Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(90)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

babizapy eu la 31 de saptamani in cap exact bb avea 1.700 kg..si doc a zis ca e in grafic...deci na nu vad unde problema...stai calma si asculra de diana cu aspirina ajuta
Diana de tensiune eu stiu ca e normal sa fluctueze...imp e sa nu ajunga la valori mari...eu am auto 11 cu 6 la ultima ascultare...insa am avut si 12 cu7 si 10 cu 6 si tot asa...cred ca are oti dreptate mai e si alimentatia
alra bine ai revenit ...chiar au intrebat fetele de tine...ne bucuram oricum ca esti bine si tu si bb-ica
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna, burticute!
VonHelen ma bucur din suflet ca ai avut o noapte buna si ai reusit sa dormi bine, fara dureri de burtica! La cat mai multe!
Diana iti multumesc mult pentru complimente! Esti o dulce!
Otilia multa sanatate Anei!
Kita multumim frumos pentru lista! E bine sa le ai pe toate scrise...sa poti alege mai usor.
Mav ma bucur ca mama ta este bine acum! Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate!
Cata_myki bine ca nu s-a intamplat nimic rau cu tine
Dandusa multa sanatate!!! Sa stea bebe cuminte acolo inca 2 saptamani cel putin!
Babyzapi nu fi necajita ca bebe e micut, sanatos sa fie! Ii facem noi mari pe toti!


Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alra, nu am vazut mailul sau a fost PM? Stiu ca acum cateva zile am sters ceva din greseala si nu am reusit sa recuperez. Iarta o graviduta ametita.
Pana acum ne-am descurcat binisor, putin mai mult decat Safe Mode (mancat, spalat, curatenie) dar m-a ajutat si o prietena ca altfel nu mai faceam fata la servici.
Babyzapi, hai nu te stresa. Mie nu mi s-a spus nici o greutate pana acum dar sper ca este bine si la ce lovituri puternice da, la cat este burta de mare nu imi fac probleme cu greutatea.
Amalia, ti-am scris un mesaj jenant la capitolul trecut. In 3 propozitii numai sintagma "de nu se poate" , cred ca nu ar mai trebui sa scriu la ore tarzii. Cred insa ca ar trebui sa prezinti costume de baie pentru gravide. Imi place mult privirea ta calda, am o prietena buna in Irlanda care are cam aceeasi privire si atitudine.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

alra bine ai revenit.
fetele eu ma bag la somnic.si o noapte fara peripetii va doresc la toate

35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Tot la miezu noptii intru si azi , de citit am citit in mare , mai am , ati scris mult .
Ma bucur ca Dandusa e totusi bine , sanatate multa si sa mai aibe rabdare bebe un pic , de la ovulele de clotrimazol aveam si eu scurgeri ca trebuia sa le elimin cumva dar erau pastoase (practic se topea ovulul)
Miky_ea urat cu accident tocmai acum cu 2 saptamani inainte de nastere , bine ca nu ati patit nimic asta e important
Cherieee daa si la mine a inceput sa mai miste , tocmai cand citeam mesajul tau se incorda de numa si Didone al meu (stiu ca am fetita dar tot el ii zic si asta sigur e un nume de alint pe langa multe altele ...la nume inca nu ne-am hotarat )
Ma opresc sa mai citesc

Criss 32+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Babyzapi daca medicul a zis ca bebe e in grafic asculta-l , lasa gandurile rele si mai bine gandeste-te cum va fi in Spania mmmm suna f. bine , sigur ca i-ar placea si bebelinei mele acolo (desi sigur va avea o slabiciune si pt. Italia ) . Eu sapt. trecuta am fost la eco , nu mi-a spus dr. ce greutate are si am incercat eu sa o aproximez dupa ceva formula gasita pe net in funcie de lungime femur , cavitate abdominala si inca ceva nu mai retin ...siiii mi-a iesit 1,300 kg deci tot putin mi s-a parut si mie pt. 30/31 sapt.
asa cam am zis ca nu stiu eu sa masor greutatea si am luat de bun doar ce a zis medicul ca: bebe e in grafic
Mav multa sanatate mamei tale si multa putere tie
Diana tensiunea mea era tot mica 9 cu 5 dar ajunge si la 11 cu 7 iar pulsul doar maaaare 98-102
ooo vreau sa trimit si eu tel./adresa mail dar nu mai tin minte cu ce parola/adresa intru pe mailul comun
Arla bine ai revenit si sanatate multa incontinuare tie si
lui bebe
Fetele friguroase Cherie , Elilov asa eram si eu inainte de sarcina , acum transpir incontinuare de numa dar am si centrala pornita , daca nu ar merge la fel m-as imbraca si eu

Criss 32+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

No ma bag si eu la somnic ca vad ca nu mai e nimeni
Va pup , somn usor burtici

Criss 32+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata!

haideti la o cafea cu lapte painea prajita e fierbinte...

multumesc fetelor care mi-au trimis datele conturilor comune la yahoo si webshots, azi incerc sa ma uit la poze si la carticelele din mail.

ieri am fost in parc din nou, ne-am bucurat de soarele tomnatic (cica iar se raceste vremea in weekend). dra lia s-a dat cu bicicleta de la garaj si pana in parc, a traversat si trei sferturi din parcul moghioros, eu obosisem mergand incet pe langa ea, asa ca am facut o pauza pentru mami balenutza . in parc aveam intalnire cu prietenii nostri care au bb de o luna si jumatate, era asa de mititel . aseara am vazut avanpremiera iesitului in parc cu un bb si un copilas... n-o sa fie prea simplu, dar pare realizabil (numai ca nu cu bicicleta si caruciorul in acelasi timp).

dandusa - multa sanatate!
mirtha - o sa pun poze cu camera cand e gata.
mav - sanatate mamei tale!

o zi frumoasa tuturor!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

V-am priiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiins vrajitoREEEEEEEEEEEEEEELOR....DIS DE MNEATZA, ASA....MOAAAAAAAAAAAAAAMA CE MI-ATI LIPSIT!
E miercuri, so, ziua mea de dat din labe pe tastatura...mda.....cica am vreo 5 capitole de citit din urm..CIUCIU, fata n-are timp..am reusit sa lecturez doar ultimul capitol, daca am pierdut ceva vital sau neglijez pe una din fetele care ma iubeste mult imi cer scuze si astept pm la casutza...pe messenger n-am intrat de vreo 2 luni...o sa imi fac un ustiu de bine sa intru...asa sporadic, raspund la doua trei zane, dar nu uitati ca va ador pe toate, daaaaaaaaaaaaaa????
Mirtha wasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup girl????am remarcat un ton superoptimist, ma bucur ca nu te-aI MAI DEDUBLAT( DPDV AL PERSONALITATII CA BURTA STIM CA AI, gratie soatzei iubite.....)sunt convinsa ca ai raspuns la mesajele mele, din nefericire nu pot sa boxez innapoi caci habar n-am pe la ce capitol au fost...ma ierti ca te las cu ochii-n soare darling, da????
Mav sanatate pentru mami...sunt convinsa ca va fi bine...uffffffffff, numai asta nu-ti trebuia...
ISAZAPYna ca am vrut io s ate botez....nu te mai panica slabanogel, doar n-oi vrea bebe mamut la statura ta de Lizuca????Ce, cum...Spania???? Vreau si io nene.......toate balotati metode antistress pe mARGINEA OCEANULUI, NUMAI IO SUNT RASTIGNITA in Chicago, oras votat chiar azi cel Mai plin de stress si caca din America...caca metaforic vorbind, ha ha ha...ca si cum ne-am permite sa stilizam materiLUL MARO SI PUTUROS....
Cherieminunea mea, draga mea draga...breeeeeeeeeee, tu esti patroana????cu tatze mari si o cubana in coltul gurii ????Nu esti normala honey cu laba femina...aproape mi-am dat drumu'..pfufffffff cata vulgaritate detin..esti nenaTURALA...ETERICA... de visssssssssss
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh...si mai esti si clarvazatoare....

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata burtici!!!

Nu intru ff des,va citesc toata ziua,nu apuc de multe ori sa mai si scriu cuisi ce as vrea sa raspund...iertare!!!

Am fost si noi la dr, bebelina e ok,la 30 sapt are 1,6kg e mai mare cu o sapt, din cauza unei lovituri primite de la baietel nu mai e cu capul in jos, acum este transvers....desi dupa spusele lui Tutu ar mai fi cam 6 sapt in care ar avea si timpul si spatiul necesar sa se intoarca...speeerr-in rest placenta ok, col 4,1mm inchis...suntem beton asa cum a tras el concluzia.

Cam atat despre noi, va pupam...si poate de cand imi vin ajutoare peste 2 sapt,sa pot fi si eu mai activa!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 28+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput