Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Mirta[/b], am si eu o rugaminte.La cate saptamani ai inceput sa folosesti clotrimazol ca gineca mea nu mi-a dat voie deact spalaturi cu bicarbinat! Zau ca m-am saturat, parca as pune-o la crescut!

Babyzapi asa mama asa fica-frumoase amandoua!

[b]Mendy
bine ai venit! Sa fi sanatoasa si tu si bb-ul!

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Salutare burtici!

Am scos si eu capul dintre vopseluri si am intrat sa vad ce mai faceti. Am citit doar cateva pagini, asa ca nu sunt f. la curent cu ce s-a mai intamplat.
Am vazut ca sunt vreo 2-3 burtici racite. Sanatate si sa va faceti bine repede!
Babyzapi: Stai linistita, si eu tot scheletel care a inghitit un pepene. Tu macar esti inalta...eu mai sunt si mica pe deasupra.
Dea
: Las-o mai moale cu munca! Cred ca deja sunt a 3-a sau a 4-a fata care iti zice asta. Acum chiar trebuie sa avem grija de noi, ca vrem sa stea bebeii in burtica pana la termen.
Diana: S-a umfalt parchetul?
Otilia: Ce bine ca e totul ok cu RH-ul! PAna cand vei merge la munca?
Mendy: Bine ai venit la odisee!
Carmendu: Tu pe unde mai esti?

Eu pot raporta ca am terminat de pus gresia, urmeaza podelele si zugravitul.
Cat despre bebe, sper ca e bine, ca l-am cam stresat cu renovatul (si nu s-a terminat inca...). Azi merg la dr. la controlul lunar, sa vedem ce-mi zice.

Va pup si mai revin.

Andy 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
N-am citit capitolul acesta si n-am timp acum, tre' sa ies pe usa.

Eu m-am facut rotunjoara-rotunjoara... deja am atins 74kg/1,60m.... buuuun, nu?! Ca tot luasem io 8kg in primele 7 luni... am mai pus inca vreo 4 in luna a 8-a....
Oooof.... si bb cica e totusi mic (adica e in grafic, da' eu ma asteptam sa fie mai mare) pt burta pe care o am...
Aseara am avut niste dureri de bazin urate (simteam cum se dilata) si azi-noapte m-am trezit de la ora 2AM si n-am mai putut inchide deloc ochii, de dureri mari de simfiza pubiana.... Fapt pt care dis-de-dimineata am aterizat la dr de fam... care m-a pipait pe toate partile... hmmm... si mi-a zis sa merg neaparat la OBG... ca bb pare sa nu mai stea mult in burta....
Asa ca am prins-o pe dna dr la spital... A fost f draguta (ca de obicei), m-a consultat, mi-a facut echo si testul non-stres (sau cum s-o numi)... Concluzia... bb e ok, colul inchis si n-are ce sa-mi faca pt durerile alea... decat... sa stau la pat.
Cica nici semn de nastere... bb mai sta in burta... ca tre sa mai creasca 1kg...
...Ei, cum sa stau eu o luna numa' in pat... chiar nu stiu... Si partea cea mai nasoala cu durerile astea de simfiza... e ca... ma apuca si in pat fiind, iar cand tre sa ma intorc de pe-o parte pe alta... sau sa ma ridic.... e raaaaaauuuuuuu.........

Corina, impresionat filmuletul de ieri! LMA inca o data!

Pt fetele care mi-au trimis PM-uri, saru-mana!

Fuuuuuuuuuug!

36+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

MAv, stai cumintica in pat sau unde iti e bine.
Ce e testul non-stres?Cum se face si de ce?

Ramo 29+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna ziua burtici

am intrat putin inainte sa merg la gradi sa iau puiul. sunt curioasa ce au facut astazi, ieri cica au avut karate - adica au facut "biciclete" in sala mare de sport pe saltelute, dar tot karate se cheama.

nici eu nu fumez si am luat 6 kg in sarcina, la 31 saptamani. circumferinta burticii 110 cm. dar sa nu credeti ca sunt vreo slabuta... sunt o balenutza ambulanta. o sa imi fac si eu poze sambata (ca deh, ca cizmarul) si o sa pun cateva in contul comun.

dupa prima sarcina in loc sa slabesc (am alaptat mai bine de un an) am inceput sa ma ingras. dupa ce am intarcat-o pe lia am incercat diverse diete, dar singura care a functionat a fost o forma de atkins, cu care am dat jos 10 kg cam in 2 luni. baza dietei sunt proteinele animale, asa ca daca nu va place carnea nu e deloc usor de urmat (in mare am mancat peste, pui, oua, branzeturi diverse, broccoli, salata verde si spanac). am tinut dieta impreuna cu sotul, bineinteles ca el a slabit muuult mai mult, ca asa-i viata!

nu stiu daca e o corelatie intre greutatea mamei si cea a bebelusului. m-am nascut cu 2,7 kg iar dra lia a avut 3,7 kg :) iar bb2... avea deja 1,7 la 28 sapt.

o dupa amiaza frumoasa tuturor!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Salutare!
Ma chinui de azi dimineata sa citesc din urma...eu n-am avut net o saptamana si greu a mai trecut...
Eli si Cherie ms ca v-ati gandit la mine.
Ma bucur ca majoritatea vestilor din ultimul timp au fost bune, mai putin durerile cu care va luptati unele din voi...
noi suntem bine..pe cat se poate...dureri usoare de spate, dureri de incheieturi la maini...maini umflate(am reusit sa-mi smulg inelele ieri ca nu le mai suportam), dureri de genunchi.. ma apropii vertiginos de 70kg..adica am 69,5, ieri mi-am masurat burta am 108cm am un burtoi de toata frumusetea..si cand ma gandesc ca ma plangeam pe la 20 sapt ca era prea mica in rest toate bune si frumoase in afara faptului ca inca traiesc intr-un santier...
Saptamana viitoare marti am programare la ginec . abia astept!!
Bebelul nostru continua sa fie un mic terorist..mai nou ma trezeste noaptea din somn ca are chef de lovit cu piciorusele(manca-le-ar mama
) , cateodata am tendinta sa ma strang(a se intelege imbratisa) de burta de dragul lui!!
O dupa-amiaza faina in continuare va doresc tuturor!!

31+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

andy, cherie, vonhelen,ramo, criss si cele care mai suteti in lucru cu , cuibusorul vostru va doresc spor la treaba si pe viitor si sanatae + putere de munca
oceanborn bine ca ne mai dai si tu vesti...ma bucur ca esti bine si bb-le e ok jucausul lui mama
33+Dimitrie

Mergi la inceput

mav durerile despre care scri tu le am si eu..jale mare cand trbuie sa ma ridic din pat...inca putin iubita...calm mult... ce mai face mama este mai bine te-ai linistit ?
mendy bine ai venit sa ai o sarcina usoara si de acum inainte si bafta la doc
33+Dimitrie

Mergi la inceput

leeloo eu l-am trimis pe sot efectiv cu prenatalul la scolica...am sunat la dire si i-am zis ca, cu data de intru in prenatal si atata...acuma in alte sectoare de munca nu stiu cum este...eu zic ca e ok daca ii anunti din timp sa poata sa iti gaseasca inlocuitor
babizapy am vazut printesa mica de nepotica, surioara si mama o familie de frumoase..., dar na tot pe tine te iubeste Dimitrie
33+Dimitrie

Mergi la inceput

otilia felicitari de vestile bune legate de Rh si mie tot negativ mi-a iesit acum o sa mai fac saptamana asta de vine si gata...scap si de stresul Rh-ului...acum sa vedem la nastere ce rh are bb acolo alt stres
alra si mamiseli si eu treaba de facut prin casa, dar zero interes aratat...doar o lene mare imi da tarcoale...deh vad eu cum fac
33+Dimitrie

Mergi la inceput