Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(90)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

anes ai dreptate si eu tot asa ma simt...nerabdatoare parca timpul sta pe loc...ieri eram prin parc si ma intreaba sotul 'cum te simti' la care eu 'grea' ...e din ce in ce mai greu dureri de spate, discomfort la nani...si tot neamul lor....deh inca putin
gata eu merg la patutz ca ma omoara spatele asta ....ne vedem in noul capitol
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

CAPITOL NOU

va pup pe toate burtoasele si pregatesc pompoanele
maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

oceanborn, da tin minte ca va intrebasem daca ne bat italienii daca vorbim romana - nu ne-au batut. ba chiar au fost super draguti dar am fost in nord (lacul como) si atmosfera parea mai "elvetiana". m-au impresionat cei de la care am inchiriat apartamentul, foarte saritori. mi-au montat pana si o portita de "bebe" ca tineam 2 scaune la iesirea de pe terasa noastra sa nu iasa capcauna de acolo.

mav, tienes razon maica, le arunc de sus si le recuperez dupa ca tot o sa fie curat sus - acu a plecat in dormitoare sa faca curat. si ma duc cat e fata inca la noi ca in caz de sa aiba cine sa ma recupereze da asa tantaloaica nu sunt (sper)

diana, fimea are logica de 2 ani jumate care e mult mai simplista si total diferita de a noastra. azi de dim de ex cand voia sa o lalaie la mine in pat si ii ziceam ca trebuie sa mearga la scoala gagica mi-a zis "nuuu - e 'chis' la scoala" caci ieri s-au dus degeaba ca era zi pedagogica si era inchis, da mami a uitat sa se uite pe foaie sa zica.
da ce zici tu acolo - bucatarie si electrocasnice? urmeaza sa va mutati in curand? brrrr. noi ne-am mutat vara trecuta si inca mai tragem in casa. alalteieri de ex tati a fost la workshop de pus hartie speciala pe pereti ca guess what, cu cat mergi mai spre vest cu atata pui osul singurel in casa ca cei care ii poti angaja sunt extrem de obraznici cand vine vorba de oferte de pret la belgieni le place sa stea ani de zile cu casele neterminate si sa faca cate putin. pe mine ma calca pe capace rau de tot provizoratul si as vrea ca pana vine bb sa fie puse multe detalii la punct, da e de munca si eu ajut cu planuri si sfaturi. sa vedeti ce frumos am planificat dulapurile din garaj pe care cand le deschizi lovesti in suportul din tavan al usii de garaj

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput