Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(90)
Raspunsuri - Pagina 19
oceanborn spune:
Am intrat pe mailul comun dar din pacate nu pot deschide documentul cu nrele de tel si id-urile de mess pt ca e in excel cred ,iar eu n-am programul instalat.
am mai pus si eu 2 poze cu burta pe webshots..
Monicus du-te la un control, e cel mai indicat!
Mirtha felicitari pentru vestile bune! 
31+
Thomas 
andreyutza spune:
Otiliav 
monicus, sa fie de la tensiune durerile de cap? ti-ai controlat tensiunea? sanatate !!!
babyzapi, iubita, mie dr mi-a spus ca, cu cat sunt eu mai grasa cu atat am "sanse" mai mari ca bebe sa fie micutz si invers. asa ca, nu te mai stresa. 
mav, dandusa, ce frumoase sunteti !!
Mirtha felicitari pt vestile bune. acum, negociaza si tu cu Eva sa mai stea vreo 2-3 sapt in burtica. ![]()
eu sunt si mai rau decat ieri. imi curg ochii, nasul, gatul ma doare si cand inghit
. la doc de fam n-am apucat sa ajung. cand e ea la cabinet sunt eu la serv.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
28+ 
futuremother spune:
buna dimineata tuturor!
mirtha ai cine sa te moseasca la job
?
cat intentionezi sa mai mergi ?
33+
si mamica de 
AMR 7 sapt
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui wndyctygirl ... Alra bine ai revenit...si la mine tot regimul ala cu "just eat half" a mers , da' din bun-simtz, nu ca l-as fi achizitionat de la un guru internetic ...stii ceva, io sunt satula de dobitoci care parafeaza inventii de bun-simtz ca asta...asa ca da, te rog indrazneste si pune mana pe tot creditul pentru ca ai dat jos surplus de slana asa...io am dat 25 de kile jos...da' acum, de cand cu Presedinta, le-am pus la loc... ... |
haha, pai normal - unele chestii sunt asa la mintea cocosului ca e si aiurea sa il vezi pe unu ca isi asuma creditele pentru asa ceva. ala a mers insa mai departe si a scris si o carte care banuiesc ca se vinde, ca orice produs de slabit
mai, voi de ce va masurati burtile? ca m-ati facut curioasa si mi-am masurat-o si eu (96cm - 31 sapt). zice ceva chestia asta sau doar sa ne dam mari cu burtosenia? facem un top? oricum pe mine m-a deprimat treaba ca daca tot eram cu cm in mana m-am masurat si un pic mai jos si sa zicem doar ca daca imi pica pantalonii de pe burta inca au pe ce se frana caci mai jos intalnesc vreo 10cm in plus

in alta ordine de idei imi continui leneveala acasa si azi sunt chiar nesimtita caci in spatele meu fata care ne face curat calca rufele
azi ma apuc de reorganizari prin casa, si poate ajung in pod ca sa aduc cutia cu primele haine de bb sa fac un prim inventar. cum naiba m-oi da eu jos de pe scara aia cu o cutie in brate inca nu stiu da ramane sa aflu. va tin la curent
Vacanta cu Laura in Romania
oceanborn spune:
Alra bine ai revenit printre noi!!
cum a fost in concediu?
nu zice nimic interesant circumferinta burtii...dar na...ne masuram si noi sa ne aflam in treaba
. oricum iti dai seama o persoana de 1,50m inaltime nu poate avea aceleasi masuri ca si una de 1,70...depinde si de cat a fost talia la inceput, de grasimi si multe altele..
Eli am vazut si eu pe tvr international ca se discuta de o marire substantiala a salariilor profesorilor.Dne da sa fie asa..tare m-as bucura. am vazut-o si pe Katy, fosta ministra cum dadea apa la soricei in parlament![]()
31+
Thomas 
BraveGirl spune:
Neatza burticutze!
Mirtha, sa nu crezi ca scapi...nu..nu...nu...te astept cu detalii. vin dupa tine, nu te las
...Eu ajung la medic de abia pe 13. Si sunt nerabdatoare pt ca am cam luat-o din loc si vreau sa-l intreb daca pot merge la bazin. Vreau sa fac putina miscare ca sa nasc mai usor natural.
Monicus, ia-ti tensiunea. Pe mine ma doare ingrozitor capul cand am tensiunea mica. Beau putina cafea, ies la aer (aerul, mai ales rece, te ajuta pt oxigenare, ca daca tens e mica, nu prea mai e oxigenat dl creier) si imi revin.
Deea, iubita, tu cand o lasi mai moale cu agitatia?
==========
Corina
31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
futuremother spune:
bravegirl sigur iti va recomanda doctorul sa mergi la inot ... e cel mai indicat sport in sarcina si relaxeaza fantastic ...apa sa nu fie prea calda 26-27 grade si in rest balaceala placuta 
33+
si mamica de 
AMR 7 sapt
elilov3 spune:
neata fetele
de azi-noapte iar stateam ca liliacul..prin casa...deh ultimul trim de sarcina ce sa vreau si eu...statu ca statu da ce ma fac cu mancatul...ca pe la 2 - 3 bag o portie mae de mancare orice, numai mancare sa fie...deci pazea cantar...
![]()
monicus pai eu zic fie e debutul unei raceli, fie tensiunea...cu no-spa nu a cedat durerea? nu ai facut si tu o frectie ceva...asa si eu dupa baia pe cap ma doare capul 2 zile apoi...pleata mare....nush ce sa zic..pt linistea ta mergi la doc nu te omoara zau ...sanatate multa 
andreyutza vad ca nu stau nici o zi fara sa scot biciul..deci
scoatem si intariri
sa plece microbii....lichide multe, lamaie...bla bla sti tu
...sanatate iubita 
![]()
34+
Dimitrie
mav spune:
Neatza!
alra, sa nu faci prostii pe scara aia! mai bine arunci cutia de sus si recuperezi apoi hainele... bbbbrrrrrrrr.... hai ca m-ai speriat!
Mirtha, bravo pt rezultatele bune! Pana la urma... parca vad ca exact la munca ti se rupe apa... Sper ca m-ai ascultat si ti-ai pus bagajul pt spital in masina...
Mah, si eu am venit azi la birou, sa scriu un raport... pe care-l puteam face si acasa, da' azi chiar ma simt ok si e si sotul meu acasa, m-a adus cu masina... si vine oricand l-oi chema sa ma recupereze...
monicus
sa treaca durerea!
spiridus, macar o pozica cu burtoasele zambarete sa faceti, da? distractie placuta!
Otilia, cum se mai simte printesa? Sebi a varsat ieri dupa ce l-am luat de la gradi... Probabil l-au fortat sa manance ceva ce nu i-a placut... ca alta explicatie n-am... ooooooffff.......
36+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
diana21 spune:
Neata, Burtici!
| Citat: |
| in alta ordine de idei imi continui leneveala acasa si azi sunt chiar nesimtita caci in spatele meu fata care ne face curat calca rufele . ca sa o citez pe fi-mea la noi in casa procedura e urmatoarea "loua face midelie" si "johana face culatu". mami mediaza. |
Alra, ce tare e aia mica
! Hihihi, si la noi e cam la fel, mai nou, de cand am cerclaj, m-am facut o nesi, stau pe forum in timp ce tanti ne face casa luna si bec Mai, fetelor, ati scris de m-ati ucis, nu am cand sa raspund la tot ce vreau, insa am reusit sa citesc tot!
Otilic, Elilov (apropo, care e numele tau, ca-s curioasa de mor
) felicitari pt. lipsa anticorpilor!
Se vede treaba ca e o odisee norocoasa! Oricum, acum e timpul sa ne calmam cu asta, am vb ieri cu dr. mea si a zis ca sunt sanse mici sa se mai formeze de-acum incolo, si daca chiar s-ar forma, nu ar mai avea cand sa-l afecetze prea tare pe bb. Uh...am scapat de un stres maaaaare!Andy, hai ca si voi sunteti pe final, o sa terminati renovarile la timp. Noua azi ne vine o parte din mobila (bucataria si dormitorul, mobila lui bebe asteapta in depozit, vine luni, cred, mobila fetitei (care e noua, o luam de-aici) trebuie sa o mutam dincolo si gata!!! Nu-mi vine sa cred! Ieri a venit si canapeaua de la Ikea, mi-am luat si un poang (fotoliul ala fara picioare care se leagana) sa am unde sa motai in camera lui bebe...Aaaa, si tot azi vin si electrocasnicele!
Parchetul nu s-a umflat, in afar' de o singura scandura care s-a ridicat putin la imbinare, da' nu o mai schimbam pt. ca va fi sub covor...Sper ca de-acum incolo nu se mai umfla, nu?
Dea,
, pai, fetita, daca ziceai de la inceput ca fusesi la tuseu cu o zi inainte, iti ziceam din start ca de la asta e! Oricum, STAI SI TU PE-ACASAAAAA! Mav, Dandusa, sunteti niste frumoase! Imi era dor s-o vad pe Dandu, sclipeste de-adevaratelea, asa cum zice ea insasi
Babyzapi, ce frumoasa e aia mica
si ce eleganta e! Imi place bentita aia de pe capsor, si eu ii puneam strumfei mele, le da un aer de papusele de jucarie 
Mamica ta e foarte tanara si frumoasa!
Fetele care merg azi in Mall, faceti poze si bagati si la cutie dupa aia, daaaa?
Diamisha, scrie-mi pe pm sau pe mail ce e cu centura aia, cum se foloseste, cat costa, cand mi-o dai, etc. De fapt, ma intereseaza cand bem si noi o cafeluta cu laptic impreuna. Aaaaa! Daca vrei wrap sau sling (super frumu), zi-mi, am gasit o fata care are mai multe de vanzare!. pe marimi, probe, ce vrei tu. Poate ne organizam si mergem impreuna la ea, ce zici?
............................
Ieri la doctor. Rezumat.
Bebe bine, 2.200, cap jos, spatic in stanga, picioruse in dreapta, lichid ok, placneta okeiut
Burtica mea e micuta, tot 97 cm am si eu, insa are dreptate Alra, nu conteaza, dupa cum vedeti, bebemicu' meu e deja mare
Spitalul se inaugureaza azi, DAAAAAR...nu se va naste inca acolo, nu va bucurati prea tare, filantropistele. Cica dupa ziua de azi urmeaza o serie de formalitati, vine Sanepidu' sa ia probe, sa faca analize, etc. deci mai dureaza. Zise d-na dr. ca nu se stie daca apuc sa nasc acolo
si eu am dpn la inceputul lui nov. Deci, pregatit-va sufleteste pt. aripa veche! _
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
33+ Asa creste bebe