Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(90)
Raspunsuri - Pagina 20
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui futuremother bravegirl sigur iti va recomanda doctorul sa mergi la inot ... e cel mai indicat sport in sarcina si relaxeaza fantastic ...apa sa nu fie prea calda 26-27 grade si in rest balaceala placuta ![]() 33+ si mamica de ![]() AMR 7 sapt |
Eu nu am voie sa fac efort...si nu stiu daca inotul se incadreaza la efort
==========
Corina
31+
Arianna MariaMy baby
Albumul meu
elilov3 spune:
Mirtha felicitari de vestile bune...cat priveste mersul pe mai departe la job vb lui futuremother ai cine sa te moseasca la job...gata ma fac balaur de luni si fac tam tam daca mai mergi pe acolo
...astepta, si restul 
oceanborn da mey cica ne dau 9% aia promisi de anul trecut si ne-ar mai da si alti 50% acuma vb sotului ia sa ii vezi dupa alegeri cum dau cu o ordonanta ca nu au bani si numai dau la profi nimika...te mai mira ceva?????....oricum eu nu beneficiez de nimic intrucat sunt in prenatal....deci vb dupa 2 anisori...

34+
Dimitrie
andreyutza spune:
eli,
da-i mai tare ca vad ca nu trece.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
28+ 
elilov3 spune:
andreyutza pai stai ca mai dau o tura
a si scoatem si arma letala
, a mergi tu si fati un ceai..si sa te monitorizezi sa bei azi neaparat 2 l de apa...
mamiseli felicitari de vestile foarte bune de la echo ...
tot asa pana la termen 

34+
Dimitrie
elilov3 spune:
bravegirl balaceala placuta, oricum asa calm fara inot ...stai sa faci 34 si apoi te lasam sa dai su ture la bazin 

spiridusul sa va simtit bine azi la intalnire...ah ce va invidiez...vleau si eu la intalnile 
![]()
34+
Dimitrie
BraveGirl spune:
Diana, tu glumesti 

...pai atunci eu nu mai nasc
....imi tin cracii bine lipiti pana se deschide aripa noua
...Sa ma suni cand vrei sa ne intalnim pt medicament.
==========
Corina
31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
mav spune:
andreyutza, pai colegii tai nu vad ca nu esti ok?! lasa-l incolo de serviciu si mergi la dr... ia-ti liber macar o zi-doua, sa te pui pe picioare! parca pt gravide scria ceva in lege de nu mai stiu cate ore libere (platite normal)/luna (parca in total 2 zile?) pt consultatiile medicale... la care nu poti merge decat in timpul programului de lucru!
coleguta mea de birou mereu imi face ceai cu lamaie... si ma rasfata... 
sa-ti treaca!
36+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
elilov3 spune:
dea cuscra bah cum te mai simti lasa barfa..mai ai scurgerea...zi ca zau ma gandesc la tine darlins vb ta 
mav tu cum mai esti? mama este mai bine, nu?...numai dine iubita 
Diana ma prezint Eliza Cristina pe numele meu
...felicitari de vestile bune de la doca...
...tot asa pana in nov...a si na sunt curioasa nu azis doca nimica de kg
nici un
nimik nimik 
alra sunt de acord cu ce a spus Mav arunca cutia...sa nu te prind ca te chinui cu, cutia prin brate si pe scara...zau vrei sa fiu bruta
na na sa treaca ideile astea 

34+
Dimitrie
anes spune:
Fetelor, de ieri am intrat in concediu!
Burticile mai mari, dar si cele mai mici...voi mai puteti? Eu nu mai am rabdare, nu mai pot din cauza disconfortului burtii, nu dorm bine noaptea, sunt greoaie..
Desi nu sunt grasana si la 1.80 m ai mei, nu sunt multe 12 kg
. Ieri am fost la epilat si tipa m-a intrebat "da` nu v-ati ingrasat deloc? Aveti niste picioare asa de subtiri!"
Oricum, ultimele saptamani sunt caracterizate prin nerabdare...nu? Stiu ca mai am putin dar parca trece greu timpul.
Sambata merg la ginecolog si tot atunci vom programa si cezariana.
35+ 
elilov3 spune:
andreyutza MAv are dreptate in lege scrie ca graviduta are dreptul la 2 zile libere pe luna pentru analize si alte investigatii...ah si se plateste integral zilele respective cu 100%....ia baga tu o cerere potrivit careia soliciti conform normelor legale in vigoare dreptul la cele 2 zile...hai fugutza acasa 
Bravegirl deci strange tare din criaci...si poate reusesc sa dea drumul la aripa a noua 
![]()
34+
Dimitrie