noi, va pupam...si poate de cand imi vin ajutoare peste 2 sapt,sa pot fi si eu mai activa!!!

[red]Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 28+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 28+
AMR 12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Azi schimbam si noi semnatura!!! Inca o saptamana si scap de stres...

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

babyzapi sunt de acord cu ce a zis futuremother, pentru ca prin acelasi lucru am trecut si eu ! la morfologie fetala de trim.2, bb al meu era la limita inferioara a normalului. nici nu mi se vedea burta iar eu aveam chiar lichid in exces; cine nu stia ca sunt gravi sigur credea ca sunt foarte balonata. in schimb la 30 saptamani de sarcina, bb avea peste 1700 grame, in conditiile in care media era de 1350.
deci eu zic sa stai linistita ca recupereaza el fara probleme. si inca ceva: este bine cunoscut faptul ca bebelusii nascuti cu o greutate mai mica iau mult mai usor in greutate decat un bb grasan. acesta din urma, dupa nastere acumuleaza mult mai greu gramele/kg necesare.orice medic iti poate confirma chestia asta.

32+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Simona, elilov, va multumesc dar tot balenutza, elefant sau cum vreti voi sunt.
cherieactiv, elilov, friguroaselor. m-am amuzat citind cum dormiti voi imbracate.
BraveGirl, La multi, multi ani fericiti!
Diana mie nu mi se pare mare tensiunea ta. si oricum se stie ca in sarcina mai creste un picutz.
BraveGirl stai mai iubita linistita. sa vezi ce bebelina frumoasa o sa aveti. si apoi, e domnisorica si are silueta de mica, nu? uite, nepotica mea s-a nascut la 1.400 kg si acum, la un an si trei luni, e super dulcica si nu-i nici slaba nici grasa, e tocmai bine. hai nu mai fii supi.
Dea, draga mea, nefericita experienta dar ma bucur ca ti-ai pastrat umorul si optimismul.
Dandusa ma bucur ca esti bine. stai cumintica ca mai e putin.

fetelor eu am racit la nunta si acum sunt cu gatul in pioneze. nu stiu ce sa iau in afara de ceaiuri cu lamaie.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
27+

Mergi la inceput